İçimden dua etmek gelmiyoor

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
29
Merabalaar, ben düzenli olarak dua ediyordum sevdiğim adama kavuşmak için. Her namazdan sonra. En son istemediğini söylediğinden beri canım dua etmek istemiyor onun için. Bir yandan kıyamıyorum vicdan azabı çekiyorum ondan vazgeçmiş olma ihtimalime karşılık. Bir yıldır çok yordu beni. Vicdan azabından da kurtulamıyorum. Hayırlısını istesem, hayırlı değilse diye korkuyorum. Hayırlı yap da ver kalpler senin elindedir diyordum. İşte artık diyesim gelmiyor. Acaba sevgim bitti de alışkanlık mı kaldı ? Yorum yapın lütfen. İhtiyacım var..

Hayirlisini istemissin.Allah da seni sogutmus.bu bir isaret

Çözmüşsün olayı alışkanlık
Ve eğer anlaşamıyorsanız anlık heyecanlara gelmeyin o heyecan bitince elinizde anlaşmazlıklar kalır
Ve evet hayırlısını dileyin

Pardon adam seni mi istemediģini söyledi??
Neden bu kadar şaşırdınız ki ? Beni affedemiyceğini bana çok şans verdiğini söyledi. Ne konuda affetmiş ve ne zaman şans vermiş en ufak fikrim yok. Kafasında kuruyor sanırım. Yoruldum onun bu hallerinden. Kendini bu derece sevişinden. Bencilliğinden. Ben vazgeçilmezim triplerinden. Çok yoruldum..

Bencede bu konuda dua etme.emin ol bu adamla evlenmesen bile yıllar sonra" ben bunu mu bu kadar sevmişim bunun için mi bu kadar dualar etmişim "diyeceksin.bu hikayeler genelde böyle sonuçlanır.... istisnalar hariç.

Çözmüşsün olayı alışkanlık
Ve eğer anlaşamıyorsanız anlık heyecanlara gelmeyin o heyecan bitince elinizde anlaşmazlıklar kalır
Ve evet hayırlısını dileyin
Burdan okuduğum kadarıyla en ateşli aşklar bile bitiyor zamanla saygı sevgi ve anlaşma kalıyor. Bana olan saygısını kaybetti. Aşk yetmiyor ve ben uyumlu olduğum sürece anlaşıyoruz.

Bencede bu konuda dua etme.emin ol bu adamla evlenmesen bile yıllar sonra" ben bunu mu bu kadar sevmişim bunun için mi bu kadar dualar etmişim "diyeceksin.bu hikayeler genelde böyle sonuçlanır.... istisnalar hariç.
İşte beni bu dualara sürükleyen o şey Allah'ın gücü. Kalbini ve onu düzeltebilme bana döndürebilme ihtimaline inanıyordum. Noldu bilmiyorum.

Şuna şaşırdım canım.Sen ona kavuşmak için dua ederken seni istemediğini apaçik soylediyse,dua etmek istememen zaten doğal bir durum..Rabbimin sana göstergesi bu iste.Demekki duaların kabul olmuş..Sevin bence...hakkında hayırlısı olur inşallah

Ama ona ihanet ediyormuş hissinden kurtulamıyorum. Yaşım daha küçük. Yeni birilerini sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum. O heyecanları yeniden yaşamak istiyorum. Ama ona ihanet ediyormuş duygusu terketmiyor.

Ama ona ihanet ediyormuş hissinden kurtulamıyorum. Yaşım daha küçük. Yeni birilerini sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum. O heyecanları yeniden yaşamak istiyorum. Ama ona ihanet ediyormuş duygusu terketmiyor.
canım konuşarak iliskinizi bitirdiyseniz Egerr niye ihanet olsun..Bundan sonra yoluna bakacaksın

canım konuşarak iliskinizi bitirdiyseniz Egerr niye ihanet olsun..Bundan sonra yoluna bakacaksın
İlişkimin ilk bitişinin üzerinden bir yıla yakın süre geçti. İkinci ayrılıktan bu yana da 4 ay. Az değil ki. Üstelik hakaretler küfürler karaktersizlik sayılacak şeyler. Aşk gözümü kör etmiş şekilde bunları nasıl sindireceğimi düşünmeden istiyorum. İstiyordum. Nolacak bilmiyorum.

Yahu hayırlısını istesenize?

Bi yandan sevin bence kavga edip ayrılmışsınız
Gerçek yüzünü görmüş oldun
İçinde vicdan yapacak bi durum yok
Ya hiç bişey söylemeden çekip gitseydi ne yapacaktın
İçin içini yerdi

ne kadar dramatik ve romantik bir bakış açın var.
adam seni istemediğini söylüyor; sen ise başksını sevmek isterim ama ona ihanetmiş gibi geliyor tarzında arabesk fikirler içindesin.=)
söylediklerin bence çok mantıksız.
yaşınla beraber kişiliğin de olgunlaşır zamanla.
bu düşüncelerine gülersin sonra.

Bi yandan sevin bence kavga edip ayrılmışsınız
Gerçek yüzünü görmüş oldun
İçinde vicdan yapacak bi durum yok
Ya hiç bişey söylemeden çekip gitseydi ne yapacaktın
İçin içini yerdi
Sorun şu ki hala içim içimi yiyor. Sürekli beni suçladığı için benim yüzümden diye diye psikolojimi bozdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…