İçimden dua etmek gelmiyoor

Cok ilgincsiniz.. Elin adamı keyfinde sen dua etmek istemiyorsun diye vicdan mi yapıyorsun? ? Seni istemeyenle işin ne? Çalış oku kendin için savaş.
Not:Aklın fikrin o adam da çok belli de çoktan bitirmiş kabullen

Bi sakin ol oncelikle.. Ne sevgili bulmasi? Sadece şu kangrenden kurtul simdilik..
Allah a sukur ve dua etmeye devam et, mutlu olacagin biri cikar insaAllah..

Duan kabul olmuş.Dua ederken dikkat etmeli insan kaldıramayacağı durumları istememeli ne kadar hayırılısı böyle olsa da...
Bazı şeyler çok istesende olmuyor bazen biz hikmetini bilemiyoruz ayrıca her nimetin(verilen her isteğin) bir külfeti var hayatta belki bunu kaldıramıyacaktın olmadı.
Şimdi daha iyi birinin hayatına girmesi için dua et Allah kabul eder inşaallah..

Cok ilgincsiniz.. Elin adamı keyfinde sen dua etmek istemiyorsun diye vicdan mi yapıyorsun? ? Seni istemeyenle işin ne? Çalış oku kendin için savaş.
Not:Aklın fikrin o adam da çok belli de çoktan bitirmiş kabullen
Zaten mükemmel bi okulum var hanımefendi. Bu kadar kırıcı olmaya ne gerek var ki ? Fen lisesine gidiyorum. Allah izin verirse doktor olacağım. Yardım istedim sadece. İncitici cümlelere ne hacet ? Keşke üzmeden söyleseydiniz.. teşekkür ederim yinede

Ne kırıcısi??? Daha fen lisesine giderken bir erkek peşinde konular açılıyor ama hata bende ki yorum yapmışım. Ne incitici cümlesi sen önce liseyi bitir sonra erkek peşine düş. Yada banane ki böyle insanlara zerre yoruma değmez. Tövbe yarabbim hadi susayim coluk çocukla olan olaya bak ya

18 yaşındayım. Çoluk çocuk mu ? Ateş düştüğü yeri yakıyor. Erkek peşine düşmek mi ? Çirkin tabirler bunlar. Kendinize gelin. Yoruma değmezsem yorum yapmayın. Benimle böyle konuşamazsınız. Haddinizi bilin lütfen. Cevap vermezseniz sevinirim. Yorum yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…