İçimde ki boşluk..

Teşekkürler. Şuan çok kararsizim dönsem bile çok fevri eğer büyük bir tartismamiz olursa bana zarar vereceğinden korkuyorum evli olan herkese soruyorum kendi ablasi bile garanti vermiyor degisecegine.

iyi o zaman o Kara Murat ben olup sana garanti vereyim, boğazını sıkacak kadar senden nefret eden adam asla ama asla değişmeyecek.. 11 senedir buradayım, değişeni hiç görmedim ama gidip pişman olan gani.. kendine minicik değer veriyorsan aynı küfrü yaz, bassın gitsin hayatından..

Önceki konunuza göre yaziyorum da bu sadece o günlük şamdan olayi değil ki.Öncesinde de cok sorun var.Yani 1 olay değilki öyle o an öfkesini kontrol edemedi deyip tolere edesin.Böyle bir adamin yaninda can güvenliğiniz yok.O şamdanlari bir dahakine kafaniza da atabilir.Çünkü adam kendini kontrol edemiyor,sorunlu.Ailesi öğrendi diye dön diyor demistiniz bunu bilip dönmeniz sizi incitmeyecek mi?
Ama döneceksiniz gibi kaniyorum dediğinize göre.Hiç değilse ona bu öfke kontrolü için tedavi olmasi gerektiğini ona göre döneceğinizi söyleyin.Bunu da yapabilsin sizin icin seviyorsa.Baktiniz tedavi sonuç veriyor ona göre değerlendirirsiniz.Ama muhtemelen bunlarin hiçbirine gerek kalmadan döneceksiniz.

Ya bu adamın söz nişan düğün gibi komleks evreleri nasıl atlattıgına çok şaşırıyorum cidden. Eşiniz kaç yaşında yani mumla felan mı aradınız bu adamı. Evliliği aman başımda bir erkek olsun anlayışı olarak görmeyin gözünüzü seveyim. Adam sizi SEVMİYOR. Üstüne gidip ailesinin korkusuna sizin eve dönmenizi istiyor. Tüm iyi niyetimle size soruyorum ailesi istedi diye sizi geri çağıran bir adamdan gelecek adına ne bekliyorsunuz? Siz bu adamla nasıl tanıştınız aileler vasıtasıyla mı? 9 ayda aileler araya girdi döndünüz sonra ki kavga da kimden medet umacaksınız. Evliliğinizin bu durumda olmasının nedeni zaten eşinizin ailesi. Bir erkek kiminle evleneceğine ve evliliğin devam edip etmeyeceğine ailesinin zoruyla karar vermez. Eşinizin kişiliğinin oturmasına müsade etmemişler belli ki. Gerçekten anlamakta zorlanıyorum bir insanı ya seviyosundur ya sevmiyorsundur aile istiyor diye nası birisiyle aynı evde yaşayıp birlikte olunabilir? Ve siz, gram sevgisini hissetmediğiniz bu adama geri dönme konusunda kafanız karışık. şimdi geri dönerseniz hakaret işitmeye alışacaksınız. Çünkü ailesi yokken size gerçek yüzünü gösterecek yine.

Telefonla
rini acmamissn oda aramams bidaha dönmemeliydin. Ya da acicaktn o twlefonu

Bilgisayardaki ve geçmişteki silinen herşeyi geri getiren programlar var istersen bi araştır canım eminim işine yarayacak

Çok üzüldüm gerçekten... Hiç lafınızı dinlediği, eşref zamanı yok mu?

Benim eşim bu şekilde olmasa da kavga anında çok zor olan bir insan. Ben onunla asla tartışmaya girmiyorum sinirliyse, kendi haline bırakıyorum. Ama o da bana laf söylemiyor, hele küfür asla söz konusu olamaz. Sonunda da sakinleşince konuşmaya çalışıyoruz. Eşref saatini bekliyorum, sinirliyken Allah bir desem dinden çıkar o derece. Eşinizin de eğer böyle sakin zamanı oluyorsa ve dinleyip hak veriyorsa kavga etmeden kolaylıkla çözebilirsiniz. Diğer türlü çekilecek dert değil...

Ben 1 yillik evliyken asagi yukari senin durumunda anne evine gittim. Sonra aileler vesaire girdi ben salak gibi birakamadim döndüm. Su an 6.yila giriyor evlilik, keşke keşke keşke o zaman bitseydi. Keşke o zamana geri donebilsem de bitirsem diyorum. Lutfen dönme

Dokuz ayda boğaz bile sıkıldıysa o iş yaş

Bende başka sebeplerden evden ayrılmıştım. Eşim gelip özürler dilemişti. Kıymetini bilemedim. Herşey farklı olacak dedi. Döndüm. 1 hafta herşey çok güzeldi. Sonra herşey daha kötü oldu. Şimdi ise boşanıyoruz. Keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Imtihanım diyorum. Çok şükür çocuğum yok. Seninde yokmuş. Herşey gönlünce ve hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…