İçimi dökmeye ihtiyacım var.

hakkaten içinizi dökmüşsünüz, ya bişi sorcam bu kadar upuzun yazmaya üşenmediniz mi?
bu arada eltinizle görüşmeyin, egonuzu da frenleyin.

Son düzenleme:
Bu kiz türkiyeden gelmiyor.... peki üstdeki yaziyi almanyada yasayan biri yazamaz ????

Offf yazık olmuş hayvancıklara Adak kesiyorsunuz iyi Hoşta yahu tövbe haşa kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz. Adak eve girmez derken ya Mevlüt okunur et komple pişirilir mevlütte dağıtılır. Yada ihtiyacı olanlara komple dağıtılır. Almışsınız iki kuzu aynı sofrada iki mangal birini bir aile birini bir aile yiyor. Kendini uyanık sanan insanlar başkasını kandırırda tövbe haşa rabbim bu niyeti anlamazmı sanıyorsunuz. Öyle bir kurnaz lık sokmuş sunuz ki işin içine rabbim o eti size ağız tadıyla yedirmemiş. Ne Eltinizin ne kV nizin nede sizin birbirinizden aşşağı kalır yönünüz yok. Bu kurban bayramı bir pikniğe gittik resmen üzüldüm o kurban elleriyle insanlar lıkır lıkır içki içiyor. Şu masum hayvanları boşa kesmeyin ya. Et yemek istiyorum ondan kestim diyin.

Demek sen ondan cok cok cok guzelsin ? Bence sen cok cok cok kendini begenmissin, guzel oldugunu falan sanmiyorum. Gercekten guzel olan insan boyle bos bos kendini ispatla ugrasmaz. Yok kuzu istemis, yok kendi evine cagirmis, yok seni degil esini aramis. Ay ne bos seyler bunlar ya, bunu yazana kadar bi kitaba baslasan bitirir kendine bi sey katardin. Yazik o eltiye.

sen kendini fazla havalarda görüyorsun biraz iniş yapsan iyi olur.şahsen ben eltim olmasada aynı yerde çalıştığım herhangi birinin kayınpederi sayesinde onun torpiliyle biryere gelmesini aksızlık olarak görürdüm b u kıskançlık değil.babanıza sırtınız dayamışsınız havanız yerinde.sizin gibi bir eltiyi kimse istemez.bu biim etimiz de demek ben olsam verirdim elime etini yürü git derdim az bile yapmış.

E="ela235, post: 37549459, member: 272406"]Evet[/QUOTE]
Ask tesadufleri sever

konunun tatlılığına(!) gel , konu sahibinin o muteşem güzelliğinden oluyor sanırım o 'tatlılık'

bu elti konu açmış diğerinin nasıl haberi oldu...yeni üye çook ilginç mesajmı attın ne yaptın bak seni kk ya yazdım yerlere girdin mi dedin ne yaptınız ki böyle ortalık karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…