- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 643
- Konu Sahibi dderya3484
-
Beni yanlış anlamanı istemem ama biraz fevri davranıyorsun. Tamam yaptıklarını hoş karşılayamıyor olabilirsin ama sende çok olumlu bir tavır sergilememişsin. Tavsiyem onlarla ilgili bir yargıya varmadan önce bundan sonraki hal ve hareketlerine bakman. Bir havlu, bir yazma getirseydi de o zamanda getire getire bi yazma getirmiş diycektin.
Herkesin değer yargıları aynı değil, olaya senin arkadaşların,ailen gibi bakmıyor olabilirler.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler biraz hoş gör insanları karartma içini oldukları gibi kabul et :)
canım hıc canını sıkma.. benım nısanlımın aılesıde bır cop dahı almadıda takmadıda..sebep arsa almalarıymıs sıkısıklarmıs o kadar topragın uzerıne yatacaklar... Allah razı olsun nısanlım hıcbırseyımı eksık etmedı herseyımı aldı hıcbır eksıgımde olmadı... onun aılesı hıcbırsey almadıgı ıcın bende kendı aıleme hıcbırsey aldırtmadım.. butun nısanın yukunu nısanlım ustlendı.. ama sımdı dugun ıcın hıcbırseye karısmadık aılesylede anlastık gerekırse evlerınden bırını satıp o dugunu yapacklar!
arkadaşım bence nişandan önce nişanlınla konuşman gerekirdi... ailem bana bişeyler takıcak sizinkiler takarmı bişeyler bizimkiler takıp da sizinkileri mahçup etmesinler gibisdinden.... kimse birşey takmasa daha iyi olurmuş.. keşke sana da bi sorsalarmış...... nişanlınla konuşsaydın keşke... düğünde işini şansa bırakma.
Konuyu okuyunca bence kendimden supheye dustum nisanda bana takilmis miydi biseyler diye :44:
Takilmisti sanirim ya hatirlamiyorum tam.
Simdi adetler farkli su bu olabilir ama bunlarin onceden konusulmasi lazim ve eger ki erkek tarafinin boyle bir adeti yoksa bile nezaketen sizde oldugu icin ( maddi durumlari da yerinde demissiniz) bir sey takilmaliydi. Yahu nisani birakin misafirlige gittigimizde elimiz bos gitmiyoruz. Bence haklisiniz. Ama boyle birseyin en basta olmasi iyi olmus.
Gereksiz samimiyete gerek yok zaten. Mesafeli bir iliskiniz olsun. Nisanliniza da her kirildiginiz noktayi anlatmayin derim. Simdi tamam canim, nasil istersen oyle olsun derler ama evlendikten sonra bu sikayetleriniz devam ederse e ne yapim annem, o yasli, sen idare et vs vs derler. Onun icin bazi seyleri icinizde yasamanin da provasini yapin.
Konuşamam çekinirim, ama sirf ayni seyleri yasamamak icin dugun degil sade bi nikah istiyorum, sogudum iyice