İçimdeki ateş

Gulenay4040

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.142
1.233
133
Ankara
Slmlar...5 yıllık evliyim eşimle saygılı ve sevgi dolu bi evliliğim var yada bana göre öyle bilemiyorum..ilgili alakalı bi eştir...yaklaşık bundan 1 yıl önce eşimin whatshap aramasından bi bayanla görüntülü konuştuğunu gördüm sordum kavga ettim klasik erkek tavrı ile yeminle itiraz etti yok öyle bişey bi iş için konuştuk dedi neyse daha fazla canım yanmasın diye kurcalamadım daha sonra eşime msj atmış tesadüf eseri onu gördüm msjın içeriğine girmek istemiyorum ama adım gibi eminim bu kadınla arasında küçük çaplı bişey yaşandı ne kadar üzerine düşsemde kurcalasamda eşim hep inkar etti bide suçlu ben oldum bana nankörsün çok sevdim şımardın kafanda kuruyorsun bi psikiyatri ye git dedi kavgalar büyüdü her seferinde yeminler sözler olayı kapattı göz yaşları döktü seni severken mutluyken neden yapayım dedi hangi kadın inanmazki eşinin bu sözlerine yeminlerine ve takip ettim sürekli telefonunu kurcaladım kıyafetlerine baktım arabayı kurcaladım yok bişey bulamadım ama kadın hisseder ya bu kadınla bişeyler yaşadı yada kadın buna musallat oldu yine bi kadın bi kadına düşmanlık etti...neyse bu kadın sürekli sanal alemde manalı paylaşımlar yapıyor onu takip ettiğimin farkında bunu da hisseddim yaşça benden de büyük bi kadın bu kadına karşı içimde bi kin bi nefret var ki bunu kimse anlayamaz diyceksinizki esinle neden birlikte sin bu kadar eminsinde yukarda anlattığım gibi yeminler gözyaşları beni bastırdı şimdi gecem gündüzüm bu kadın oldu hergün kafamın içinde onunla kavga ediyorum onunla yaşıyorum deliricem artık hiç çıkmıyor aklımdan aklımda sürekli ona nasıl zarar verebilirim beni bu hale getirdiği için ben ona ne yapabilirim ve düşünmekten alı koyamıyorum kendimi...bazen diyorum resimlerini bilbordlara asayım bazen diyorum sanal alemde resimlerini deşifre edip bu kadın böyle bi kadın diyeyim diyorum...benim gibi içinde şüphe olanlar aldatılıp affedenler neler yaptınız nasıl atlattınız bunu içinizden nasıl söküp attınız o kişiyle bunun hesabını gördünüzmü neler oldu....yada neler yapılabilir evde eşle kavga ediyorsun öfkeni kusuyorsun ama buna sebep olan bu tarz kadınlara karşı suskunmu kalmalı yaptığı yanına mı kalmalı

Senin tek derdin kadın. aldatılmışsın boşanma niyetin de yok. Teselli aramaya gelmişsin. Hadi o kadını saf dısı bıraktın. Peki diğerleri ne olacak. Aldatan adam bir tanesi ile mi kalır? O zaman ömrün bu kadınlarla mücadele etmekle geçsin. Kolay gelsin
Ha bir de mesaj içeriğini merak ettim. Paylaşmak istememe sebebin belki de ayan beyan aldatıldığını söylememizden korkmandan

Bu öfkeyi kadına değilde bence eşine duymalısın yanlış tercih. Umarım atlatabilirsiniz bu durumu
Duymadığımımı sanıyorsun... Yukarda yazdığım gibi inkar yemin gözyaşı seni severjen mutluyken neden böyle bişey yapayım diyen birine kim inanmazki eşimle yeteri kadar bunu kavgasını yaptım anlatmak istediğim buna sebep olan bu kadınlar cezasız mı kalmalı

Hayır msjın içeriği eşimin işi ile alakalıydı kadın eşime xbey bugün doktora gittim rahim kanseri teşhisi netleşti benim işi hızlandırsak olurmu yazıyordu....

hiçte kimse inanmaz güven duygusu çok hassas çizgidir bir kez kırıldımı birdaha eskisi olması çook çook zor

Elinizde net bisey yoksa ve esinizden ayrilma gibi bir niyetiniz yoksa kendinizi bosa yipratmayin ve olanlari yok sayin eşim yapmamistir deyin. Ha eger net bi sekilde eminim aldatildigima ve esimden de bunun hesabini sorcam bosancam diyorsaniz o zaman hemen aksiyon alın. Gerek yok kendinizi uzmenize. Icinizde mukayese yapin net olarak ne yapmak ya da yapmamak istediginizden emin olun. Ama kendinize bu eziyeti cektirmeyin artik.

oooooo yine bir buldumcuk vakası Yol saçını başını koçişini yoldan çıkaranın kızzz, böyle elini kolunu bağlayıp oturacak mısın? Hiç sana yakıştıramadım

Ama adım gibi eminin bir şey yaşandı demişsiniz

Benim anlamadığım nokta - eşinize inandınız mı? inandıysanız neden kadına takıyorsunuz? Bir de aldattığına dair elinizde somut bir şey var mı? Varsa paylaşır mısınız?
Biraz kadına takmışsınız gibi geldi - kadın da kadın. Burda muhatabınız eşiniz. Diyelim ki kadına bahsettiğiniz şekilde 'ders' verdiniz - eşiniz sizi aldattıysa başka kadınlarla da aldatmayacağını mı düşünüyorsunuz? Yani bunun sonu yok ki.
Önce eşinizle ilgili sorununuzu çözün bence. Ona duyduğunuz kızgınlığı tamamen dış kapının mandalı bir kadına kanalize etmişsiniz - bu şekilde hiç bir yere varamazsınız!

oooooo yine bir buldumcuk vakası Yol saçını başını koçişini yoldan çıkaranın kızzz, böyle elini kolunu bağlayıp oturacak mısın? Hiç sana yakıştıramadım
Aynen canım buldumcuk vakasısokakta markette koca satıyorlar bende adam gibi adamınıda bizmi almıyoruz illa sorunlu olanla mücadele edicezmi diyoruz...tatlım bu buldumcuk vakası değil yukarda detaylı yazdım hiç bişey bulamadım adam yeminler etti mutluyken seni severken nasıl böyle bişey yaparım dedi benimde inanasım varmış inandım..

adama inandıysan kadınla derdin ne?

Siz de inanmamışsınız ikna olmamışsınız ki.. kendinizi kandırmayın..

İnandım diyorsunuz kadına sarıyorsunuz.. İnandiysanız konuyu kapatın..

İnanmadiysanız da evet aldatıldım deyip yine konuyu kapatin çünkü aldatıldığınızdan emin olsanız bile evliliği sürdureceginizi düşünüyorum

Benzerini bende yaşadım bayanı aradım onunla kavga edeceğimi sanıyordu sadece ilişki boyutunu sordum bayan nosunu alıp ısrarla görüşmek istemiş eşim başta dalga geçse de konuşmuslar sonra eşimin gönlü olmasa senin kuyruk sallamani görmezdi dedim kapatıyordum kadın beni affet özür diledim dedi ses çıkarmadım kapattım eşimin yüzüne tükürdüm çocuklarım vardı bosanmadim ama hala içimdedir şimdi mum ama ağzıyla kuş tutsa ona karşı acabam geçmiyor eşim hayatı boyunca ne yaptığını nerde olduğunu bana an ve an hesap verme zorunluluğu olan biri oldu kendi tercihiydi...

sana bunu yapan kocan aldatan yeminlerine ağlamalarına inanıp affediyorsun ,kadını takibe başlıyorsun iyi de bakalım kadın kocanın evli olduğunu biliyormu ?veya onu da ne diye kandırdı bunları düşündünmü?kadına zarar vermeyi istediğini söyledin yok afişe edip kadını rezil etmeyi planlıyormuşsun ,saçma sapan düşünceler sen o hareketle kadını değil kendini rezil edersin bunu unutma keşke o kadına olan düşmanlığın kadar kocana kinlensen de boşansan ama zor gibi sen kocana güvenmeye devam et iyisi

Adama inandiysaniz konuyu kapatın. Kadının suçu ne? Yok adama inanmadiysaniz bosayın gitsin. Denklem basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…