- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
Ona ve kalbine hitap edecek yol bul.Çaresi varsa söyleyin lütfen.. artık söylemesi ayıp uykusunda tatmin oluyor bu da ayrı bi mevzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona ve kalbine hitap edecek yol bul.Çaresi varsa söyleyin lütfen.. artık söylemesi ayıp uykusunda tatmin oluyor bu da ayrı bi mevzu
Her ailede kavga gürültü oluyor emin olun, mesele bu öfkeyi içimizde yıllarca tutup karşımızdaki insana da kendimize de güzelliklerle dolu bir dünyayı cehenneme dönüştürmemek. Yani ne yaşandıysa yaşandı, önce kendi iyiliğiniz ve mutluluğunuz için sonra da yuvanızın huzuru için affedin, benim tek önerim bu olacak. Çok zor geliyor olabilir, yaşadıklarınızı unutamazsınız ama; o zamanki bilinçle o kadar doğru hareket edebilmişiz deyin. Yani insan gelişen bir varlık, kendini geliştirmek isteyen de öncelikle geçmişin yüklerinden kurtulmalı. Ne yaptıysa ne yaşandıysa, yarın yeni bir gün; yaşanabilecek güzellikleri kaçırmayın. Acı çekmeyen insan yoktur, en çok da sevdiklerimiz canımızı yakar o da doğru, bunları hazmederek ilerlemek zorunda insan. Kimisi erkenden kimisi geç yaşta öğreniyor, ne kadar erken öğrenir ne kadar kendimiz ve çevremizle barışırsak o kadar iyi.Beni ona karşı kaba olmakla suçluyor. Gerçekten ben de bir şey isterken ricada bulunmuyorum,sadece ona karşı öyleyim tabi. Ona karşı artık pamuk gibi değilim,çünkü çok öfkeliyim sorunlarımızı görmezden gelerek çözmemezi bekliyor,en şiddetli kavgadan sonra bile hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Benimle tek iletişimi kızımızla ilgili konular. İçeri girer ğirmez merhaba demeden kız yemek yedi mi der mesela.. ben yokmuşum gibi
Yaslariniz kaç ? Hiç mi düzelme umudu yok ?kıymetimi anlaması icin artık çok geç canım benim ..içim buz gibi.
31 ben 35 de oYaslariniz kaç ? Hiç mi düzelme umudu yok ?
Konu sahibi inan bu erkekler kadınların bütün enerjisini sömürüyor![]()
Ne kadar ılımlısınız teşekkürler tavsiyeleriniz için biraz onun gibi olmayı denicem işe yaramazsa bu iyi niyetli adımları atarımHer ailede kavga gürültü oluyor emin olun, mesele bu öfkeyi içimizde yıllarca tutup karşımızdaki insana da kendimize de güzelliklerle dolu bir dünyayı cehenneme dönüştürmemek. Yani ne yaşandıysa yaşandı, önce kendi iyiliğiniz ve mutluluğunuz için sonra da yuvanızın huzuru için affedin, benim tek önerim bu olacak. Çok zor geliyor olabilir, yaşadıklarınızı unutamazsınız ama; o zamanki bilinçle o kadar doğru hareket edebilmişiz deyin. Yani insan gelişen bir varlık, kendini geliştirmek isteyen de öncelikle geçmişin yüklerinden kurtulmalı. Ne yaptıysa ne yaşandıysa, yarın yeni bir gün; yaşanabilecek güzellikleri kaçırmayın. Acı çekmeyen insan yoktur, en çok da sevdiklerimiz canımızı yakar o da doğru, bunları hazmederek ilerlemek zorunda insan. Kimisi erkenden kimisi geç yaşta öğreniyor, ne kadar erken öğrenir ne kadar kendimiz ve çevremizle barışırsak o kadar iyi.
Bu arada ben de emrivaki konuşurum ve eşim çok uyarırdı, kötü niyetle demesem de onu haklı buldum, düzeltiyorum kendimi, yapar mısın diyorum mesela yap demek yerine. Biz kendimizi hep haklı buluruz ama işin aslı şu; erkekler haklı olduklarını anlatırken dahi haksız duruma düşüyorlar, çünkü iletişim becerileri zayıf, ya hakarete varıyor işin ucu ya da suskunluğa çünkü anlatamıyorlar kendilerini, kadının ifade edebilme yeteneği erkekte yok. Çevreme bakıyorum, eşiyle anlaşabilen insan erkeğin de kadının da fıtratını kabullenen insan aslında; bizi dinleyen, çokiyi anlayan bir kız arkadaş gibi olamaz eşimiz, biz de eşimizin bütün gün futbol izlemesini bir erkek arkadaşı gibi anlayışla karşılayamayız. İletişim konusunda o söylemeden siz güzel şeyler söyleyin, hoşgeldin deyin ona fırsat vermeden, biz kadınlar istediğimizde karşıdan adım beklemeden gayet güzel konuşuyoruz.
10 yılda değişmeyen artık değişmez ben 33 ev arkadaşım 39Yaslariniz kaç ? Hiç mi düzelme umudu yok ?
Bu tür bir terapiste gitmeyin zaten diplomayı nerden aldı ki acaba kendisi ?Terapiste gittim seni tekrar almıycem dedi, terapiye devam edersek sen bu adamı boşarsın ben de buna sebep olmak istemiyorum dedi
Seni merak ediyorum hep üye değildim ama konularini hep takıp esiyordum nasılsın ne yaptin son durumun nasilO içindeki boşluk dediğin 10 yıl benim icimde hiç kapanmadi bunca yıl elimden geleni yaptım ama pes ettim tüm kapıları kapattım.
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum son durumun derslerim kızım staj vs teşekkür ederim.Seni merak ediyorum hep üye değildim ama konularini hep takıp esiyordum nasılsın ne yaptin son durumun nasil
Sanırım böyle yaşayıp gidecegiz umutsuzcaBuradan hissettim uzuntunu gerçekten. . her kadın eşi tarafından arzulanmak
İlgi görmek ister.
Ot gibi yaşanmaz böyle aynı evin içinde insan catlar vallahi Düşünüyorum da. Allah yardımcın olsun.
Konuya yaptığım ilk yorumda aklıma gelen üye sendin parkbyull,geçen gün kendin için yazdıkların çok içime dokunmuştu...şu an okuyamıyorum ama şuraya bir ilişeyim konu sahibi birebir aynıyız .
Tat tuz kalmadı zaten.. şu an bile o salonda oyun oynuyor ben yatağıMMda burda takılıyorumDolmaz tabiki o bosluk esinin boslugu cunku onun doldurmasi lazim.Gercekten cok sıkıcı boyle bi hayat bi de su konuyu anlamiyorum artik erkekler cinsellige yaklasmaz olmus burdaki konular da cok sık rastliyorum ne oluyor bunlara ama su gercek cinsellik yoksa tat da olmaz yani
İyi ki kızım varBekletiniyi sifirla diyorlar genelde bu durumlar icin ve boyle mutlu olduklarini soyluyorlar bazilari ama beklenti sifirsa evlilik niye? Evliligin amaci ne diyor insan.
Ben ruhum açken evlilik sürdurmek istemezdim. Bu benim icin cok onemli. Cocugum yok. Dusunmuyoruzda, özellikle cocuktan sonra iliskinin altust olma ihtimali beni cok korkutuyor cunku. Bosanincada cocugun tum yuku kadinda kaliyor ustelik... cok zor
Hayir hic mi dokunmak istemiyolarTat tuz kalmadı zaten.. şu an bile o salonda oyun oynuyor ben yatağıMMda burda takılıyorum