İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Bi kuzu olsa da mangal yapsak bee canım fena kuzu istedi

Eltinden pek farklı değilsin bence sen de.
O da seni için aynı şeyleri dşünüyor,o yüzden anlaşamıyorsunuz.
Canim bu elti aslinda o eltiymis. Yani zengin ve guzel olan bu elti konuyu acan eltise zengin ve guzel ayni kisiler yani ama birisi bi sey yapmis ayy anlatamicam galiba kafam karisti

çekememezliğin bu kadarı kızın gençliğini güzelliğini çekemedi konuyu sabote etti

Canim bu elti aslinda o eltiymis. Yani zengin ve guzel olan bu elti konuyu acan eltise zengin ve guzel ayni kisiler yani ama birisi bi sey yapmis ayy anlatamicam galiba kafam karisti

şizofren gibi mi? iki kişiliği var galiba

Ben de anlamaya calisiyorum, ama iki elti var biri birini konu iceriginden tanimis, sonra biricikin kocasi gormus, kizmis. Simdi biricik o konuyu sildirmek istiyor. Ama konuyu acan melek2222 diye birisi ve banlanmis, konusunu konu sahibinin istegi olmadan kapatamayiz diyor okyde
Konu da icimi dokmek istiyorummus galiba.

bunu okypete yazmis bende kopyaldim :))))))

Merak edenler icin özet;

Konuyu acan Melek2222 aslinda amlattigi buyuk sefin kizi zengin mi zengin guzel elti degil. Bu iki eltiyi taniyan aralarinda gecen olayları bilen biri. Isi gucu yokmus gelmiş buyuk sefin kizi olarak konu acip obur eltiyi kotulemis zengin kizi eltiyi de goklere çıkarmış. Sonracigima bu buyuk sefi kizi guzeller guzeli eltimiz bu konuyu farketmis bunlari ben yazmadim biri benim agzimdan aramizda gecen olayları anlatmiz diyor. Tabi yerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…