İçimdeki ateş

Eee eşine inanıyorsan demekki kadın da bişey yapmadi. Kocan hiç bişey yapmazken kadın kucagina oturmadiysa tabi... senin problemin eşin le olmali senle evlenip sana sadakat sözü veren kocan diğer kadınlar değil. Bilemeyiz belki de o kadına seni hiçç sevmediğini mutlu olmadığını söyledi belki bekarım bile demiştir.

Mesajda bir şey yok ki. 2 dakikalık görüntülü konuşmadan mı çıkarttınız bir şeyler olduğunuz? Size göre yokmuş ki eşinizin yeminleri gözyaşlarına inanmışsınız daha doğrusu kanmışsınız eee yani ortada size göre olmayan bir şey var. Olmayan bir şey için mi kadını suçluyorsunuz?
Kocişinizle aynen hayata devam ama kadın suçlu cezasız kalmasın öyle mi? Evet yine bir kadın bir kadına düşmanlık ediyor. Sevgi ve saygı çerçevesindeki evliliğinizde sizi düşünmesi gereken kişi kocanız. Siz şuna ayrılmaya cesaretim yok düzenimi bozmak değerli kocamdan saygılı sevgili yuvamdan vazgeçmek istemiyorum desenize. Yok kadın kafayı takmışta tabi kesin öyledir. Kendinizi kandırmayın

Senden başka kimse inanmaz.. kendi kandiroyon da bizi kandırma.. suçlu esin bugün o lafina zarar verdin diyelim yarın başka kadın çıkacak sen bu adamla devam ettiğin sürece aldatmalar da kadinlar da bitmez

Senden başka kimse inanmaz.. kendi kandiroyon da bizi kandırma.. suçlu esin bugün o lafina zarar verdin diyelim yarın başka kadın çıkacak sen bu adamla devam ettiğin sürece aldatmalar da kadinlar da bitmez
kocamla sevgi ve saygiya dayali evliligimiz var demesinden belli degil mi kendini kandirdigi?
hatta ilk cumlede belirtmis..belki yeriz diye:)

kocamla sevgi ve saygiya dayali evliligimiz var demesinden belli degil mi kendini kandirdigi?
hatta ilk cumlede belirtmis..belki yeriz diye:)
Ömrü boyunca hatta ilerde elinde baston kadınları kovalasın da aklı başına gelsin.. kadına düşman oluyorsan kocanı da boşa

Belki adamın evli olduğunu bile bilmiyordu bu şekilde kadınları kandıran çok erkek var yüzük takmayan hesap kullanmayan(yada sahte kullanan) .. o zamn kadina suçlu diyebilirmiyiz.

Ömrü boyunca hatta ilerde elinde baston kadınları kovalasın da aklı başına gelsin.. kadına düşman oluyorsan kocanı da boşa
ben sevgiye saygiya dayali evliligimiz var ama kadinla goruntulu gorusmusten sonrasini okumadim zaten.
aldatan erkekten kadinda cok, kendini kandiran kendine deger vermeyen tipleri sevmiyorum asil.
onlar karaktersiz yapmislar tamam. sen ne demeye durmus hala sevgi saygidiyip sana sadakat yemini etmeyen kadini suclayip, tukuruk virusu kocani korursun ki?
birakalim kandirsin kendini.

Doğru kandırsın ikinci kadın hortlayana kadar sonra üç sonra beş aaa sonra bi bakmışsın kocası elinde çocukla gelmiş sürpriz.. yada başkasından çocuğu olduğunu öğrenir.. sonra 5 gün diğer kadın da 2 gün sen de adam eve bile zor geliyo çünkü çocuk var ilgilenilmesi gereken.. ablamın eski sevgilisinin babasi(vefat etmis) 2 farklı kadından çocuk yapmış. 2 tane metrestrn 2 ser tane çocukları var.. bunlar çocukları olan ikinci kadinlar coxuk yapmayip eglendigi kactane var allah bilir ve karisi..resmi nikah eski sevgilinin annesinde ve kadın kumalarının çocuğunu da büyütmüş 2 tanesini aynı anneden.. anne bırakıp gitmiş cocuklari.. adam ölmüş de oyle durmus ölmese yurtdisina acilacak belki de.. simdi bu kadın zamanında susmasa kocası bu kadar tozutmazdi. Ablama dedim ayrıl bundan aynı babası ömrünü ziyan etme

Hayır kocanıza inandıysanız derdiniz ne kadınla. Yok inanmadınız kocanızla niye çözmüyorsunuz. Bakın evlilik taraflar arasındadır. Dışarıdaki üçüncü kişilerin hareketleri sizi bağlamaz size sadakat sözü veren kişi eşiniz. Dediğiniz gibi bir ilişki varsa belki eşiniz kadını kandırmıştır, bekarım boşanıyorum diye nerden biliyorsunuz. Hadi sizin dediğiniz doğru kadının mezhepi geniş ama bu durumda eşiniz suçsuz mu yani. Bu kadını rezil edersiniz başka kadın gelir. Adamın niyeti bozuksa. Ya kadınlara sesleniyorum boşanmaya yüreğiniz yoksa hiç takibe girişmeyin. Böyle yapınca ancak kendi ruh sağlığınızı bozuyorsunuz. Eşinizin mesleğini bilmiyorum ama iki dakikalık görüntülü konuşma ve gayet resmi işle ilgili gibi görünen mesajdan başka delilin yoksa ilişki ihtimaline nerden ulaştın anlamadım. Bana işle ilgili gibi geldi yazdıkların.

Hayır msjın içeriği eşimin işi ile alakalıydı kadın eşime xbey bugün doktora gittim rahim kanseri teşhisi netleşti benim işi hızlandırsak olurmu yazıyordu....
Bu mesajdan mı aldatıldığınızı düşündünüz?
Eğer elinizdeki tek şey buysa kadına takmışsınız gibi geldi bana.
Görüntülü arama içinde bilmiyorum ama eşiniz bayandan daha üst bir konumda mı iş olarak? Hani belki hastanede olduğunu göstermek amaçlı bir arama olmuştur ne bileyim. Ama şu yazdıklarınızdan bana aldatma varmış gibi de gelmedi açıkçası

Eşinin sana karşı sorumluluğu var başkasının değil meseleni eşinle hallet bu kadını deşifre ettin diyelim eşin yapmıcakmı sanıyorusun ilk fırsatta başkasıylada yapar

kadın kotu de esınız masum mu ıkısıde aynı nıye tum ofke sadece kadına ?
kadın kendı kendıne hallenmıyor esınız evdekı karısını bırakıp baskalarıyla gorusuyor

Aldatan insanı affetmem.
Gururlu kadınım, gururumu ayaklar altına alacak her türlü hareketten kaçınırım.
Siz onu affedince hiçbirşey iyiye gitmeyecek tam aksine kocanız "nasılsa affediyor yeaa" rahatlığıyla gevşeyip gözünüze gözünüze sokarak yapacak, saklayıp çekinmeyecek. Bunu göze alıyorsanız affedin derim ama yok ben gururlu kadınım, beni aldatanı ben hiç istemem derseniz tekmeyi basın adama.

Ha ayrıca evlilik birliği içerisinde olan, karısına karşı sorumluluğu olan insan suçludur. Evet kadınına suçu var ancak erkeğin suçu daha fazla. Size sadık olması gereken, sizi aldatmaması gereken oydu. Eğer birinden sinirinizi çıkaracaksınız gidip kadından değil kocanız dan çıkarın. Genç kadınlar gidip şu evli adama da yapışayım onunla ilişki yaşayayım demiyor,eşiniz ikna etmiş olmalı ki küçük çaplı birşeyler yaşamışlar. Zira 2. birisini tercih eden 1.yi zaten sevmemiştir.

Hayır msjın içeriği eşimin işi ile alakalıydı kadın eşime xbey bugün doktora gittim rahim kanseri teşhisi netleşti benim işi hızlandırsak olurmu yazıyordu....
sadece bu mu ? yoksa baska seyler varda yıne sızde yasadıklarını kabul edemeyıp ben yanlıs anlamısım dıye gerı mevzuyu cevır kazı yanmasın yapanlardanmısınız

Eşine yap ne yapacaksan kadın mı tek suçlu

Tamam işte o zaman. İkna olmuşsunuz zaten kadınla birşey yaşamadığına kocanızın. Sorun ne o zaman. İnanın anlamakta zorluk çekiyorum hemcinslerimi. Madem aldatılmadığınıza ikna oldunuz zorunuz ne kadınla. Aldatılmamışsınız işte. Aslında siz de inanmıyorsunuz aldatılmadığınıza. İnansanız o kadına takılmazdınız bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…