- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
-
Ailem de halime cok uzuluyor herturlu destek olurÇok erken çocuk yapmışsınız . .
Anlattıklarına bakılırsa boşanmak istiyorsun ?
Ailen destek olur mu ?
Tanımadan mı evlendiniz ?
Ailem de halime cok uzuluyor herturlu destek olur
Eşinin evlenmeden önce en azından bu huyunu anlamadığını söyleme sakın.Aileci tipler hep öyle davranır çünkü,saklayamazlar.
Şimdi şikayet etmek niye.
Cocuk icin pisman degilim Allahin lutfu o bana o bana yuk degil.Çocuk için acele etmişsiniz 8ay çok kısa bir süre
Herseyin iyi olucagini sorunlari duzelticegini soyluyordu. Inandim
Cocuk icin pisman degilim Allahin lutfu o bana o bana yuk degil.
8 ay ve evlendikten sonra hamile kaldim. Oncesi olamazdi zaten . Mantikli hareket ederek bosanmk istiyorum. Suana kadar duygularimla hareket ettigin icin yanlisa dustum cunku...Evlenmeden önce mi çocuk yapmıştinız yani mecburen mi evlendin ya da 8 yıl yerine 8 ay mi yazdin?eşinin işi böyle olunca sorununuz olmasa da evlilik çok zor yürürdü hiç beraber olamıyorsunuzki .bir de sorunlar eklenince çok zor olmuş ayrılmaya kararlı misin
Nasil ulasabilirim burdanMadem kararlisin en doğru yolu öğrenmek için bir avukata danis istersen ,bence buradaki avukat arkadaslardan akıl alabilirsin
BencedeÇocuk için acele etmişsiniz 8ay çok kısa bir süre
Boşanmaya karar vermeden önce bir cinnet hali yasat onlara en tiyatrosundan. O da dize getirmezse avukata Danış
O insaların yapısını değiştiremezsin. Çok iyi anladım . Tanıyorum bu tipleri . Işine gelirse . Ya bizim istediğimiz gibi olursun yada gidersin diye düşünürler . Eşin anlayışlı olsa arkanda dursa işin kolay olurdu . Malesef anlattığın Şeyler onunda bu dengeyi kurabileceği konusunda umut vermiyor . Bir Ömür katlanmak çok zor . Inşallah eşiniz yola gelir.Yuzune tukursen yarabbim sukur dicekler. Esimini zoruyla gorustugunu bile bile gorusmek istiyorlar. :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?