- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Evet konu silmek basligi altinda. Kuzulari ben almadim diyor
Bence sonradan konu açan elti ile bu kişi aynı kişi; durumu buraya yazdı, kuzuları alan elti duruma ayıldı. Kaynını arayıp "siz nasıl insansınız" filan dedi. Bu sefer bizimki tutuşup yeni üyelik aldı ki aslında yazanın o olmadığı düşünülsünbu elti konu açmış diğerinin nasıl haberi oldu...yeni üye çook ilginç mesajmı attın ne yaptın bak seni kk ya yazdım yerlere girdin mi dedin ne yaptınız ki böyle ortalık karıştı
o konu kapanır mı yahu..daha katil kuzu çıkacaktı
Hadi ya ben orayi kacirmisimm isler iyice karisti bakalim ne olacakDaha da efsane benim ağzımdan yazılmış diyor. Aynı ipden girdiğini tespit ederse Kazen esas şenlik o zaman olacak.
fıstık niye takıksın kızım bana benim bildiğim bir eltim bile yokAha buldum kuzusun sen.
O konuda 13. sayfa 4. mesaj.Hadi ya ben orayi kacirmisimm isler iyice karisti bakalim ne olacak
Bence sonradan konu açan elti ile bu kişi aynı kişi; durumu buraya yazdı, kuzuları alan elti duruma ayıldı. Kaynını arayıp "siz nasıl insansınız" filan dedi. Bu sefer bizimki tutuşup yeni üyelik aldı ki aslında yazanın o olmadığı düşünülsün
Çok şüphelendim sen bari sus dedi :)fıstık niye takıksın kızım bana benim bildiğim bir eltim bile yok
Oturan boğanın kızı olan elti bubenim anlamadığım bu mu güzel eltisi mi ?
bunu yazan kim bu mu eltisi mi ?olaylar olaylar
he ya bana sen sus dedi çok konuştuğumdan farklı algılamadımdı..neyse bana anam babam sus demedi bugüne kadar diye ağlayıp konuyu @Sephora85 ya bağlarımÇok şüphelendim sen bari sus dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?