Salaklik iste..Neden hala o evdesin neden döndün ki? Belli ki adam seni İstemiyor
Keşke biri olsa da bosayip kurtulsam ya. Malesef iki duvar arasina girmeden herkes guzel yönünü gosteriyorEvlilik resmen milli piyango gibi ya çıkarsa oluyor. Keşke bir dr görünse eşiniz kızıp, küsme ergen hareketi çünkü. Daha önce de böyle miydi acaba ? Aklıma ilk bilgisayar da başka biri olabilir mi ? sorusu geldi.
Ne para ne de aile sudan sebeblerden çıkıyor ve cok büyütüyorYapıcı bir insansın belli ki. Hangi durumlarda kavga çıkıyor mesela ailesi mi para vs mi? Esin çok kinci yola getirmek zor
Teşekkür ederim bunu yapacağım. Universiteden beri bekar yaşıyor alisamamistir diye düşünüp alttan aliyordum ama böyle birsey varsa kesinlikle durmamBu adam evliliği kaldıramamış. Boğazınızı sıkmış bir de daha önce yuh diyorum. Keşke gelmeseydiniz annenizden hiç.
Geçmişi de siliyorsa göremezsiniz. Google için hesap açılıyor. Siz de laptop ya da bilgisayardaki o hesabı telefonunuza açın. Şifresini bilmiyorsanız yeni bir hesap açın. İsim, fotoğraf benzer olsun ki anlamasın. O girerken siz de açıp görürsünüz. Ekran fotoğrafı alabilirsiniz.
Evet çocuk yok ve istememistim taniyalim birbirimizi diye suan en iyi yani cocugun olmayisi. Döndüm iste duzeltiriz konsuruz diye bosuna gelmisimDönmeseydiniz.. Pişman olup ya o gelip alıcaktı sizi veya öylece kalıcaktı. Çocuk da yokmuş ne güzel..
Teşekkür ederim bunu yapacağım. Universiteden beri bekar yaşıyor alisamamistir diye düşünüp alttan aliyordum ama böyle birsey varsa kesinlikle durmam
Geri dön annene hemen beklemeSalaklik iste..
Doğru evlenmeden önceki yüz çok başka , madenim boşanmak istiyorsun boşan kurtulKeşke biri olsa da bosayip kurtulsam ya. Malesef iki duvar arasina girmeden herkes guzel yönünü gosteriyor
iyice emin olmadan çocuk yapmayın. İnanın işler daha da zorlaşıyo. Huysuz bi adam belli, göze alıyosanız devam edin.. Yok uğraşamam derseniz düzelmesini beklemeyin çünkü düzelmiyolar.Evet çocuk yok ve istememistim taniyalim birbirimizi diye suan en iyi yani cocugun olmayisi. Döndüm iste duzeltiriz konsuruz diye bosuna gelmisim
Sadece bir kez aradi beni ve ondada birsey soracakmis daha da yok. Annem sonradan ogrendi durumu kimse bilmiyordu haliyle duzeltirim diye geldimMadem eve donecektiniz neden telefonlarini acmadiniz anlamadim ben bi sekilde gonlum alinmadan o eve donmezdim.
Yarin konusmayi düşünüyorum. Istemiyorsa kimse kimseyi zorlayamaz bende de sogukluk olustu zatenBu noktaya geldiniz madem geçin karşısına konuşun.
Kaçmasına izin vermeyin. Söyleyin açık açık düşüncelerinizi,hissettiklerinizi.
Ya düzelir yada artık herkes kendi yoluna deyin.
Anladığım kadarıyla sen beni istemiyorsun ki istesen savaşırsın. O zaman bende seni istemiyorım seni deyin.
Taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Bence şu an düzelse bile böyle biriyle ömür gerçekten çok zor ve yorucu olur...
İyi düşünün, inşallah hakkınızda en hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?