- 10 Aralık 2017
- 63
- 35
- 3
- Konu Sahibi Kullukumral
-
Böyle değildi ama. Babamın vefatından sonra böyle oldu. Can cigerken, dış kapının dış mandali gibi olduk. Kabullenemeyisim bundandır belki.aile bağları fazlasıyla zayıf bir insan olarak bana garipsenecek üzülecek bir durum yok gbi geldi..
Boşyere üzmeseniz kendinizi çünkü sonuç değişmeyecek..
Böyle değildi ama. Babamın vefatından sonra böyle oldu. Can cigerken, dış kapının dış mandali gibi olduk. Kabullenemeyisim bundandır belki.
Emin olun bu yabancılaşmayı hak edecek hiç birşey olmadı.Şimdi bilemeyiz ki herkesin içinden ne geçti
Dediğiniz gbi bariz bir fark varsa davranışlarda ben bunu sebepsiz göremem
Belki kendilerince onlarda bir seylere kırıldı alındı yada sızden yanlış mesajlar aldılar
Konuşmadan çözemezsiniz cekin konuşun
Emin olun bu yabancılaşmayı hak edecek hiç birşey olmadı.
Dediğim gibi ben sebebi hakkında zerre kadar fikre sahip değilim. Annemle kardeşlerime konuşmuyorum bu konuyu ama onlara göre sizin dediğiniz gibi bir durum var ortada.Neden peki birden uzaklaştılar?
Sebebi babanıza hangi manada yukluyorsunuz?
Babanız yokartık görusmek zorunda degıller diye mi dusunuyorlar sizce
Dediğim gibi ben sebebi hakkında zerre kadar fikre sahip değilim. Annemle kardeşlerime konuşmuyorum bu konuyu ama onlara göre sizin dediğiniz gibi bir durum var ortada.
Sebebi babamın ölümüne neden olan alkol bağımlılığı. O bağımlıydi sonuçta, kurtulmayi ne kadar istediğini ben biliyorum. Ama yapamadı. Yapamadı diye, sonucunda hasta oldu diye, bunun sorumlusu biz mıydık? Babam hasta yatağında ölüm döşeğinde kardeşlerinden ayrı kalmayı, aranıp sorulmamayi hak ediyor muydu sizce?. Onlara göre hakediyordu.Yanlış düşünüyor olabilirsiniz bunu demek istiyorum
Can cigerdik diyorsunuz sonra babam öldü görüşmeye gerek duymadılar. Bu söylendiği kadar basit olmuyor
Ya öncesinde bu denli samimiyet yoktu sadece babanızla bagları iyiydi,
Ya atladıgınız bir olay var
Ya da acınızın verdiği bir alınganlık
Haklısınız. Gerçekten haklısınız .Başınız sağolsun yeni mi vefat etti babanız ? Duygusalsınız bence... eğer yeniyse normal. Değilse kafaya takılacak bir durum değil benim 4 teyzem var hiç biriyle görüşmüyorum uzaktalar hiçte bir samimiyetimiz yok. Sizin aile bağınız bana normal geldi. Halalar, dayılar vs her an birlikte olabileceğiniz, arkadaşınız gibi gezebileceğiniz şahıslar değiller. Bayram, düğün vs bir araya gelinir arada misafir gidilir gelinir... sizin ekstra ilgi bekleyişinize bir anlam veremedim. Onların o kadar umrunda değilse sizin hiç olmamalı bir. İkincisi bu kadar kafanıza taktıysanız konuşun güzel bir dille sorun...
Haklısınız. Gerçekten haklısınız .
Buraya yazmak bile çok iyi geldi inanın rahatladım. Dert etmeye değmez onu anladım.Üzmeyin kendinizi sizi sevenler yanınızdadır eminim ki halarında seni çok seviyordur sadece hepimizin bir hayatı, sorumlulukları var. Bazen vakit ayıramıyoruz akrabalarımıza, sevdiklerimize. Bazen de başımız sıkıştığımızda tek telefonumuz yetiyor. İçiniz daraldıysa eğer siz gidin yanlarına konuşun. Ama muhakkak konuşun içinize atmayın
Sebebi babamın ölümüne neden olan alkol bağımlılığı. O bağımlıydi sonuçta, kurtulmayi ne kadar istediğini ben biliyorum. Ama yapamadı. Yapamadı diye, sonucunda hasta oldu diye, bunun sorumlusu biz mıydık? Babam hasta yatağında ölüm döşeğinde kardeşlerinden ayrı kalmayı, aranıp sorulmamayi hak ediyor muydu sizce?. Onlara göre hakediyordu.
Böyle değildi ama. Babamın vefatından sonra böyle oldu. Can cigerken, dış kapının dış mandali gibi olduk. Kabullenemeyisim bundandır belki.
Evet hastalanınca bıçak gibi kesildi çünkü. Neyse. Amacım biraz rahatlamaktı ve yardımcı oldunuz. TesekkurlerAlkol bagımlılığı ve bu sebepten hastalıklar gecırmek kısa vadede olan bir iş değil
Siz birden bıçak gibi kesilen aile baglarından bahsedıyorsunuz gbi bir anlatımda bulundunuz
Ayrıca sizi sevdiklerini deger vwrdiklerini söylüyorlarmış
Bence inanın onlara, insanların belki de deger anlayışı budur
+100000aile bağları fazlasıyla zayıf bir insan olarak bana garipsenecek üzülecek bir durum yok gbi geldi..
Boşyere üzmeseniz kendinizi çünkü sonuç değişmeyecek..
Abartmisim+100000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?