İçimden dua etmek gelmiyoor

Sorun şu ki hala içim içimi yiyor. Sürekli beni suçladığı için benim yüzümden diye diye psikolojimi bozdum.
Canım eğer seni suçluyorsa asıl suç kendisinde olabilir
Hiiiiç kendine dert etme
Bak bende senin gibi hep kendimi suçladım
Ben sebeb oldum ayrılığımıza diye meğerse başka biri varmış
Ayrılmak için bahaneymiş hep

Hayirlisi demeyi öğrenmemiz lazım, kendime de diyorum bunu. Evleneceğimiz insan da değişmiyor kaderde, size tavsiyem "eğer kaderinde evlenmek varsa, gelecek eşimin ahlaki, huyu güzel olsun" diye dua edin. Bu daha garanti :)

yavrum istedigin kadar dua et ama Allah onu senin alnına yazmadıysa sabah duayla kalkıp akşam duayla yatsan bile o iş zor. bu yüzden bundan sonra hakkımda hayırlı olanı bana sevdir Allahım diye dua et eminim daha etkili olacaktır :)

Yeni birilerini sevmek istiyorum. Sevilmek istiyorum. O heyecanları yeniden yaşamak istiyorum. Ama ona ihanet ediyormuş duygusu terketmiyor.
Böyle düşünüyorsan kesinlikle ayrılma zamanınız gelmiş canım. Kesinlikle.

Ben de hep hayırlıysa olsun diye dua ederim. Çok şükür rabbim beni de bir hayırsızdan kurtardı zamanında. Akabinde karşıma dünyalar tatlısı kocam çıktı. Her gün şükrettiriyor varlığına.

Elinden geleni yaptın mı.. olmuyorsa zorlama. Senin de duan duyulmuş, şahıs kalbinden usulca soğutuluyor

içimden dua etmek gelmiyor deme allahı üzme . Dua Allah'la konuşma şansı demek bırak gitsin hayırlıysa senden yana hayırsızda öte yana boşver öyle biriyle bir ömür geçmez ömrünü çürütürsün pişmanlıklar yaşarsın boşver aklın varsa şükret yat kalk İmanını tam yap ki Allah gönlüne göre olanı değil hayırlı olanı gönlüne değdirsin Allah lütfeder Allah ikram eder Allah istediğini bir gün verir zaten o vermek istemeseydi istemek vermezdi kardeşim

Yanlış insan için yormayın kendinizi. Uygun değil işte size ne diye uğraşıyorsunuz? Yol verin gitsin..

Vicdan felan ne annem ya .yasinda kucukmus.daha ne aşklar gelir.gereksiz duygusallığı birak sana değer veren begendin insanlara şans ver.

konu dini icerikli oldugundan dolayi kapatilacaktir..

ama yorum yapicam yinede..

eger icinden dua etmek gelmiyorsa bunun ilahi guclerle alakasi yok canim. bu senin vicdan ve gönlün arasindaki bi savas. vicdan ordan konusur seni surekli suclu hissettirir ama gönülde derki icten ice olmaz bu is ugrasma bosuna gel biz gidelim burdan der...

yoluna bak derim.

ilahi olan tek kismina hayirli degildi demekki der gecerim.

sıkma canini

Sen onla bir dogmadin icindeki butun savasma sahip cikma ne varsa bu herifin egolari bitirmis.ayrica dua etmeyi gectim icinden aramak konusmakta gelmemeli.

Ciddi misiniz

Yeni sevgili falan aramayın

Ada'm sizi istemiyor zaten onu düşünmeyi bırakın onunla ilgili dua mua etmeyin

Makul mantıklı şekilde hayatınızı yaşayın o arada birine rastlarsanız hayatınıza almayı düşünürsünüz

Her anınızda sevgili olma zorunluluğu yok

Yalnız geldik dünyaya yalnız gideceğiz

Sanırım yanlış anladınız. Hayatımda sevgili olmak zorunda demiyorum. Yalnızlık da gayet hoş. İçimdeki ihanet ve unutmak istememe duygusundan kurtulmaktan bahsediyordum, kızdınız...

"Bir şey sizin için hayırlı olduğu halde siz ondan tiksibebilirsiniz ve bir şey sizin için şer olduğu halde siz onu sevebilirsiniz. Allah bilir siz bilmezsiniz." her zaman hayırlısını istemek lazım her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…