- 16 Mayıs 2018
- 107
- 132
- 18
Buda senin imtihanındır .İnşallah düzelir diycem evlenmeden önceki size davranışları nasıldıValla aynen öyle hala da acaba bende mi bi hata var diyorum
Ikimizde ayri sehirlerdeydik bulusup gezip yemek yerdik ortada sorun yoktu ki. Ben oyle kaprisli kusup konusmamazlik yapan biri degilimdir. O da bunu gayet iyi biliyor o yuzden beni bekliyorBuda senin imtihanındır .İnşallah düzelir diycem evlenmeden önceki size davranışları nasıldı
İyide hep siz ne kadar alttan alıp pohpohluycaksınız ki yatak ayırma vs hiç hoş degil Allah hayrılsını versin hakkınız daIkimizde ayri sehirlerdeydik bulusup gezip yemek yerdik ortada sorun yoktu ki. Ben oyle kaprisli kusup konusmamazlik yapan biri degilimdir. O da bunu gayet iyi biliyor o yuzden beni bekliyor
Yakalanma heHay agzin bal yesin valla kendi sildiklerim bile görünüyor bunu akil edememistir kesin yarin bakicam cok tesekkur ederim canim benim
Benim evliligimin aynısı.benimkide 8 ay bitince küfürler ıvır zıvıra kavgalar çikarmalar yolda indirmeler başlamıştı.bu 8ay bitince melek olan adamların içinden bir anda şeytan çıkıyor.anlamadım gittiBen seni gayet iyi anladım teşekkür ederim de asil sen beni yanlis anlama sanki sitemim sana gibi olmus. Evliligim bu son ayda sikinti ya girdi aslinda bende annem rahatsiz diye gittim. Aslinda hic konusup duzeltik dedigimiz seyleri de duzeltememisiz bunu da anlamis oldum. Bilgisayara bu kadar oturmazdi ki ne olduysa bu gidisimde olmustur
Sonuç ne oldu peki?Benim evliligimin aynısı.benimkide 8 ay bitince küfürler ıvır zıvıra kavgalar çikarmalar yolda indirmeler başlamıştı.bu 8ay bitince melek olan adamların içinden bir anda şeytan çıkıyor.anlamadım gitti
Bana küfür edip yol ortasinda birakan biri hemen ilk aramada niye aciyorum ki geldikten iki gün sonra. Ozur dilemek konuşmak içinde degilmis daha sonrasinda bisey sormak icin aradim sana değmez diyen biri. Döndüm çünkü annem sadece küs oldugumu biliyordu ve ailesel sorunlar vardi yük olmak istemedim hata etmisimBenim anlayamadığım adam arıyor açmıyorsunuz 15 gün konuşmuyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz neden????
Açıp konuşsaydınız. Sizde de bir ne istediğini bilememezlik var.
Sabrettim bikaç yil sonrada çocuk yaptim biraz düzeldi.zaten çocuk yapmiyorum diye bana çok sinir oluyodu o çok istiyodu.biraz daha düzeldi ara ara geliyo öfke nöbetleriSonuç ne oldu peki?
Hakkaten ya ...Konu sahibi inşallah iyidir kızlar yazmadi çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?