İçimdeki ölen kadıncağız.

Hepsini yaptı biliyor musunuz altın bile taktı ama yokk benden olmuyor

Ne takviyeler aldım eşim iş yap yapacaz desem cam bile siler of of ben umutsuz vakayım !

Hahahhaha diriltmemiz lazımmm ! Acilll !!!! ayrıca bu devirde koca kolay bulunmuyooo boşayaam
Tamam ciddi cevap veriyorum; doğum sonrası dönemi bilemem tecrübem yok. Ama sevişmeyi bırakınca hiç sevişesim gelmiyor benim de dönem dönem. Vücut kendini ona programlıyor sanırım. Şeytanın bacağını kırıp, kendini zorlayıp düzene sokunca mevzuyu istek de normale dönüyor. Hormonlar düzene giriyor muhtemelen. Bir dene bence.

Bir de içinde ginseng olan takviyeler bu konuda işe yarıyor sanırım. Ben bir süredir bi multivitamin takviyesi alıyorum içinde çok az da olsa ginseng var. Bir markanın kadınlar için çıkardığı bi takviye, her eczanenin vitrininde var. Onu da bi deneyebilirsin.

Hepsini yaptı biliyor musunuz altın bile taktı ama yokk benden olmuyor

O zaman vitaminlenme zamanidir,

Keciboynuzu yeyin derlerdi eskiden

Hayallerimi yiktin su anda sen ☹benim tekne kazintisi 1 yasinda bir 6 ay sonra tamamdir rahatlarim diyordum Ben yaa nolamazzz
Umut fakirin ekmeği daha ayaklanacak hiç olmadık saatte yanınıza gelecek,hiç olmadı anneeaaağ diye bagiracak

Bakıyor. Ama ben o baktığı zamanda boş durmuyorum. Yemek saati geliyor hemencecik zaten.
Bir de cidden içimden gelmiyor
İçinden gelmiyor o çok belli zaten yoksa illaki bı fırsat bulursun . Benim kızımda kasimda 2 yaşına girecek ama 40 gün geçtikten sonra gün aşırı ilişkiye devam ettik ,ilk 3 ay kolikti her gece sabahlardik, eşimin iş çıkış saati kizim uyuyor olurdu hemen yemekten önce hallederdik o işi Adam regl olunca patlıyor 5 gün vallahi kaçarım yok yani normalde Ama tabi benimde içimden geliyor istiyorum bazen ben başlatıyorum bazen o hiç reddetmiyoruz birbirimizi . Kafayla alakalı biraz sen istemedikce soguyosun bebeği uyut uyut giris paldır küldür bakalım nolcak

Bu konunun piremsesi sensin maşallahhhhhhhh dedim kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…