İçimi dökmek istedim. Beni dinler misiniz?

Çalışmıyorum malesef. Artık vurma söz konusu değil şiddet eğilimini bıraktı çok şükür. Mesele ilgisizliği çocuk gibi oyun oynaması.
Gece 2 den öğlen 11'e şiddet eğilimini çabuk toparlamış. Oyun oynarken yapıştırın ağzına bence kesin fakesin. Bu kadar saçmalanmaz normal hayatta

oyun bağımlısı olmuş adam galiba.düzelmesi çok zor onun.blöf değil gerçekten resti çekip gitmeniz lazım.hala umut ışığı varsa düzelir yoksa düzelmez.o zaman boşanacaksanız başka çare yok.

Gece 2 den öğlen 11'e şiddet eğilimini çabuk toparlamış. Oyun oynarken yapıştırın ağzına bence kesin fakesin. Bu kadar saçmalanmaz normal hayatta
Ynei üyeyim ve ikinci defa konu açıyorum! Çok sinirlerim bozuktu o an aklıma ne geliyorsa baştan sona yazmak istedim. Neden fake olup böyle bişeyi paylaşmak isteyim ki sen fakesin o zmn

Öncelikle yorum için teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın içinde. Bunu uygulayacağım inşallah. Anlayışlı olmak bunu gerektiriyor.

Yorum yapmak için yapan insanlarsınız sadece maksat yazmak olsun yine gelip burda konuşmayın insanların dertleri var bide sizinle mi uğraşsınlar!

2 senelik evliyim demişsiniz de

Siz evli değilsiniz. Siz 2 senelik RESMİ NİKAHLIsınız sadece.
Çünkü buna evlilik demiyoruz biz normal insanlar olarak. Evlilik başka bir şey. Herşeyden önce sevgi, dolayısıyla merhamet, dolayısıyla saygı, dolayısıyla da İLGİ demek.

Size şiddet gösteren biriyle nolursunuz birlikte olmayın Ekonomik gücünüz mü yok? Emin olun halledersiniz bi iş bulup çalışarak. Böyle bir insanla bir ömür geçirmeyin, buna zorunlu hissetmeyin kendinizi lütfen lütfen...

Kırmızı çizginiz aldatılmak ama şiddet affedilebilir. Şiddeti normalleştirecek ne yaşadınız ? Nasıl bir zihniyet şiddeti normal karşılar ? Dövüyor ama sonra gelip öpüyor ay ne mutlu size. Siz aldatılsanız bile kocamda kocam dersiniz o bile çizginiz değil.

Seni çok iyi anlıyorum, eşinin öfke kontrolü yok , bunu kesinlikle ilişki terapisti yada psikyatir ile cozebilirsiniz , başka ne kadar yemin etsede bu işin çözümü yok sadece uzman yardımı , ilişki terapisi alırsanız sende doğru iletişimi bulursun o da sakin kalmayi ogrenir . Ben yüzden ayrıldım şimdi yüreğim yanıyor , keşke ilişki terapisi ve uzman yardımı alsaydik diye. Sabahlara kadar onu dusunuyorm hergun rüyamda görüyorum kalbimde büyük sancı var .

Şiddet uygulayan bir adamla evlilik yürümez. Çocuğunuz olduğunu düşünün. Onun gözü önünde şiddete maruz kaldığınızı düşünün. Benim annem de babamdan şiddet gördü. Keşke derim hep boşansaydınız da bu eziyeti bana reva görmeseydiniz.

Bir kadin istedikten sonra herşeyi başarır çünkü kadinlar erkeklerden çok çok güçlüdür. Ama bazi kadinlar nedense erkeklerin kölesi olmaya ömrünü adamış gibi ne yaparsa ses cikarmiyor.
Konu sahibi aldatmak affedilemez demis ama eminim onu bile affeder. Çünkü şeytana uymus bianlik, yapti ozur diledi beni cok seviyor, vicdanli diye yine susup oturur. Boşuna burda akil vermeye çalışılmış şiddeti bile affediyo daha nolsun. Siz boyle aciz oldukça erkekler tepenize cok cikar.
Calismiyorum işim yok maddi gücüm yok demesin kimse istedikten sonra ev temizligine bile gidip ayaklarinin uzerinde durur.

Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...

“Ama benim kocam...” savunması işte burada. Dolayısıyla bizim sizi dinlememiz maalesef sizin bizi dinlemeniz anlamına gelmediğinden, ayrıca seneleriniz çok değerli olduğundan, eş kişisine çok emek verdiğinizden, dul yaftası yemek istemediğinizden, eş kişisi de zaten özünde iyi bir insan olduğundan gereken şeyi yapmayacağınız için sorununuzun çözümü yok.

Tavsiyem; porselen makyaj seti alın, morlukları daha iyi kapatırsınız.

Ben liseden beri beraber olan ciftler icin bu durumun cokkk normal olduğunu düşünüyorum.
ikinizde hayatınızı yasamamıssınız.
Adamın sıkılması o kadar normal ki..

* şiddet vs durumunuzu okumadan yapmış olduğum yorumdu.
Şiddet var madem boşanın.

Ya alla alla konuyu kapatma gibi bi özellik olsa keşke. Ya yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. Evet şiddeti oldu ama çok şükür artık yok.. Bunu her msjda yazıyorum.! Açtığım konuyu düzeltme gibi bi seçenekte yok ki orayı sileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…