İçimden Atamıyorum Lütfen Bakmadan Geçmeyin

Ben olsam hiç ama o benim ilkiiiiiiiim arabeskliğine girmez bu işi bitirirdim.

Madem ki strese gelemiyo.
Sensin stres , yürüyen stressin derdim.
Hatta güzel bi strese sokardım..

Şu erkekleri tepenize çıkartıp, arkalarından üzülüyosunuz .

Şu an tamamen kestirip atacak bir durum yok ancak valla arada da içimden haydi herkes yoluna demek gelmiyor değil

Bir daha ayrılık konuşması yapmayacağımıza dair birbirimize söz verdik. Benim korkum da tekrar bunu dillendirmesi en ufak bir tartışmada. Umarım olmaz da her şey tekrar eskisi gibi olur, yoluna girer.

Şimdi o seni terk etti , sende hemen barştın ya.
Nasıl olsa ben onu terk bile etmiştim, döndü o bana olucaksın.
Nasıl olsa cinsellik yaşadık o kendini bana mecbur hissediyo olucaksın.
Ben strese gelemiyorum deyip seni ezecek .

Nasıl olsa sen hep onun nazını çekiyorsun, hep onu seviyorsun..

Ama o senle 2 dakika surat astırmadan mutsuz ettirmeden hayal bile kuramıyor.
İyi düşün.

Bütün bunları düşünüp kendi içimde iç hesaplaşmamı yapmam lazım. Sonucunda zaten ya tamam ya devam. O yüzden artık ne yaparsa yapar, bitirirse de bitirir. Tartışmayacağım da zaten. Kendi iç sesimi duymak için uğraşacağım sadece.

Bayılıyorum şöyle güçlü duran kadınlara..
Olacağım ama az kaldı :)

Şu an tamamen kestirip atacak bir durum yok ancak valla arada da içimden haydi herkes yoluna demek gelmiyor değil

İşte sence öyle diyecek bi durum olmadığından adam salmış kendini.
İstediği gibi keyfine davranıyo göre sana .Ama daha da salacak .
Gene diyorum bak erkekler konusunda 2 seviye üst düşünüp davranacaksın.
Duygusal davranmayacaksın.

Bazı erkekler ayrılmayı stratejik bir yöntem olarak kullanırlar.
Kendilerini kıymete bindirirler ..

O nedenle de kaybetme korkusu hiç göstermemek lazım.

Adam sizinle evleneceğim senle diyerek mi cinsellik yaşamaya başladı onu anlamadım? Eğer öyle değilse, sizin ona evlilikle ilgili baskı kurmanızı doğru bulmuyorum. Adam evlenmek istemiyor olabilir, kendini hazır hissetmiyor olabilir. Ki size böyle bir vaadi de olmamış. Evlenmeyi düşünmeden cinsellik yaşamayı kullanmak olarak değerlendirmiyorum ben. Her iki taraf da razı sonuçta, ortada bir kandırma da yok.

Adamın gelecek planlarında evlilik yoksa eğer, ve siz de evlenmek istiyorsanız hayattan beklentileriniz farklı demektir bu. Oturup ciddi ciddi düşünün.

Haklısınız. Doğru söylediğiniz benim de tecrübelerimle sabit. Biliyor musunuz bir zamanlar ben de sizin gibiydim. Hiç eyvallahım yoktu. 3 yıllık ilişkim de oldu, ondan sonra 2 yıllık oldu. Biterse biterdi, o dakika hayatıma devam ederdim. Ama bu sarstı beni, ne özelliği var bilmiyorum ama bütün bildiklerimi gördüklerimi yıktı unutturdu. Ama yine maymun gözünü açıyor, eskisi gibi olacağım o potansiyeli görüyorum kendimde :)

Yok hayır kesinlikle böyle bir durum yok. Kimse kimseyi kandırmadı. Sorun tamamen farklı. Sorun evlilik istenip istenmemesi de değil. Konuda detaylıca anlattım.

Valla arkadasım seni cok iyi anlıyorum. Benimde yasadıgım durum seninkine bazı yönleriyle benzer.
Sana bu evlilik konusunda özellikle hak veriyorum. İnsan hemen olmucagını bilse bile geleceginde yaptıgı planlarda seni gördügünü görmek istiyor. Bu en dogal hakkımız. Kusura bakmasınlar da biz senelerimizi onlarla lay lay lom ayrılalım da gecirmiyoruz. Yada onları evlilige hazırlayan evlilik öncesi kişi degiliz. İnsan verdigi emekleri düşünüyor.
Özellikle diger kızları düşünüyor baska kızların sevgilileriyle bu konularo rahat rahat konusmaları cocuga kadar konu olmasını düşününce..
Sana tavsiyem hi bu konuları acma o acarsa da hic istekli gii davranma aynen kısmetse olur de konuyu degistir direk sen ilgisiz görün emin ol degisiyorlar o anlamda.
Ayrıca erkekler kavga sevmiyolar sende cok kavga cıkqrmıssınız bu ara bi süre huzur ver olay cıkcak gibi oldugunda bile alttal al kavga etme bi süre en azından onun da bi güvenini sagla tekrardan derim ben.

Alenen ders niteliğinde yazmışsın bravo doğrusu...

Adam başarılı kaçış manevrası ile kızımızın yüreğine kaybetme korkusunu yerleştirmiş, bundan sonrasında kızımız her bu konuyu gündeme getirdiğinde aynı şekilde davranacak ve iş yokuşa sürülecek. Yapılabilecek tek şey önce sakinleşmek sonra konuşmak eğer aynı şekilde iş ayrılığa varırsa adamın ayrılık taktiğini boşa çıkaracak şekilde davranmak... Kaybetmekten korkmadığını gördüğünde muhakkak davranış şeklini değiştirecektir küçük prens...

Evlilik konusunda ağzımı açmıyorum artık valla. Şöyle de düşünüyorum. O çabalasın, ben mi düşüneceğim onu da. O beni elde etmek için uğraşsın. Dediğin gibi yapıyorum aylardır. Hatta bazen evlilik düşünmüyorum ben uzun süre diyorum. Hiçte umrumda değil, yorumum hakkında ne düşünürse düşünebilir. O yaptı beni böyle. Onun dışında tartışmalar benim açımdan bitmiştir, fevri davranışlar, sinirlenmeler, parlayıp sönmeler... Ben bunların hiç birini yapmayacağım, kendimden de çok eminim güveniyorum bu konuda. Fakat başka bir karar daha aldım. Eğer o bütün bunlara rağmen hala ayrılık lafını edebiliyorsa, tek kelime dahi etmeyeceğim, gidebilir.

Canim uzuldum içinde bulundugun duruma..yazdklarni okuduktan sonra içime doganlari soyleyecegim uzgunum..senin de dedigin gibi bu adam her manada ilkin vazgecilmezin olmus..cinsellik yasadin diye yada baska bi sebepten her neyse adami kafanda boyle bi yere koyman cok yanlis..ondan sora nie unutamiyorum..adami hayatinin merkezi yaparsan beklentilerinden vazgecemezsin.her beklenti de hayal kirikligi getirir bunu unutma..sen adamin gozunde ayni pozisyonda degilsin..daha once de bicok kisi olmus ve siradaki sensin gbi geldi bana..alalade bi sevgili.kesnlikle evlilik dusunmuyor normal takildigi birisin..5 yil demesine falan saygi duyarm sartlarniz uygun degildr ama insan en azndan bunun arzusunu seni omur boyu yaninda gorme istegni vs dile getirir ne bilim..konusmak yersiz demesi cok sacma.hayal da mi kurmayacaksn evlilikle ilgli..ama adam zaten evlilk hayatni yasiyo evlilik ona extra sorumlulk akrabalar vs gbi kulfetler getirecek nie evlenmk istesin ki..sen de boyle takilmaca devam etmk istyorsan bosuna sknti yapma ama ciddi dusunuyorsan uzgunum sonunda uzulen taraf olacaksn gbi geliyo canim ama ins ben yanilirim..ilerde editlemeni cok isterim merak ediyorum ne olacak..he bir de ayrilik lafi kelepir oldugu vakit bnm gozumde o iliski bitmistir..bi daha ayrilik lafi acilmasn die kendnden taviz verirsen ornegn evlilk istegni bi daha dile getrmemek gbi ya da baska seyler bu kez de icinde birikecek beklentilerni dile getirememk yine mutlu olamayacaksn inan..ama bn yine de mutluluklar dilerm..

Aşk bitmişse hadi yeniden başlayalım dön demenin anlamı yoktur.insanlar ulaşamadığının delisi kolayca ulaşabildiğinin nankörüdürler ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…