- 18 Haziran 2017
- 89
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Hayirlisini istemissin.Allah da seni sogutmus.bu bir isaretMerabalaar, ben düzenli olarak dua ediyordum sevdiğim adama kavuşmak için. Her namazdan sonra. En son istemediğini söylediğinden beri canım dua etmek istemiyor onun için. Bir yandan kıyamıyorum vicdan azabı çekiyorum ondan vazgeçmiş olma ihtimalime karşılık. Bir yıldır çok yordu beni. Vicdan azabından da kurtulamıyorum. Hayırlısını istesem, hayırlı değilse diye korkuyorum. Hayırlı yap da ver kalpler senin elindedir diyordum. İşte artık diyesim gelmiyor. Acaba sevgim bitti de alışkanlık mı kaldı ? Yorum yapın lütfen. İhtiyacım var..
Öyle dua etmiştim. Allahım vermiyceksen kalbimi soğut demiştim. Fakat vicdanımdaki ağırlık ve napıcağımı bilememezlik rahatsız ediyor. Yeni sevgili falan mı bulmalıyım ? Napmam gerekiyor lütfen yardım edinHayirlisini istemissin.Allah da seni sogutmus.bu bir isaret
Sevmiyorsun e normal ,yorduysa sal gitsin.
Hayırlısını iste,gerisi boş.
Kendini yırtsan da olmayabilir.
Kişilerde diretmek saçma zaten.
Kendi mutluluğunu iste,kişiyi değil.
Gerçekten yordu ve yıprattı. Ama dediğim gibi vicdan azabından kurtulamıyorum. Sevgime ve ona ihanet etmişlik duygusu var.
Neden bu kadar şaşırdınız ki ? Beni affedemiyceğini bana çok şans verdiğini söyledi. Ne konuda affetmiş ve ne zaman şans vermiş en ufak fikrim yok. Kafasında kuruyor sanırım. Yoruldum onun bu hallerinden. Kendini bu derece sevişinden. Bencilliğinden. Ben vazgeçilmezim triplerinden. Çok yoruldum..Pardon adam seni mi istemediģini söyledi??
Burdan okuduğum kadarıyla en ateşli aşklar bile bitiyor zamanla saygı sevgi ve anlaşma kalıyor. Bana olan saygısını kaybetti. Aşk yetmiyor ve ben uyumlu olduğum sürece anlaşıyoruz.Çözmüşsün olayı alışkanlık
Ve eğer anlaşamıyorsanız anlık heyecanlara gelmeyin o heyecan bitince elinizde anlaşmazlıklar kalır
Ve evet hayırlısını dileyin
İşte beni bu dualara sürükleyen o şey Allah'ın gücü. Kalbini ve onu düzeltebilme bana döndürebilme ihtimaline inanıyordum. Noldu bilmiyorum.Bencede bu konuda dua etme.emin ol bu adamla evlenmesen bile yıllar sonra" ben bunu mu bu kadar sevmişim bunun için mi bu kadar dualar etmişim "diyeceksin.bu hikayeler genelde böyle sonuçlanır.... istisnalar hariç.
Şuna şaşırdım canım.Sen ona kavuşmak için dua ederken seni istemediğini apaçik soylediyse,dua etmek istememen zaten doğal bir durum..Rabbimin sana göstergesi bu iste.Demekki duaların kabul olmuş..Sevin bence...hakkında hayırlısı olur inşallahNeden bu kadar şaşırdınız ki ? Beni affedemiyceğini bana çok şans verdiğini söyledi. Ne konuda affetmiş ve ne zaman şans vermiş en ufak fikrim yok. Kafasında kuruyor sanırım. Yoruldum onun bu hallerinden. Kendini bu derece sevişinden. Bencilliğinden. Ben vazgeçilmezim triplerinden. Çok yoruldum..
Ama ona ihanet ediyormuş hissinden kurtulamıyorum. Yaşım daha küçük. Yeni birilerini sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum. O heyecanları yeniden yaşamak istiyorum. Ama ona ihanet ediyormuş duygusu terketmiyor.Şuna şaşırdım canım.Sen ona kavuşmak için dua ederken seni istemediğini apaçik soylediyse,dua etmek istememen zaten doğal bir durum..Rabbimin sana göstergesi bu iste.Demekki duaların kabul olmuş..Sevin bence...
canım konuşarak iliskinizi bitirdiyseniz Egerr niye ihanet olsun..Bundan sonra yoluna bakacaksınAma ona ihanet ediyormuş hissinden kurtulamıyorum. Yaşım daha küçük. Yeni birilerini sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum. O heyecanları yeniden yaşamak istiyorum. Ama ona ihanet ediyormuş duygusu terketmiyor.
İlişkimin ilk bitişinin üzerinden bir yıla yakın süre geçti. İkinci ayrılıktan bu yana da 4 ay. Az değil ki. Üstelik hakaretler küfürler karaktersizlik sayılacak şeyler. Aşk gözümü kör etmiş şekilde bunları nasıl sindireceğimi düşünmeden istiyorum. İstiyordum. Nolacak bilmiyorum.canım konuşarak iliskinizi bitirdiyseniz Egerr niye ihanet olsun..Bundan sonra yoluna bakacaksın
Yahu hayırlısını istesenize?Merabalaar, ben düzenli olarak dua ediyordum sevdiğim adama kavuşmak için. Her namazdan sonra. En son istemediğini söylediğinden beri canım dua etmek istemiyor onun için. Bir yandan kıyamıyorum vicdan azabı çekiyorum ondan vazgeçmiş olma ihtimalime karşılık. Bir yıldır çok yordu beni. Vicdan azabından da kurtulamıyorum. Hayırlısını istesem, hayırlı değilse diye korkuyorum. Hayırlı yap da ver kalpler senin elindedir diyordum. İşte artık diyesim gelmiyor. Acaba sevgim bitti de alışkanlık mı kaldı ? Yorum yapın lütfen. İhtiyacım var..
Bi yandan sevin bence kavga edip ayrılmışsınızİlişkimin ilk bitişinin üzerinden bir yıla yakın süre geçti. İkinci ayrılıktan bu yana da 4 ay. Az değil ki. Üstelik hakaretler küfürler karaktersizlik sayılacak şeyler. Aşk gözümü kör etmiş şekilde bunları nasıl sindireceğimi düşünmeden istiyorum. İstiyordum. Nolacak bilmiyorum.
Sorun şu ki hala içim içimi yiyor. Sürekli beni suçladığı için benim yüzümden diye diye psikolojimi bozdum.Bi yandan sevin bence kavga edip ayrılmışsınız
Gerçek yüzünü görmüş oldun
İçinde vicdan yapacak bi durum yok
Ya hiç bişey söylemeden çekip gitseydi ne yapacaktın
İçin içini yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?