İçimdeki yara...

Alyson

Hayat kısa,kuşlar uçuyor!
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
406
503
53
Merhaba kızlar bunu bir başlıkta uzun bir yorum olarak yazmıştım ama başlık içinde yazıp yorum almak istedim.Dayanamadım

21 yaşındayım ve hayatta 2 kere aşık oldum.İkisi de karşılıksızdı.İlk aşkım sınıfımıza 6.sınıfta gelen bir çocuktu.Zamanla içime işledi.Ama annemin de içine işlemiş olacak ki ondan her zaman oğlum diye bahseder Bu kendi kendime yarattığım baskı yüzünden yaklaşık 6 sene hiç bıkmadan sevdim.Tek kelime edemedim.Nihayet kendimi toparladığımda kendi kendime söz verdim '' Bir daha aşık olursan üzülmek yok! İçindekileri söyleyeceksin.Ayıp değil, günah değil !''

Öyle de yaptım.Üniversite hazırlıkta hoşlanmaya başladığım, zamanla en yakın arkadaşım olan, aşık olduğum çocuğa hislerimi söyledim.Ne reddedildim, ne kabul edildim.Öyle kötü bir durumda bıraktı beni.Reddedilmekten daha kötü bir duygu bence bu.Arafta kalmanın ta kendisi ! Kendime kızdığım nokta hiç tanıyamamışım sanırım onu.Bana böyle davranmasını, düzgün cevap vermemesini anlayamıyorum.Şu saatten sonra o bana gelse de ben gururumu yerle bir edip aylar sonra onun bir sözüyle kollarına atılmam.Zaten gelmesini de beklemiyorum Ama aynı zamanda en yakın arkadaşımı kaybettim.Sırdaşımı kaybettim.Başım beladaysa, bir sıkıntım varsa aklıma ilk gelen numarayı bırakın aramayı, ismini aklıma getirmeye çekinir oldum.Onca güzellikler çıktı gitti hayatımdan.Bir derdim olduğunda usanmadan bana sürekli halimi hatrımı soran insanı kaybettim.En çok üzüldüğüm nokta bu..Gerçi söylemesem düğününde çeyrek altın takmaya kadar giderdi iş sanırım Tatilde olduğumuzdan karşılaşmadım tabi..Daha işin iyi kısımlarındayım.Karşılaştığımda Allah bana sabır versin demekten başka çarem yok...

Aman kızlar siz, siz olun..sonuçlarına katlanamayacağınız işlere kalkışmayın..Kaç sene düşündüm ona açılmayı..Hazırladım kendimi güya..ama şu an omuzlarımdaki baskıdan dolayı dibe çöküyorum..

İyi dostluklar güzel ilişkilere döner diyolardı insanlar..İnanmıyorum..Ya da o kadar şanslı değilim.Hiç olamadım da zaten.

Biraz önce 'o şahısla' aynı isimli birinden mesaj aldım.İsmini ekranımda görünce yeniden heyecanlandım, kalbim bi takla attı gerçeği anlayana kadar.Büyük bir salaklık örneği gösterip hala bişiyler bekliyorum bana böyle kötü davranmış bir insana karşı..Zamanla düzelir diyorlar.Alışıyorsun ama düzelmiyor böyle bir yanlış anlaşılmayla bile yüreğim gene paramparça oluyor.Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım, ( özellikle sokakta vs karşılaşırsam) diye içim içimi yiyor...Gururum çok kırıldı ama hala keşke söylemeseydim keşke her şey eskisi gibi olsaydı derken buluyorum kendimi imkansız olduğunu bilsem de..Bu da benim karakterimdeki delik sanırım

karşılaştıgınızda ondan adım bekleyin. bakalım ne yapıcak.
bir dahada kimsyee acılma. kalkmasın biyerleri arafa falan

karşılaştıgınızda ondan adım bekleyin. bakalım ne yapıcak.
bir dahada kimsyee acılma. kalkmasın biyerleri arafa falan

Tövbe ettim Nasıl ki sırf kendime söz verdiğim için yapmıştım böyle bir şeyi yeniden kendime söz veriyorum ki yapmıcam..Aslında bulunduğum yerden başka yere taşınacaktım biraz da ona güvendim bir daha göremeyeceğim içimde kalmasın diye ama ne yazık ki planım ters tepti..Bazı şeyler değişti taşınmıyorum..Yüz yüze bakacağız anlayacağınız..

Aslında işin özü yaptığın hiçbir şeyden pişman olmamak.
O zaman söyleyemediğin için artık itiraf edicem diye kendine söz vermişsin sözünüde tutumuşsun.
Olmadı diye tekrar sözünü bozup tekrar içine kapanıyorsun bu çok kötü bir şey aslında.
Ama hepimizin pişmanlıkları var keşke şöyle yapmasaydım keşke bunu demeseydim fakat bunlarla yaşanmıyor.
Bence yaptığınız şeyin arkasında durun hiçte ezilip büzülmeyin onu görünce
En azından siz hislerine sahip çıkabilen bir insansınız sizin değerinizi de elbet biri bilecek zamanı geldiğinde.

İtiraf ettiğim için bir rahatlık hiç gelmedi diyemem oldu tabi ama aynı zamanda gururum da incindi, üstüne hala da seviyorum.Bunca şeye rağmen içimdeki sevgi tamamen yok olmadıysa gerçekten seviyormuşum.Ama gururum da kırıldı içimde sinir de yok değil.Tamamen karışık duygular içindeyim..Umarım olacaktır o da zamanı gelince çok teşekkür ederim:)

Rica ederim ne demek . Sizi çok mu üzdü tepkisi ne oldu duyunca ?

Rica ederim ne demek . Sizi çok mu üzdü tepkisi ne oldu duyunca ?

Dediğim gibi ne reddetti ne kabul etti..Arafta bıraktı..Sanki ben bi bakınayım daha iyilerini bulamazsam sana geri dönerim der gibi..Beni yaralayan çok güvendiğim biri bişiy söylediğinde sonuna kadar koruduğum bir insandı..Yokluğunu çok hissediyorum buna alışamıyorum sorun o

bir zamanlar cok yakın arkadasım olan adamla su an sevgiliyim hala en yakınım dostum sırdaşım.

açılma safhasına gelene kadar karşılıksız aşık olduğumu sanmıstım bende kendime baya bi acı cektirmiştim söyleyememiştim en sonunda o söyledi.

ama o söyleyince ben dondum kaldım inanamadım bende bile diyememiştim hatırlıyorum.

yani bu biraz karısık bi duygu insan o an delice asık olsada nası bi tepki vereceğini bilemiyor, ki ben bi kaç hafta tepkisiz kalmıştım.

sonra bende itiraf ettim işte güzel oldu neticede hala arada dalga gecer tatlı anılar oluyor bunlar yıllar sonra

yani biliyorum seni sevgili olarak istemediğini düşünmüşsün belki de öyledir ama osana net bir cevap verene kadar emin olma derim

Mecburen bıraktık bakalım yaşayarak görücez :)
demesi kolay belki diyeceksin ama zamanla yaralar kabuk bağlıyor hele hele seviyorken unutamam dye brşey yok unutuyor insan canı acıya acıya kanıya kanıya ama unutuyor geçiyor gidiyor sadece yara izi kalıyor geriye ama kolay geçmiyor işte

Arkadaşlığın hatırına insan bir şey söylemez mi bu erkekleri anlamak zor gerçekten .

21 yaşında iki aşkı bir hayata sığdırmış olmak biraz hızlı koştuğunu düşündürdü bana
Kendini rahat bırak, daha yolun çok başındasın
Aşk gibi gelen şeyler bazen olgunlaşma basamakları oluyor
Zaman ver kendine, gençliğinin tadını al

Ben hep beni yedekte beklettiğini düşünüyorum aslında karakter olarak bana böyle bir yaklaşımı olmaz beni o yönde sevmiyor olabilir ama en azından arkadaşı olarak çok seer,değer verir buna eminim.Çok zor zamanlar atlattım.Desteğini çektiğini hiç hissettiğim olmadı.Hep o ordaydı ama bu davranışını adlandıramıyorum.Bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım 2 ayda saçma sapan olaylarımız oldu.Şu an yaz olduğu için başka şehirde çalışıyor.En son bana '' ciddi kararlar böyle hemen verilmez hele ki iş stresinde'' dedi.Ben ona çıkma teklif etmedim ki..İçimdekileri söyledim..

İçimdekileri söylemeden önceki adamla söyledikten sonraki adam çok farklı..

Sen çok şanslısın gerçekten canım senin adına çok mutlu oldum ama ben aynı zamanda orda da dediğim gibi en yakın arkadaşımı, sırdaşımı da kaybettim.Onunla kahve içip dertleşmeyi çok özledim.Başkasıyla dertleşince dertlerim eksilmiyor gibi hissediyorum.Bu durumda beni en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum.Keşke ben de senin kadar şanslı olabilseydim..

Keşke bazı şeyler daha kolay olabilse ama mecbur..Herkes kendi kaderini yaşıyor :)

Kendimi korumak için demiyorum ama ben öyle düşünmüyorum.Kimseyle çıkmadım.İlk aşkım dediğim zaten ortaokulda olan bir olaydı tamamen çocuksu duygular o yaşta..Hayatı diğer gençlerin aksine daha yavaş ve sakin yaşadığımı düşünmüşümdür hep..Yorumunuz için teşekkür ederim.
Umarım gençliğin tadını alabileceğim zamanlar da olur :)

seni kırmak istemediği için ne reddedebilmiş ne de evet diyebilmiş.

reddetse seninle nasıl arkadas olarak kalacak ki? senin ondan hoşlandığını bile bile senle nasıl eskisi gibi konusacak?

ben anlayabiliyorum onu bir sürü şey düşünmek zorunda kalıyosun çünkü karşındaki senin için değerli bir insan olmazsa ayrılırız diyemiyosun.

baktın olmadı benim erkek arkadasımın yaptığını yap, sen kes at. ya hep ya hiç de, her türlü acı cekiyosun sonucta seninle böyle konusmak benim canımı yakıyo de hayatından cıkar, bu kadar yakınsanız seni iki güne özlicek gelicektir

eğer gelmezse sevmiyor demektir, yani yine kendin için iyi bi karar vermiş olursun .

öyle cnm boşuna dememişler her aşk kendi masalını yazar dye mutlu yada mutsuz sonla bter bu masallar hep
Allah başka dertlerden korusun bizi demekten başka çarem yok..İnsanlar neler yaşıyorlar ben aşk acısı çekmişim çok mu diyerek avutmaya çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…