- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ben kibariyenin anasina benzedim ya onu ne yapacazYorgunsunuz. Sadece yorgunsunuz.
Akşama kadar dip köşe temizlik yapsanız akşam sadece dinlenmeyi düşünürsünüz. Çocuk bakımı her gün yapılan derin temizlikten daha zor birşey. Üstelik sağlıklı ve kaliteli bir uyku da yok. Derin bir vücut ve kafa dinlenmişliği olacak ki eşinizi arzulayın.
Eşiniz her daim ateş gibi bir kadın istiyorsa bir yardımcı bulup yorgunluğunuzu azaltabilir. Maddi durum nedir bilmiyorum ama temizlik için gelen biri yükünüzü hafifletebilir.
Çocuğum 8 aylıkken henüz 30 yaşındaydım ve yemin ederim Kibariye’ye benzemiştim. Uykusuzluk ve yorgunluk kadını çook yıpratan bir şey maalesef.
Çoğu adamın hayalindeki kadın profiliBizde cinsellikte hep azgın olan bendim skdls
Hayallerimi yiktin su anda sen ☹benim tekne kazintisi 1 yasinda bir 6 ay sonra tamamdir rahatlarim diyordum Ben yaa nolamazzz1 yaşını geçsin normale dönecek diyenler var,donmuyorlar,kanmayin
Hahahha ben hep şu moddayım oraya elleme buraya ellemeİlk zamanlar herkes aynı galiba
Uykusuzluk süt dolu memelerSanırım emzirmeden dolayı istekte azalıyor
Sevişirken yarı uyur şekilde olduğum zamanlar çok vardı
Emzirme kesilince düzeliyor
Şimdi sabahlar olmasın modundayım
Emzirme kesmemiz lazımmışHayallerimi yiktin su anda sen ☹benim tekne kazintisi 1 yasinda bir 6 ay sonra tamamdir rahatlarim diyordum Ben yaa nolamazzz
Tırnağımın ucu ağrıdı geçen dhbehdhBen kibariyenin anasina benzedim ya onu ne yapacaz
Cok dogru tespit,yorgunuz hanimlar yorguunn!
Benimki dun gece bana bugunde sac tellerinmi agriyor dediagriyacak yer birakmadim Ben bu gece ne yapcam ne diyecem?hayattan sogudum yeminle
Bide kilitli olanlar olaydii ah ah tekstil firmalarina duyurulurkız bi dur , durum cittiiii bana alttan çıt çıtlı body mi alsak ?
Çilingir olur inanBide kilitli olanlar olaydii ah ah tekstil firmalarina duyurulur
Benim koca kesin yine ne uyduracak bakalim buTırnağımın ucu ağrıdı geçen dhbehdhadam artık bu modda izliyor
İtiraf ediyorum ; lohusalığımı 70 gün yaşadığım ve kanamam olduğunu iddia ettiğim doğrudurBenim koca kesin yine ne uyduracak bakalim bukadin modunda dolaniyor regl donemini cok seviyorum ben ya tatil tatil harika bisey hahah
Konuyu okumadım, dur okuyup gelip seni dehşetli vahşetli sorulara boğayım.KudrAlobar buraya gel ve bana kocanı sevdiğine emin misin ?
Evlenmeden anlayamadın mı ?
Özünde iyi midir ? Diye soruya boğğğ !
Kimse yazmamış kocişkonu sevmionn yazık adama diye
Ohooo benm cok uzatmisligim varİtiraf ediyorum ; lohusalığımı 70 gün yaşadığım ve kanamam olduğunu iddia ettiğim doğrudur
Onda iş bitmemiş ya gecen tv de gördüm kibariyedrn daha iyi göbek atıyorduBen kibariyenin anasina benzedim ya onu ne yapacaz
Cok dogru tespit,yorgunuz hanimlar yorguunn!
Benimki dun gece bana bugunde sac tellerinmi agriyor dediagriyacak yer birakmadim Ben bu gece ne yapcam ne diyecem?hayattan sogudum yeminle
Valla ben varım diyeceğim de konu en son nereye geldi bilmiyorumUlen bi dene seksi şempanze çıkmadı
Ne demek okumadım !!!! Sen benim ban ekürimsin !Konuyu okumadım, dur okuyup gelip seni dehşetli vahşetli sorulara boğayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?