- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Bir de eşim yeni görev yerine gitti. Ben çocuklarla ev bulunana kadar annelerdeyim 1 ay kadar. Su an yerde yün döşekte yatıyorum cocuklarimla bunu da ekle lütfenAşkı memnuya döndürdük iyice ortamı
Gözlerimin önünde polar pijama giyiyorlar anlasana
İyi akşamlar herkese.
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben!Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.
O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.
Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün
Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.
Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için .
Her gün duş alıyorum mesela, 10 dakika sürüyor uzun kalmıyorum ama duştan sonrası çok vakit alıyor. Zaman yönetimi diye bir şey kalmadı bende ya
Gerçekten takdir edilesiKimsecikler görmese de ic çamaşırlarım muhakkak kıyafetlerimle uyumlu olmalıydı hatta
Ah ulan eski Loch'u istiyorum beeeennn
zezella ölüyorum anlasana yardım et
Yok artık daha neler?Gerçekten takdir edilesi
Ben işe giderken sutyen giymeyi unuttuğumu mu söylesem, tshirtü ters giydiğimi mi
Umarım çocuk falan düşünmüyorsundurGerçekten takdir edilesi
Ben işe giderken sutyen giymeyi unuttuğumu mu söylesem, tshirtü ters giydiğimi mi
Her gün duş alıyorum mesela, 10 dakika sürüyor uzun kalmıyorum ama duştan sonrası çok vakit alıyor. Zaman yönetimi diye bir şey kalmadı bende ya
Bir de bunları çok sonra farkediyorum. Bir bakıyorum yandan etiket sallanıyor, ters giymişimYok artık daha neler?
AslaUmarım çocuk falan düşünmüyorsundur
Bir de bunları çok sonra farkediyorum. Bir bakıyorum yandan etiket sallanıyor, ters giymişim
Bir boşluk hissediyorum sutyenim yok
Anahtarı sabah kapıda unutmuşluğum çoktur, en garibi de askılı bluzu garip bir şekilde giymemdi. Tek kolumu askıdan geçirmişim, diğer kolumu yakasından, tek omuz açıkta. Neyse ki apartmandan çıkmadan farkedip düzeltiverdim hemen.
Neyse bu sene öğleciyim de bu rezilliklerden kurtuldum
Asla
Hiç çocuk bakacak kapasitede biri değilim, yemek yerken kaşığı ağzım diye burnuma sokabilirim
beğenilmek istemekle alakası yok çünkü dışarı çıkmadığım günler daha bakımlıyım, öyle diyim sizeBekar olunca vakit çok oluyor tabi. Bide kendine bakma ihtiyacı duyuyorsun. Beğenilmek istiyorsun. Belkide kendini çirkin buluyorsun. Kusurlarını kapatmak istiyorsun. Aşırıya kaçman ileride sorun yaratır. Çok kozmetik ürünü kullanmak cildini mahveder.
10 dakika mı ? Ooooo.Su israfı. Bende hergün sabah duş alırım ama iki dakika. Sonrası koşturmaca. Büyük kızı giydir, ilacını içir servise indir. Küçüğü emzir altını al. Kocayı uyandır. Kahve yap. Sonra saçımı kurutup bi göz kalemi bide ruj doooğru işe.
Ofiste bekar ve çocuksuz arkadaşlardan ojem ve göz kalemim sayesinde daha bakımlıyım.
Basit ve pratik yaşayarak vaktimi başka şeylere harcamalısın. Nette bi dizi seyretmek, biraz kitap okumak v.s.
beğenilmek istemekle alakası yok çünkü dışarı çıkmadığım günler daha bakımlıyım, öyle diyim size
kendimi çirkin bulmuyorum aslında, sadece sürekli koku sürünmek, saç taramak, takı takmak istiyorum ve bu isteği durduramıyorum. e sürekli yapıca da gün içinde diğer işlerim aksıyor maalesef.
Evet 2 sene bitti :)oy oy oy evli misin ?
Hmm evlenince geçer belki diye düşündüm bi anEvet 2 sene bitti :)
Uyanıp 10 dakika içinde evden çıkıyordum, ben çıkarken hava daha aydınlanmamış oluyordu o yüzden kendime gelemiyordum.Hmm evlenince geçer belki diye düşündüm bi an
Aynen oğlum iki yaşında şuan, saçlarıma yaptığım iyilik yakın zamanda ombre yaptırdım, uzadı kestirmem lazım boya gidecek diye kestiremiyorum, kestirmesem taramaya zaman yok yokta yok yani konu sahibi arkadaşım hiç dert eröe anın tadını çıkarHislerime tercuman olmussunuz. Bende aynisini yazdim. Dusa girsemde sac yikamam luks benm icin. Cunku yikamasi kurutmasi bile vakit aliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?