içimi dökmek istedimmm içime dökmek ve rahatlamakk bıktımmmmmm...

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun güzel duaların için seninde herşey gönlünce olsun inşallah :) çok doğru diyorsun ama insan sinirlerine sahip olamıyor içini dökmek istiyor yoksa çizgimden çıkmamaya özen gösteriyorum Allah büyük

İtiraf ediyorum eltin benim :)

Sen kk da ki nickini bile milletle paylasmissin demek ki aşırı safsin bu aptal anlamında değil kalbin temiz anlamında. Sen de o zaman biraz dilli ol güzelim.

Mesafeli ol elinden geldiğince uzak dur muhatap olma herşey daha güzel olur bir sorun olursa eşine soyle

Bence karşınıza alıp konuşmanız gerekir.Belki size doğruyu söylemez ama zamanla her konuştuğunun sizin kulağınıza geldiğini öğrenince konuşmaya cesaret edemicektir en azından.Ki bence bu da büyük bir adım.

allah yardımcın olsun canım çok zor yaşadıkların ben evli değilim ama annem hep derdi ki eğer kocan her zaman arkanda olursa sırtın yere gelmez yeter ki kocan senin tarafında olsun eltinin dolduruluşuna gelmesin her şeyde kocan hep yanında olsun bol bol allaha dua et ve onu allaha havale et unutma bugünün yarını da var :)

Eşinle paylaşmalısın bence ona göre bi tavır sergilersin. Benimde 2eltim 1aynı senin cazgır gibi :) ama öteki KARDEŞ gibi Allah ondan Razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…