Tabiki normal karşılamıyprum böyle bişey normal karşılanır mı ya. Benim çocukluğum gençliğim. O kadar kolay değil ki bırakmak dediğim gibi her kavgamızda geliyor üzülüyor vicdanlı biri. Ama. Aması var işte yapıyor. Yani uzun süredir çok şükür ileri gitmedi, fakat ilgisiz işte şuan muzdarip olduğum konu bu
Kendini kandiriyorsunBöyle değil işte üzülür bişey olsa dayanamaz. Ama sinirli aşırı sinirli
Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diyeHem dövsün hem sevsin istiyorsunuz
Anladım ben.
Hanımefendi burada anlattığınız kadarıyla tarafınızdan bir sorun görülmüyor.Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Allaha şükür vurma huyunu bıraktı diyorum. Herşey öyle sandığınız kadar kolay değil! Boşan diyorsunuz da biz daha yeni evliyiz. Ne kadar acımasızca yorum yapanlar olmuş! Yapmayın Allah aşkına.
Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Allaha şükür vurma huyunu bıraktı diyorum. Herşey öyle sandığınız kadar kolay değil! Boşan diyorsunuz da biz daha yeni evliyiz. Ne kadar acımasızca yorum yapanlar olmuş! Yapmayın Allah aşkına.
Siz bu yorumlara mi acımasız diyorsunuz? Alın size daha acımasız bir yorum yapayım, cocuk yapın düzelir. Sonra o çocuğun başını da yakın. Mutsuz bir anne, ilgisiz bir babayla büyüsün. Bir çocuğa yapılabilecek en kötü şeyi yapın, mutsuz bir evde büyütün. Kendinize gelin. Madem eleştiri kaldiramiyorsunuz, Gerçekleri duymak istemiyorsaniz konu acmayacaksiniz. Kocanıza car car ağzınızi açamazsiniz burdaki gibi, bi tane yapıştırir ağzının üstüneYa ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Hanımefendi durumundan memnun gibi bir de eşini savunuyor. Hayret birşey. Madem eşini savunacaksin niye konu açıyorsun. Bu adamlar tepenize çıkıyorsa hanimlar izin verdiği icin çıkıyor. Aman kocamdir sever de döver de. Ağzını açıp adama hiçbir şey demiyor, tepki göstermiyor, kendi kendine düzelmesini bekliyor. Malesef bazı kadınlar bu şekilde yaşamayı hakediyor.kırbaç al ver eline sana fantezi,onada vurma olsun.canım adam sana yapıştırıyor senin deyiminle neredeyse 6 yıllık evliyim.9 yıldır tanışıyorum eşimle değil vurmak el bile kaldırmadı.kaldırmasın da...
Tabiki normal karşılamıyprum böyle bişey normal karşılanır mı ya. Benim çocukluğum gençliğim. O kadar kolay değil ki bırakmak dediğim gibi her kavgamızda geliyor üzülüyor vicdanlı biri. Ama. Aması var işte yapıyor. Yani uzun süredir çok şükür ileri gitmedi, fakat ilgisiz işte şuan muzdarip olduğum konu bu
Bu zaten şiddet oluyor . Hastanelik olmayı beklemeyin. Tek tek gün gün tüm olanların dökümantasyonunu yapın, yazım bir kenara, resim çekin, rapor alın. Yazık günah değil mi size?Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Bosan dıyen yorumlar degıl senı doven kocan acımasız.Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Burda gelip çemkirmek kolayBosan dıyen yorumlar degıl senı doven kocan acımasız.
Yaa of gerçekten. AYAKLARININ ÜSTÜNDE DUR. Vurmak ne demek! Bir de nasıl davranacağımı şaşırdım diyorsun. Takla da atsan eli alışmış adamın. Bu ne ya soyları da tükenmiyor bu adamların25 yaşındayım lise 2 den beri birlikteyiz 2 senelik evliyiz bana karşı ilgisizliğin o kadar sıkıldım ki. Bilgisayar telefon. Sürekli böyle. Güzel güzel giyinirim süslenirim makyaj takı Her bişeyime dikkat ederim ama karşılığını görememek beni çok üzüyor artık. Ya oyun oynuyor oyuna para atıyor. Ben para harcayınca bana kızıyor, çok öfkeli çok sinirli ağzımı açsam ikinci kelimemde sinirlenip vuruyor, ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım artık
Haa öyle desene bende alıp seni yerden yere vuruyor sandım. Ağza yapıştırmak HER EVLİLİKTE OLUR. KİMBİLİR NE YAPTIN.Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?