- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Canım eğer seni suçluyorsa asıl suç kendisinde olabilirSorun şu ki hala içim içimi yiyor. Sürekli beni suçladığı için benim yüzümden diye diye psikolojimi bozdum.
Çok teşekkür ederimCanım eğer seni suçluyorsa asıl suç kendisinde olabilir
Hiiiiç kendine dert etme
Bak bende senin gibi hep kendimi suçladım
Ben sebeb oldum ayrılığımıza diye meğerse başka biri varmış
Ayrılmak için bahaneymiş hep
Haklısınızyavrum istedigin kadar dua et ama Allah onu senin alnına yazmadıysa sabah duayla kalkıp akşam duayla yatsan bile o iş zor. bu yüzden bundan sonra hakkımda hayırlı olanı bana sevdir Allahım diye dua et eminim daha etkili olacaktır :)
Böyle düşünüyorsan kesinlikle ayrılma zamanınız gelmiş canım. Kesinlikle.Yeni birilerini sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum. O heyecanları yeniden yaşamak istiyorum. Ama ona ihanet ediyormuş duygusu terketmiyor.
Cidden mi ? Aslında tartışmaya açık bi din konusu da değil. İçsel huzur problemi ama. Özür dilerim..Dini içerik yasak.
Cidden mi ? Aslında tartışmaya açık bi din konusu da değil. İçsel huzur problemi ama. Özür dilerim..
içimden dua etmek gelmiyor deme allahı üzme . Dua Allah'la konuşma şansı demek bırak gitsin hayırlıysa senden yana hayırsızda öte yana boşver öyle biriyle bir ömür geçmez ömrünü çürütürsün pişmanlıklar yaşarsın boşver aklın varsa şükret yat kalk İmanını tam yap ki Allah gönlüne göre olanı değil hayırlı olanı gönlüne değdirsin Allah lütfeder Allah ikram eder Allah istediğini bir gün verir zaten o vermek istemeseydi istemek vermezdi kardeşimNeden bu kadar şaşırdınız ki ? Beni affedemiyceğini bana çok şans verdiğini söyledi. Ne konuda affetmiş ve ne zaman şans vermiş en ufak fikrim yok. Kafasında kuruyor sanırım. Yoruldum onun bu hallerinden. Kendini bu derece sevişinden. Bencilliğinden. Ben vazgeçilmezim triplerinden. Çok yoruldum..
Yanlış insan için yormayın kendinizi. Uygun değil işte size ne diye uğraşıyorsunuz? Yol verin gitsin..Neden bu kadar şaşırdınız ki ? Beni affedemiyceğini bana çok şans verdiğini söyledi. Ne konuda affetmiş ve ne zaman şans vermiş en ufak fikrim yok. Kafasında kuruyor sanırım. Yoruldum onun bu hallerinden. Kendini bu derece sevişinden. Bencilliğinden. Ben vazgeçilmezim triplerinden. Çok yoruldum..
Vicdan felan ne annem ya .yasinda kucukmus.daha ne aşklar gelir.gereksiz duygusallığı birak sana değer veren begendin insanlara şans ver.Öyle dua etmiştim. Allahım vermiyceksen kalbimi soğut demiştim. Fakat vicdanımdaki ağırlık ve napıcağımı bilememezlik rahatsız ediyor. Yeni sevgili falan mı bulmalıyım ? Napmam gerekiyor lütfen yardım edin
konu dini icerikli oldugundan dolayi kapatilacaktir..Merabalaar, ben düzenli olarak dua ediyordum sevdiğim adama kavuşmak için. Her namazdan sonra. En son istemediğini söylediğinden beri canım dua etmek istemiyor onun için. Bir yandan kıyamıyorum vicdan azabı çekiyorum ondan vazgeçmiş olma ihtimalime karşılık. Bir yıldır çok yordu beni. Vicdan azabından da kurtulamıyorum. Hayırlısını istesem, hayırlı değilse diye korkuyorum. Hayırlı yap da ver kalpler senin elindedir diyordum. İşte artık diyesim gelmiyor. Acaba sevgim bitti de alışkanlık mı kaldı ? Yorum yapın lütfen. İhtiyacım var..
Öyle dua etmiştim. Allahım vermiyceksen kalbimi soğut demiştim. Fakat vicdanımdaki ağırlık ve napıcağımı bilememezlik rahatsız ediyor. Yeni sevgili falan mı bulmalıyım ? Napmam gerekiyor lütfen yardım edin
Sanırım yanlış anladınız. Hayatımda sevgili olmak zorunda demiyorum. Yalnızlık da gayet hoş. İçimdeki ihanet ve unutmak istememe duygusundan kurtulmaktan bahsediyordum, kızdınız...Ciddi misiniz
Yeni sevgili falan aramayın
Ada'm sizi istemiyor zaten onu düşünmeyi bırakın onunla ilgili dua mua etmeyin
Makul mantıklı şekilde hayatınızı yaşayın o arada birine rastlarsanız hayatınıza almayı düşünürsünüz
Her anınızda sevgili olma zorunluluğu yok
Yalnız geldik dünyaya yalnız gideceğiz
İnanın artık gelmiyor. Sanırım sadece bende bıraktığı alışkanlığı kaldı. Bu derece yorgunluğa aşk da dayanmıyormuş..Sen onla bir dogmadin icindeki butun savasma sahip cikma ne varsa bu herifin egolari bitirmis.ayrica dua etmeyi gectim icinden aramak konusmakta gelmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?