o nasıl konu değiştirmek Allasen konunun üstüne benzin döküp parlattı resmenbana göre biricikle,melek aynı kişi,buradan destek görmeyince, konuyu değiştirdi:)
bence kazen gelsin,çözsün şu muammayı,melekle biricik aynı kişi mimune gelince hepimizi kuzu çevirme yapacak, dua edin kazen gelmesin
tam üstüne bastığın konunun yanına konu silmek konusunu ekleKızlarrrrr biri ne oldugunu anlatsın meraktan ölcem hangi konu diğeri
Canim bu elti aslinda o eltiymis. Yani zengin ve guzel olan bu elti konuyu acan eltise zengin ve guzel ayni kisiler yani ama birisi bi sey yapmis ayy anlatamicam galiba kafam karistiEltinden pek farklı değilsin bence sen de.
O da seni için aynı şeyleri dşünüyor,o yüzden anlaşamıyorsunuz.
mune gelince hepimizi kuzu çevirme yapacak, dua edin kazen gelmesin
hııı? bu elti değilmi kuzuyu isteyenYalniz biricik kendisinin reelde melek2222 olduugunu idda ediyo
Canim bu elti aslinda o eltiymis. Yani zengin ve guzel olan bu elti konuyu acan eltise zengin ve guzel ayni kisiler yani ama birisi bi sey yapmis ayy anlatamicam galiba kafam karisti
Benim var hatta bizimde kuzu degil ama keci hikayemiz varCok tirsiyorum. Valla benim eltim yok.
Ikiye raziyiz artmasindan korkuyoruzşizofren gibi mi? iki kişiliği var galiba
bence kazen gelsin,çözsün şu muammayı,melekle biricik aynı kişi mi
hahahhah hiç bisey anlamadim : ))))Canim bu elti aslinda o eltiymis. Yani zengin ve guzel olan bu elti konuyu acan eltise zengin ve guzel ayni kisiler yani ama birisi bi sey yapmis ayy anlatamicam galiba kafam karisti
Yok bu kuzuyu verenhııı? bu elti değilmi kuzuyu isteyen
Oooo yeah.Yalnız bdvnin aradığı taze kan bu konuymuş. Kaç gündür bol polemikli sıkıcı konulardan afakanlar bastıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?