Ve aynı odada kalıyoruz muhteşem bir şey gerçektenhahahah kahkaha attım:)) tahmin edebiliyorum ne biçim takılıyorlardır:) ayrıca çok şanslısınız bence kardeşle aynı yurtta kalmak
Şu an alt orta sınıf ekonomi düzeyinde olduğum için yapamıyorum zengin olursam yaparım belkiBasliga bayildim soylemeden gecemeyecegim bende kendimi bildim bileli salas bi tip oldugum icin yardimci olamiyirum ne yazik ki
Ama anladigim kadariyla bu gini durumlar kisinin biraz fitratiyla alakali psikolojik destek almayi deneyebilirsiniz
Not: merak ettimde süt banyolari yada banyoda mum yakip bonyo sefasi gibi egzantrik huylarinizda var mi
Aranızda toplanıp bana bir katya bulsanız çok makbule geçer, hayat böyle geçmiyorBence senin sıkıntın Katyan olmaması
Bakım çok zaman sömürücü bir iş , topuklu ayakkabıyla da nereye gideceksem normalin 2 katı zamanda yürüyorum...katyasız olmaz senin hayat tarzın
Yok, öğrenciyim bir de.Off yoruldum okurken .bende tam tersi rahatlik hastasıyım. Evli misin
Evet bütün eşofmanlarımı kardeşimi vermiştim, hiç giyemiyorum artık. En iyi ihtimalle tayt.
Ayyy ne hoş. Ben de 2-2,5 saat önce kalkardım.Aynı kayınvalidem.
6'da işe gitmek için gece 3 buçukta kalkıp süslenmeye başlıyormuş. Ben de 7 buçukta gideceksem 7'de kalkıyorum
Kalıcı makyajo, botoxu, takma saçları, takma kirpikleri vs... bakımı hiç eksik olmaz. Ben her gün krem sürmeye üşenirim ama o gözüne yüzüne muhakkak sürer
Asıl siz bana üşengeçlik bulaştırınAh biraz da bana bulastirsaniz. ben de hijyen ve temizlik dışında her türlü bakima useniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?