Yok, öğrenciyim bir de.
Evlenirsem nolur bilmiyorum artık gece alarm kurup kalkıp saç düzleştiririm herhalde
Ay çok tatlısınızAyyy ne hoş. Ben de 2-2,5 saat önce kalkardım.
Şimdi üstümdeki pijama bebegimin salyası ve sümükleriyle dolu. Nezle olmuş yavrucak
Bekarım, evlenirsem boşanabilir adam haklısınızKendinle ilgilenmekden insan evlede uğraşamaz boşamasın sonra herif seni
İyi akşamlar herkese.
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben!Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.
O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.
Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün
Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.
Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için .
Ben hayatımda o kadar erken kalkmadım.Ayyy ne hoş. Ben de 2-2,5 saat önce kalkardım.
Şimdi üstümdeki pijama bebegimin salyası ve sümükleriyle dolu. Nezle olmuş yavrucak
Benim çarem çocuk galibaEvlende bi görelim seni :) o zaman gel buraya yaz cicim ayları geçip bide eşin yardım etmezse vay haline bakalım o rimeli görebiliyomusun:) bende öyleydim mutlaka duşa girip heryerimi losyon krem bulduğumu sürerdim ama çocuktan sonra duşa girmek bile hayal gerisini sen düşün:)
Hislerime tercuman olmussunuz. Bende aynisini yazdim. Dusa girsemde sac yikamam luks benm icin. Cunku yikamasi kurutmasi bile vakit aliyo.Evlende bi görelim seni :) o zaman gel buraya yaz cicim ayları geçip bide eşin yardım etmezse vay haline bakalım o rimeli görebiliyomusun:) bende öyleydim mutlaka duşa girip heryerimi losyon krem bulduğumu sürerdim ama çocuktan sonra duşa girmek bile hayal gerisini sen düşün:)
Her gün duş alıyorum mesela, 10 dakika sürüyor uzun kalmıyorum ama duştan sonrası çok vakit alıyor. Zaman yönetimi diye bir şey kalmadı bende yaHislerime tercuman olmussunuz. Bende aynisini yazdim. Dusa girsemde sac yikamam luks benm icin. Cunku yikamasi kurutmasi bile vakit aliyo.
Millet burada bakımsızım bakımlı olmak istiyorum diye konu açar bizim jas tam tersi normal değilsin kız senİyi akşamlar herkese.
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben!Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.
O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.
Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün
Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.
Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için .
Kimsecikler görmese de ic çamaşırlarım muhakkak kıyafetlerimle uyumlu olmalıydı hattaBen hayatımda o kadar erken kalkmadım.
10 dakikam varsa kahvaltı bile yapmam onun yerine uyurum, nerede kaldı makyaj süs püs
Ay ben bekarken mahvoluyorum sen nasıl dayanıyorsun çocuk varken ya çok yorucu değil mi?Millet burada bakımsızım bakımlı olmak istiyorum diye konu açar bizim jas tam tersi normal değilsin kız senbu arada yalnız degilsin merak etme kokos annelikle kokos ev hanımlığını bir arada yetişticem diye canım çıkıyor
Aşkı memnuya döndürdük iyice ortamıKimsecikler görmese de ic çamaşırlarım muhakkak kıyafetlerimle uyumlu olmalıydı hatta
Ah ulan eski Loch'u istiyorum beeeennn
zezella ölüyorum anlasana yardım et
Çoook yorucuAy ben bekarken mahvoluyorum sen nasıl dayanıyorsun çocuk varken ya çok yorucu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?