İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Benim babam zengin mi dediniz E siz böyle ben çok güzelim, ben pek zenginim, ben en birinciyim derseniz elti sizi neden sevsin?

Konunuzu okudum ve sizinle aynı fikirdeyim..
Bence de eltiniz sizi kıskanıyor..
Fesatlık kötü birşey bence..
Ne deseniz haklısınız bence..
Herkes haddini bilmeli.

Katılıyorum. Özellikle babası şeflerin şefi ve zenginse.

Her kız babasına hayrandır ama konu sahibinin ki ilahlaştırma olmuş.

Valla bana daha çok siz eltinizi kıskanıyormuşsunuz gibi geldi. Zenginliğinizle hava atacağınıza, "sizin babanız zengin"miş ya, kuzuları sıra sıra dizip mangal yapacağınıza 2 öğrenciye, aç açıkta insana yardım edin.. Önemli bir nokta da kasaplar et kaynıyor, neden onlardan almak yerine boşuna hayvan katli yapıyorsunuz ? Sizi bilmem de Allah çevrenizdekilere sabır versin..

ayyyyyyyy kusura bakma ama sen dengesiz egosu yüksek birisin galiba yazından o anlaşılıyor
yanımda olsaydın gırtlağına yapışmıştım çoktan
eltini bilemem ama önce aynaya bak

Valla zenginliği güzelliği geçtim, BU ET BIZIM ne demektir ya adak denmiş adaydan yiyemez diye sizin et getirilmiş ne olur ki sonuçta eşinizin ailesiyle yenecekmiş zaten hepsini götürmeseydiniz sizede mangallık kalırdı.. Yahu insanların hatalarını azcık görmezden gelin hepimiz insanız bizler dört dörtlük müyüz ? Mıç mıç böyle hayat mı geçer ..

Sevgili konu sahibi. Anladığım kadarıyla eşinle babanın çalıştığı yerde tanışmışsın ve yine anladığım kadarıyla kaynın ve eltin de aynı yerde çalışıyorlarmış. Eğer evlendikten sonra sürekli kadıncağızın yanında da babanla barıştığında eşini daha iyi mevkilere getireceğinden bahsettiysen sana gıcık olması normaldir. Ben de olsam gıcık olurdum. Hatta sırf birilerinin damadı diye benim çalıştığım yerde yükseltilen biri olsa kendi kardeşim olsa gider şikayet ederdim. Bir de bu açıdan düşün. Diğer yazdığın 'ben çok güzelim, en bi harika benim, meslek yaptım (ki meslek nasıl yapılır bilmiyorum. Meslek edinilen bir şeydir. Kek yapar gibi yapamazsın) yok benim etim, benim budum, benim kuzum" meselelerini hiç ele almıyorum bile. Eğer mutlu bir evliliğin olsun istiyorsan önce kendine bir özeleştiri getir. Bir de eşine dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Konunda belirttiğin gibi sürekli babanın parasıyla övünen bir yapın varsa ve eşin buna hiç ses çıkartmıyorsa o eşe güvenmezdim ben olsam. Haa bir de bildiğim kadarıyla konu silmek yasak. Ayrıca silsen bile alıntılardan okunabiliyor haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…