- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi travelsweettravel
-
Ben olsam hiç ama o benim ilkiiiiiiiim arabeskliğine girmez bu işi bitirirdim.
Madem ki strese gelemiyo.
Sensin stres , yürüyen stressin derdim.
Hatta güzel bi strese sokardım..
Şu erkekleri tepenize çıkartıp, arkalarından üzülüyosunuz .
Bir daha ayrılık konuşması yapmayacağımıza dair birbirimize söz verdik. Benim korkum da tekrar bunu dillendirmesi en ufak bir tartışmada. Umarım olmaz da her şey tekrar eskisi gibi olur, yoluna girer.
Şimdi o seni terk etti , sende hemen barştın ya.
Nasıl olsa ben onu terk bile etmiştim, döndü o bana olucaksın.
Nasıl olsa cinsellik yaşadık o kendini bana mecbur hissediyo olucaksın.
Ben strese gelemiyorum deyip seni ezecek .
Nasıl olsa sen hep onun nazını çekiyorsun, hep onu seviyorsun..
Ama o senle 2 dakika surat astırmadan mutsuz ettirmeden hayal bile kuramıyor.
İyi düşün.
Bayılıyorum şöyle güçlü duran kadınlara..Ben olsam hiç ama o benim ilkiiiiiiiim arabeskliğine girmez bu işi bitirirdim.
Madem ki strese gelemiyo.
Sensin stres , yürüyen stressin derdim.
Hatta güzel bi strese sokardım..
Şu erkekleri tepenize çıkartıp, arkalarından üzülüyosunuz .
Şu an tamamen kestirip atacak bir durum yok ancak valla arada da içimden haydi herkes yoluna demek gelmiyor değil
İşte sence öyle diyecek bi durum olmadığından adam salmış kendini.
İstediği gibi keyfine davranıyo göre sana .Ama daha da salacak .
Gene diyorum bak erkekler konusunda 2 seviye üst düşünüp davranacaksın.
Duygusal davranmayacaksın.
Bazı erkekler ayrılmayı stratejik bir yöntem olarak kullanırlar.
Kendilerini kıymete bindirirler ..
O nedenle de kaybetme korkusu hiç göstermemek lazım.
Adam sizinle evleneceğim senle diyerek mi cinsellik yaşamaya başladı onu anlamadım? Eğer öyle değilse, sizin ona evlilikle ilgili baskı kurmanızı doğru bulmuyorum. Adam evlenmek istemiyor olabilir, kendini hazır hissetmiyor olabilir. Ki size böyle bir vaadi de olmamış. Evlenmeyi düşünmeden cinsellik yaşamayı kullanmak olarak değerlendirmiyorum ben. Her iki taraf da razı sonuçta, ortada bir kandırma da yok.
Adamın gelecek planlarında evlilik yoksa eğer, ve siz de evlenmek istiyorsanız hayattan beklentileriniz farklı demektir bu. Oturup ciddi ciddi düşünün.
Alenen ders niteliğinde yazmışsın bravo doğrusu...5 sene ilişkimiz vardı 1 yıllıkta evliyim.
İlk 2 senemiz hep böyle hır gür
Aşkın süresi 2 sene diyorlar biz aşkı sonra yaşadık diyorum
Biz çocuktuk. Yani ben 19 eşim 20 yaşındaydı tabi biz bunları yaşarken.
Şuan olsa olmazdı.
Sizin bayağı yaşınız da var.
Eğer cinsel birlikteliğiniz olduğu için vazgeçemiyorsanız kendinize süre tanıyın.
Yengeçler merhametli ve vicdanlı olurlar. Sevgilin de cinsellik yaşadınız diye senden ayrılamıyorsa o da kendine zaman tanısın.
Çünkü cinsellik arada bir bağ oluşturuyor. Duygusal olarak farklı bakıyorsun.
Biz bunları aştık. Ancak bunları tamamen aşmadan asla evlenmeyin.
Yani aranızda oturup konuşabileceğiniz bütün konuları konuşun. Aranızda hiç sorun kalmasın.
Aile konusunu evlenmeden konuşun.
Ciddiyete binmeden meseleleri halledin.
Kaybetme korkusunu da ona belli etmeyin.
Vazgeçebileceğinizi bilsin.
O yüzden giderim ederim kafasında. Adam senin onu bırakmayacağından emin.
Valla arkadasım seni cok iyi anlıyorum. Benimde yasadıgım durum seninkine bazı yönleriyle benzer.
Sana bu evlilik konusunda özellikle hak veriyorum. İnsan hemen olmucagını bilse bile geleceginde yaptıgı planlarda seni gördügünü görmek istiyor. Bu en dogal hakkımız. Kusura bakmasınlar da biz senelerimizi onlarla lay lay lom ayrılalım da gecirmiyoruz. Yada onları evlilige hazırlayan evlilik öncesi kişi degiliz. İnsan verdigi emekleri düşünüyor.
Özellikle diger kızları düşünüyor baska kızların sevgilileriyle bu konularo rahat rahat konusmaları cocuga kadar konu olmasını düşününce..
Sana tavsiyem hi bu konuları acma o acarsa da hic istekli gii davranma aynen kısmetse olur de konuyu degistir direk sen ilgisiz görün emin ol degisiyorlar o anlamda.
Ayrıca erkekler kavga sevmiyolar sende cok kavga cıkqrmıssınız bu ara bi süre huzur ver olay cıkcak gibi oldugunda bile alttal al kavga etme bi süre en azından onun da bi güvenini sagla tekrardan derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?