İçime atmaktan yoruldum

Kullukumral

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
63
35
3
Merhaba. Ben aile, akrabalık ilişkilerine önem veren bir insanım. Komşunun çocuğunu bile kardeşim gibi sever, sahiplenirim. Dayımın torunları için canımı bile veririm hiç çekinmeden. Ama benim amca ve halalarım niye böyle diye düşündüğümde, bir cevap bulamıyorum.

Babam yıllar önce vefat etti. Biz onlardan uzaktayız. İnsan hiç mi yeğenlerinin sesini duymak istemez. Hiç mi merak etmez bir derdi sıkıntıları var mı diye? Ben arıyorum acele acele konuşup kapatıyorlar. Babaannem geldi bize, arıyorlar sürekli ama biri demedi ver onlarında sesini duyayım. Halam geldi, alışverişten, gezmeden fırsat bulamadı yuzumuzu görsün. Konuştuğumuzda sizi şöyle seviyoruz, bizim için çok degerlisiniz derler ama eminim halamın bu gelişinde English home'dan aldığı takımlar kadar değerim yok. Ben seviyorum onları. Ne yazık ki seviyorum. Hepsinden ayrı ayrı babamın kokusunu alıyorum. Sadece üzülüyorum. Dusunuyorum. Biz de mi hata? Hayır gayet saygiliyiz ve onları çok seviyoruz. Alisiyorum galiba diye düşünüyorum, ama yok. Alisamiyorum...

aile bağları fazlasıyla zayıf bir insan olarak bana garipsenecek üzülecek bir durum yok gbi geldi..
Boşyere üzmeseniz kendinizi çünkü sonuç değişmeyecek..

aile bağları fazlasıyla zayıf bir insan olarak bana garipsenecek üzülecek bir durum yok gbi geldi..
Boşyere üzmeseniz kendinizi çünkü sonuç değişmeyecek..
Böyle değildi ama. Babamın vefatından sonra böyle oldu. Can cigerken, dış kapının dış mandali gibi olduk. Kabullenemeyisim bundandır belki.

Böyle değildi ama. Babamın vefatından sonra böyle oldu. Can cigerken, dış kapının dış mandali gibi olduk. Kabullenemeyisim bundandır belki.

Şimdi bilemeyiz ki herkesin içinden ne geçti
Dediğiniz gbi bariz bir fark varsa davranışlarda ben bunu sebepsiz göremem
Belki kendilerince onlarda bir seylere kırıldı alındı yada sızden yanlış mesajlar aldılar
Konuşmadan çözemezsiniz cekin konuşun

Emin olun bu yabancılaşmayı hak edecek hiç birşey olmadı.

Neden peki birden uzaklaştılar?
Sebebi babanıza hangi manada yukluyorsunuz?
Babanız yokartık görusmek zorunda degıller diye mi dusunuyorlar sizce
Dediğim gibi ben sebebi hakkında zerre kadar fikre sahip değilim. Annemle kardeşlerime konuşmuyorum bu konuyu ama onlara göre sizin dediğiniz gibi bir durum var ortada.

Dediğim gibi ben sebebi hakkında zerre kadar fikre sahip değilim. Annemle kardeşlerime konuşmuyorum bu konuyu ama onlara göre sizin dediğiniz gibi bir durum var ortada.

Yanlış düşünüyor olabilirsiniz bunu demek istiyorum

Can cigerdik diyorsunuz sonra babam öldü görüşmeye gerek duymadılar. Bu söylendiği kadar basit olmuyor

Ya öncesinde bu denli samimiyet yoktu sadece babanızla bagları iyiydi,
Ya atladıgınız bir olay var
Ya da acınızın verdiği bir alınganlık

Sebebi babamın ölümüne neden olan alkol bağımlılığı. O bağımlıydi sonuçta, kurtulmayi ne kadar istediğini ben biliyorum. Ama yapamadı. Yapamadı diye, sonucunda hasta oldu diye, bunun sorumlusu biz mıydık? Babam hasta yatağında ölüm döşeğinde kardeşlerinden ayrı kalmayı, aranıp sorulmamayi hak ediyor muydu sizce?. Onlara göre hakediyordu.

Başınız sağolsun yeni mi vefat etti babanız ? Duygusalsınız bence... eğer yeniyse normal. Değilse kafaya takılacak bir durum değil benim 4 teyzem var hiç biriyle görüşmüyorum uzaktalar hiçte bir samimiyetimiz yok. Sizin aile bağınız bana normal geldi. Halalar, dayılar vs her an birlikte olabileceğiniz, arkadaşınız gibi gezebileceğiniz şahıslar değiller. Bayram, düğün vs bir araya gelinir arada misafir gidilir gelinir... sizin ekstra ilgi bekleyişinize bir anlam veremedim. Onların o kadar umrunda değilse sizin hiç olmamalı bir. İkincisi bu kadar kafanıza taktıysanız konuşun güzel bir dille sorun...

Haklısınız. Gerçekten haklısınız .

Haklısınız. Gerçekten haklısınız .

Üzmeyin kendinizi sizi sevenler yanınızdadır eminim ki halarında seni çok seviyordur sadece hepimizin bir hayatı, sorumlulukları var. Bazen vakit ayıramıyoruz akrabalarımıza, sevdiklerimize. Bazen de başımız sıkıştığımızda tek telefonumuz yetiyor. İçiniz daraldıysa eğer siz gidin yanlarına konuşun. Ama muhakkak konuşun içinize atmayın

Buraya yazmak bile çok iyi geldi inanın rahatladım. Dert etmeye değmez onu anladım.

Alkol bagımlılığı ve bu sebepten hastalıklar gecırmek kısa vadede olan bir iş değil

Siz birden bıçak gibi kesilen aile baglarından bahsedıyorsunuz gbi bir anlatımda bulundunuz

Ayrıca sizi sevdiklerini deger vwrdiklerini söylüyorlarmış
Bence inanın onlara, insanların belki de deger anlayışı budur

Evet hastalanınca bıçak gibi kesildi çünkü. Neyse. Amacım biraz rahatlamaktı ve yardımcı oldunuz. Tesekkurler

Etrafımdada böyle şeyler gördüm. Çok yakınımın babası vefat edince, tüm baba tarafı birer birer kaçtı. Ki çok iyi insanlar aslında, zararları değil faydaları dokunmuştur o insanlara. Ben birazda çıkarları bitmiş olabilir diye düşünüyorum, üzülmeyin bunlar sizi güçlendirecek. Hayatın gerçekleri malesef bunlar.
düşenin dostu olmaz derler en ufak tökezlemede gösteriyor gerçekten samimi olmayanlar

demek ki onlarda o yapıdalar. çok düşünüp kendini üzme. özlediğin zaman sen ara

Basiniz sag olsun oncelikle de dayinizin torunlari icin caninizi bile verecek olmaniz sizce cok mu normal bir sey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…