İçimdeki ölen kadıncağız.

Ben kibariyenin anasina benzedim ya onu ne yapacaz
Cok dogru tespit,yorgunuz hanimlar yorguunn!
Benimki dun gece bana bugunde sac tellerinmi agriyor dediagriyacak yer birakmadim Ben bu gece ne yapcam ne diyecem?hayattan sogudum yeminle

Hahahha ben hep şu moddayım oraya elleme buraya elleme alan sınırlı zhnsjdhsudhhdhdhs

Benimki dun gece bana bugunde sac tellerinmi agriyor dediagriyacak yer birakmadim Ben bu gece ne yapcam ne diyecem?hayattan sogudum yeminle
Tırnağımın ucu ağrıdı geçen dhbehdh adam artık bu modda izliyor

Benim koca kesin yine ne uyduracak bakalim bu kadin modunda dolaniyorregl donemini cok seviyorum ben ya tatil tatil harika bisey hahah
İtiraf ediyorum ; lohusalığımı 70 gün yaşadığım ve kanamam olduğunu iddia ettiğim doğrudur

KudrAlobar buraya gel ve bana kocanı sevdiğine emin misin ?
Evlenmeden anlayamadın mı ?
Özünde iyi midir ? Diye soruya boğğğ !
Kimse yazmamış kocişkonu sevmionn yazık adama diye
Konuyu okumadım, dur okuyup gelip seni dehşetli vahşetli sorulara boğayım.

Ayy saka bir yana kizlar,valla benim acil bir cozum bulmam lazim adam elden gidecek yahu!
Vitamin takviyesi falan alayim ben ne alayim mesela?fikir verin litfen zencefili denedim fena degil ama oda cok aci bee

Onda iş bitmemiş ya gecen tv de gördüm kibariyedrn daha iyi göbek atıyordu

aslinda bu durum normal,

kadinlarda orgazmin az olmasinin sebebi, kadinin cok cabuk konsantrasyonunun bozulmasidir denir.
E cocuk coguran kadinin akli fikri cocukta oluyor.
Ben ki uykuyu o kadar sever, otobuste ucakta dehset uyuyan bir insandim, cocuklarin emzirme donemleri boyunca nefes alis verislerindeki degisimin sesine uyandigimi bilirim. Kadin bu donemde tamamen buna odakli yasiyor evrimsel gelisimi ile saniyorum ki. Bu da cinsellik konusunda isleri zorlastiriyor haliyle.

Bu durumda sevismek isteyen erkek biraz elini tasin altina koyacak, esini dinlendirecek, ona surprizler yapacak, belki cocugu arada bir bir aile buyugune birakip soyle karisina 1 gunluk tatil yaptiracak vs vs gibi seylerle ancak olur o donemde sevisme isleri bence.

Ulen bi dene seksi şempanze çıkmadı
Valla ben varım diyeceğim de konu en son nereye geldi bilmiyorum Bebeğim 13 aylık ve bende baştan beri hiç öyle bi isteksizlik olmadı ama benim adam da beni darlamadı yani haftada 2 ye razı oldu açıkçası. Ben doğumdan sonra çok kötüydüm, insanın küçük ayak parmağı ağrır mı ağrıyordu yorgunluktan, vücudum sızlıyordu sürekli. Sonra bir B12 ve Dvit takviyesine başladım kendime canavar gibi oldum. Bebeyi uyutunca, biz uyutma aşamamızda bulaşıkları makineye dizmiş, çamaşırları sermiş veya katlamış, ortalıkta tek bir oyuncak bırakmadan toplamış ve tvnin karşısında bayılmış eşime "işin var mı" diye soran benim Bence olay biraz eşlerin desteğiyle de alakalı olabilir.
Not: Eşim işten geç geliyor haftanın 3-4 günü ve yine de bu işleri bana bırakmıyor,dolayısıyla bana da biraz enerji kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…