İnanın her kadın ilgiden sevgiden önce kendine saygı duyulmasını.. duygularının incinmemesini.. Psikolojik ve fiziksel şiddet görmemeyi ister.. Bilin istedim.. Sevgilerİlgi sevgi her kadın bunu ister. Sevildiğini hissetmek ister.
Böyle değil işte üzülür bişey olsa dayanamaz. Ama sinirli aşırı sinirli
Dayak yiyormuşsunuz, neyi soralım ki? Hangi olay ya da cevap, şiddeti aklayabilir? Boşanmak çare değil demişsiniz ya, yoo gayet de çare. Boşanırsanız, böyle bir hödük tarafında ezilmez, dayak yemezsiniz ve kendinize saygınızı geri kazanmak için bir şansınız olur. Bu kadar net yani. Hala süsten püsten bahsediyorsunuz ya, bu aslında sağlıklı düşünemediğinizi gösteriyor.Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Ne kadar kırıcı yorumlar yapan olmuş ya biz buraya içimizi dökmek için yazıyoruz dert sahibi olmak için değil. Tamam psikolog falan da değilsiniz ama bi sorsaydınız iyice öğrenmeye çalışsaydınuz.
Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Bu aralar benimki de öyle. İşten geliyor eline telefonu alıyor gelir gelmez. Yemekte bile elinde telefon ta ki uyuyana kadar. Telefon elinde uyuyor. Bir araba oyunu var sürekli onu oynuyor birde sesli bende rahatsız oluyorum artık. Dün akşam ikaz ettim kızdım biraz. Bana küstü. Sonra gelip özür diledi sarıldı. Benim kinin çok şükür vurma gibi bir huyu yok en fazla ya trip atar ya küser. Bu arada bizde lise 3 den beri birlikteyiz. 1,5 yıllık evliyiz25 yaşındayım lise 2 den beri birlikteyiz 2 senelik evliyiz bana karşı ilgisizliğin o kadar sıkıldım ki. Bilgisayar telefon. Sürekli böyle. Güzel güzel giyinirim süslenirim makyaj takı Her bişeyime dikkat ederim ama karşılığını görememek beni çok üzüyor artık. Ya oyun oynuyor oyuna para atıyor. Ben para harcayınca bana kızıyor, çok öfkeli çok sinirli ağzımı açsam ikinci kelimemde sinirlenip vuruyor, ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım artık
Ben de benzer sebeplerden bosanma asamasındayım bizde bir de konu sahibinin esi gibi arada fiziksel siddet vardı. Nasılsınız ben üzüntümü atlatamadımBenim eski eşim öfke kontrolü olmayan biriydi. Avukat kendisi örneğin herhangi bir duruşmada sorun olsa eve sinir küpü olarak gelir di. Afra tafra birsey desem bağıran bir adam. Ben de yoğun çalışıyorum bazen haftasonları da şehir dışında oluyorum. Bir cumartesi şehir disindayim isim bitti sürpriz yapıp eve gideyim dedim. Eve girdim çay içiyor tv izliyor. Adam yüzüme bakmadı çay içmeye devam. Şok oldum dondum kaldım. Saatlerce konuşmadı sonra yemek hazırladı ben de haklı olarak cok aç değilim dedim. Oturdu yiyor bu. Kızım geldi ona biraz vereyim diye elimi uzattım adam elime vurdu aç degildin ya bırak diye. Sonra bağırdı bağırdı defol du çıktı. O an eşyalarımi topladım bir otele gittim boşanma kararını verdim.
Böyle insanlarla evinde huzurla bile oturamiyorsun. Yine neden bağırarak yine ne olacak diye. Bir gün de mutfakta yere su döküldü adam bagrir halde laminant bozulacak diye. Değişmez kaç kurtul. Huzur olmayan yerde inan yaşanmaz. Bunları okuyan kizlarimiza da diyorum ki olur olmaz sinirlenen, öfkesi hakareti olan, zerre olsa da şiddet uygulayan adamları Terkedin. Nacizane tavsiyem dir. İç kalkintisiyla hayat geçmez.
Iyiyim canim kizim var onunla bir hayat kurduk. Uzulme inan bosandiktan sonra mutlu huzurlu olacaksin. Yemek sofrasinda bile huzursuz oturmak nedir sen de bilirsin. Cok guzel olacak hersey de inan. Ben biriyle tanistim nisanliyiz. Kendisi doktor cok yogun virus olayi bir bitse hemen evlenecegiz. Biluyor musun eski esim eve gelince ne sebeple olay cikarir diye beklerken simdiki nisanlimin telefon etmesi bile huzur veriuor. Saygili merhametli adam gibi adam. Dilerim sende mutlu olursunBen de benzer sebeplerden bosanma asamasındayım bizde bir de konu sahibinin esi gibi arada fiziksel siddet vardı. Nasılsınız ben üzüntümü atlatamadım
Ne güzel maşallah . Rabbim mutluluğunuzu daim etsinIyiyim canim kizim var onunla bir hayat kurduk. Uzulme inan bosandiktan sonra mutlu huzurlu olacaksin. Yemek sofrasinda bile huzursuz oturmak nedir sen de bilirsin. Cok guzel olacak hersey de inan. Ben biriyle tanistim nisanliyiz. Kendisi doktor cok yogun virus olayi bir bitse hemen evlenecegiz. Biluyor musun eski esim eve gelince ne sebeple olay cikarir diye beklerken simdiki nisanlimin telefon etmesi bile huzur veriuor. Saygili merhametli adam gibi adam. Dilerim sende mutlu olursun
Masallah Allah nazarlardan saklasınIyiyim canim kizim var onunla bir hayat kurduk. Uzulme inan bosandiktan sonra mutlu huzurlu olacaksin. Yemek sofrasinda bile huzursuz oturmak nedir sen de bilirsin. Cok guzel olacak hersey de inan. Ben biriyle tanistim nisanliyiz. Kendisi doktor cok yogun virus olayi bir bitse hemen evlenecegiz. Biluyor musun eski esim eve gelince ne sebeple olay cikarir diye beklerken simdiki nisanlimin telefon etmesi bile huzur veriuor. Saygili merhametli adam gibi adam. Dilerim sende mutlu olursun
Çalışmıyorum malesef. Artık vurma söz konusu değil şiddet eğilimini bıraktı çok şükür. Mesele ilgisizliği çocuk gibi oyun oynaması.
Masallah Allah nazarlardan saklasınevet ben de neye kızacak diye, rahat ettirmek için tetikte duruyordum. Mesela içerden seslendi ve duymazsam bağırıyor kulağında problem var muayene ol diyor veya evi süpürürken kapıyı çaldı ve duymadıysam benim geleceğimi bil ve süpürgeyi açma diyor. İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Evi süpürürken bir elimde de telefonla süpürüyordum ararsa duyayım diye. O da avukattı bu arada. Bunlar ya yanlıs meslek seçip bu hale geliyorlar ya da gerçekten ruh hastaları
Aman tez kurtul
Neden yazdınız, konu açtınız? Bosanmak istemiyorsanız çenenizi tutun oturun, adamı sinirlendirmeyinBoşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?