Adamın peşinde koşmanızı hepimiz hatırlıyoruz zaten. Unutamadık. Sizi de uyardık o zaman. Sizin umrunuzda değil ki...
Adam sizi umursamıyor... siz de bizi...
Kendi kendine yetebilen bir insan olmayı ögrenin. Yurtdışına sonra yerlesirsiniz. Bunu ciddiyetle söylüyorum.
O icinizdeki bosluk degil aslinda. Reddedilmenin verdigi ofkeyle hirs dolmus iciniz. Bosverip baska gemilere yelken acmayi ogrenmeniz gerek.
hayatınızda hiç aşık oldunuz mu?
Şu sözünüze hitaben evet olabilirsiniz.Hayatımda hep benimle ilgilenen, vakit geçirebileceğim bir erkek olsun istiyorum
ayni durumdayiz bence yanlis kisilere ilgi duyuyoruz
sizinle ilgilenen coktur ama siz onlari begenmiyorsunuzdur
burnu havada sorunlu tipler ilginizi cekiyor buyuk ihtimalle
Babanizla iliskiniz nasil?Bu olay hiç olmadan önce de aynıydım ki, hayatımda bir erkek yokken sürekli bi flört arayışı içine giriyorum. Birilerinden etkilenip duruyorum saçma sapan.
Babanizla iliskiniz nasil?
Bilmiyorum... çok sevdim ama aşk mıydı bilmiyorum.
Bununla bir sekilde ilgisi oldugunu dusunuyorum. Eksik olan birseyleri bu sekilde dolduruyorsunuz. Bu eksiklik de sevgi ve sevilmediginiz icin de ozguvensizsiniz. Herkes sizin gibi etkilenecek diye birsey demiyorum ama bence siz babanizla olan iliskinizdeki eksiklikler yuzunden su an bunlari yapiyorsunuz.Çok yakın değiliz ama bizimle ilgilenir elinden geldiğince
ben de oyleyim iste ama o ilgiyi genelde yanlis kisilerden istiyorum.Ya aslında yanlış noktaya odaklanmış herkes. Sorun o kişi değil ki, o kişi olmadan önce de böyleydi. Hayatımda hep flört edebileceğim birilerini arıyorum istemsizce. Boş kalamıyorum yani
Aynen benim problemimde bu. Burnu havadakileri beğenmek. Sonuç yalnızlık..ayni durumdayiz bence yanlis kisilere ilgi duyuyoruz
husrannn kesinlikle.Aynen benim problemimde bu. Burnu havadakileri beğenmek. Sonuç yalnızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?