İçimdeki yara...

En son bana böyle ciddi kararlar hemen verilmez vs. dedikten sonra cevap vermedim başka şeyler de demişti çok kızmıştım.Dedim sevgisi yokmuş bana saygısı kalsın bari.Çünkü yazsam durduramayacaktım kendimi ikimizin de kalbi kırılacaktı Beni o yönde sevip sevmediğine hiç emin olamadım.hem öyleydi hem değil gibiydi ama ortak bi erkek arkadaşımız bizi çıkıyo zannediyormuş uzun zaman öyle diyim sana.Gerçi ben hiçir zaman verilen ipuçlarını anlamam o konuda biraz odunum Sanırım hep yanlış anladım olmasını istediğim gibi hissettim dediğin gibi o açıdan da bir şey dememiş olabilir ama insan öyle de üzülüyor böyle de..Şimdi zaten konuşmuyoruz..Birbirimizin hayatlarından çıktık gibi bişiy..Dediğim gibi 2 ay falan oldu..Okullar açılıp aynı şehre döndüğümüzde de değişen bir şey olacağını sanmıyorum.Kurduğum hayallerle başbaşa kalıcam..Bir de çok güvendiğim bir arkadaşı kaybetmiş olacağım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…