- 6 Mart 2013
- 255
- 290
- 103
- 37
- Konu Sahibi Gulenay4040
-
Duymadığımımı sanıyorsun... Yukarda yazdığım gibi inkar yemin gözyaşı seni severjen mutluyken neden böyle bişey yapayım diyen birine kim inanmazki eşimle yeteri kadar bunu kavgasını yaptım anlatmak istediğim buna sebep olan bu kadınlar cezasız mı kalmalı
Senden başka kimse inanmaz.. kendi kandiroyon da bizi kandırma.. suçlu esin bugün o lafina zarar verdin diyelim yarın başka kadın çıkacak sen bu adamla devam ettiğin sürece aldatmalar da kadinlar da bitmezDuymadığımımı sanıyorsun... Yukarda yazdığım gibi inkar yemin gözyaşı seni severjen mutluyken neden böyle bişey yapayım diyen birine kim inanmazki eşimle yeteri kadar bunu kavgasını yaptım anlatmak istediğim buna sebep olan bu kadınlar cezasız mı kalmalı
kocamla sevgi ve saygiya dayali evliligimiz var demesinden belli degil mi kendini kandirdigi?Senden başka kimse inanmaz.. kendi kandiroyon da bizi kandırma.. suçlu esin bugün o lafina zarar verdin diyelim yarın başka kadın çıkacak sen bu adamla devam ettiğin sürece aldatmalar da kadinlar da bitmez
Ömrü boyunca hatta ilerde elinde baston kadınları kovalasın da aklı başına gelsin.. kadına düşman oluyorsan kocanı da boşakocamla sevgi ve saygiya dayali evliligimiz var demesinden belli degil mi kendini kandirdigi?
hatta ilk cumlede belirtmis..belki yeriz diye:)
Belki adamın evli olduğunu bile bilmiyordu bu şekilde kadınları kandıran çok erkek var yüzük takmayan hesap kullanmayan(yada sahte kullanan) .. o zamn kadina suçlu diyebilirmiyiz.Kadının fotoğraflarıni sosyal medyada o şöyle böyle bir kadın diye yayınlayın bir yandan da eşinizle #myeverything #myman #instafamily #myfamily #myworld #marriedlife #happilyeverafter #myhubby #loveofmylife #instalove devam mı?
Kadın kadına yaptığı kötülükten bahsetmişsiniz diyelim ki eşiniz sizi aldattı iyi de bu kadın sizi tanımıyor ki niye kötülük etmek istesin. Hadi istedi diyelim size yabancı bir kadının yaptığı bir kötülük mü yoksa 5 yıllık eşinizin size yaptığı kötülük mü daha can alıcı?
ben sevgiye saygiya dayali evliligimiz var ama kadinla goruntulu gorusmusten sonrasini okumadim zaten.Ömrü boyunca hatta ilerde elinde baston kadınları kovalasın da aklı başına gelsin.. kadına düşman oluyorsan kocanı da boşa
Doğru kandırsın ikinci kadın hortlayana kadar sonra üç sonra beş aaa sonra bi bakmışsın kocası elinde çocukla gelmiş sürpriz.. yada başkasından çocuğu olduğunu öğrenir.. sonra 5 gün diğer kadın da 2 gün sen de adam eve bile zor geliyo çünkü çocuk var ilgilenilmesi gereken.. ablamın eski sevgilisinin babasi(vefat etmis) 2 farklı kadından çocuk yapmış. 2 tane metrestrn 2 ser tane çocukları var.. bunlar çocukları olan ikinci kadinlar coxuk yapmayip eglendigi kactane var allah bilir ve karisi..resmi nikah eski sevgilinin annesinde ve kadın kumalarının çocuğunu da büyütmüş 2 tanesini aynı anneden.. anne bırakıp gitmiş cocuklari.. adam ölmüş de oyle durmus ölmese yurtdisina acilacak belki de.. simdi bu kadın zamanında susmasa kocası bu kadar tozutmazdi. Ablama dedim ayrıl bundan aynı babası ömrünü ziyan etmeben sevgiye saygiya dayali evliligimiz var ama kadinla goruntulu gorusmusten sonrasini okumadim zaten.
aldatan erkekten kadinda cok, kendini kandiran kendine deger vermeyen tipleri sevmiyorum asil.
onlar karaktersiz yapmislar tamam. sen ne demeye durmus hala sevgi saygidiyip sana sadakat yemini etmeyen kadini suclayip, tukuruk virusu kocani korursun ki?
birakalim kandirsin kendini.
Bu mesajdan mı aldatıldığınızı düşündünüz?Hayır msjın içeriği eşimin işi ile alakalıydı kadın eşime xbey bugün doktora gittim rahim kanseri teşhisi netleşti benim işi hızlandırsak olurmu yazıyordu....
Eşinin sana karşı sorumluluğu var başkasının değil meseleni eşinle hallet bu kadını deşifre ettin diyelim eşin yapmıcakmı sanıyorusun ilk fırsatta başkasıylada yaparDuymadığımımı sanıyorsun... Yukarda yazdığım gibi inkar yemin gözyaşı seni severjen mutluyken neden böyle bişey yapayım diyen birine kim inanmazki eşimle yeteri kadar bunu kavgasını yaptım anlatmak istediğim buna sebep olan bu kadınlar cezasız mı kalmalı
sadece bu mu ? yoksa baska seyler varda yıne sızde yasadıklarını kabul edemeyıp ben yanlıs anlamısım dıye gerı mevzuyu cevır kazı yanmasın yapanlardanmısınızHayır msjın içeriği eşimin işi ile alakalıydı kadın eşime xbey bugün doktora gittim rahim kanseri teşhisi netleşti benim işi hızlandırsak olurmu yazıyordu....
Eşine yap ne yapacaksan kadın mı tek suçluSlmlar...5 yıllık evliyim eşimle saygılı ve sevgi dolu bi evliliğim var yada bana göre öyle bilemiyorum..ilgili alakalı bi eştir...yaklaşık bundan 1 yıl önce eşimin whatshap aramasından bi bayanla görüntülü konuştuğunu gördüm sordum kavga ettim klasik erkek tavrı ile yeminle itiraz etti yok öyle bişey bi iş için konuştuk dedi neyse daha fazla canım yanmasın diye kurcalamadım daha sonra eşime msj atmış tesadüf eseri onu gördüm msjın içeriğine girmek istemiyorum ama adım gibi eminim bu kadınla arasında küçük çaplı bişey yaşandı ne kadar üzerine düşsemde kurcalasamda eşim hep inkar etti bide suçlu ben oldum bana nankörsün çok sevdim şımardın kafanda kuruyorsun bi psikiyatri ye git dedi kavgalar büyüdü her seferinde yeminler sözler olayı kapattı göz yaşları döktü seni severken mutluyken neden yapayım dedi hangi kadın inanmazki eşinin bu sözlerine yeminlerine ve takip ettim sürekli telefonunu kurcaladım kıyafetlerine baktım arabayı kurcaladım yok bişey bulamadım ama kadın hisseder ya bu kadınla bişeyler yaşadı yada kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına düşmanlık etti...neyse bu kadın sürekli sanal alemde manalı paylaşımlar yapıyor onu takip ettiğimin farkında bunu da hisseddim yaşça benden de büyük bi kadın bu kadına karşı içimde bi kin bi nefret var ki bunu kimse anlayamaz diyceksinizki esinle neden birlikte sin bu kadar eminsinde yukarda anlattığım gibi yeminler gözyaşları beni bastırdı şimdi gecem gündüzüm bu kadın oldu hergün kafamın içinde onunla kavga ediyorum onunla yaşıyorum deliricem artık hiç çıkmıyor aklımdan aklımda sürekli ona nasıl zarar verebilirim beni bu hale getirdiği için ben ona ne yapabilirim ve düşünmekten alı koyamıyorum kendimi...bazen diyorum resimlerini bilbordlara asayım bazen diyorum sanal alemde resimlerini deşifre edip bu kadın böyle bi kadın diyeyim diyorum...benim gibi içinde şüphe olanlar aldatılıp affedenler neler yaptınız nasıl atlattınız bunu içinizden nasıl söküp attınız o kişiyle bunun hesabını gördünüzmü neler oldu....yada neler yapılabilir evde eşle kavga ediyorsun öfkeni kusuyorsun ama buna sebep olan bu tarz kadınlara karşı suskunmu kalmalı yaptığı yanına mı kalmalı
Aynen canım buldumcuk vakasısokakta markette koca satıyorlar bende adam gibi adamınıda bizmi almıyoruz illa sorunlu olanla mücadele edicezmi diyoruz...tatlım bu buldumcuk vakası değil yukarda detaylı yazdım hiç bişey bulamadım adam yeminler etti mutluyken seni severken nasıl böyle bişey yaparım dedi benimde inanasım varmış inandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?