İçimi dökmeye ihtiyacım var.

Konuyu üşenmedim okudum.

Eşinize de kötü eltinize de, hatta sizi gelin alan tüm sülaleye geçmiş olsun diyor, Allah'tan sabırlar diliyorum...

Eşim abisine tapıyor ne demek yaa. Kaldı ki senin için gelmesin dedi diye küsmüş abisine. Daha ne yapacaktı, öldürmesi mi lazım sana yaranmak için.

Eltinin hoşgeldin dememesinde, sana öyle davranmasında sebepler ortada bence.

Bu et bizim, benim babam zengin, istediğim kadar et yerim... Laflara bak. Küçücük çocuklar utanır bu lafları söylemeye.

ben anlamadim kuzu adakliksa niye mangal yapilip yeniyo.benim bildigim adaklik eve sokmadan fakir fukara garip gurebaya dagitilir.keyfiye mangal yapilip yenmez.yada biz fakirler oyle yapiyoz
Aynen ya sorma, adakla mangal partisi
Birbirlerinin etlerini yiyerek adak kurallarini yerine getirmisler, tam körler sağırlar birbirini ağırlar durumu söz konusu

Konu başlıgı kötü eltim ve kaynınım dan ............... geldi şimdi içimi dökmeye ihtiyacım var oldu.... Bakalım akibeti daha ne olacak....
Son konu başlıgından yola çıkarak birşey daha eklemek istiyorum....İçini degil ama tüm yüksek tavan yapmış egonu bize kustun sanki zira buradakileri ne senin güzelligin ilgilendirir,ne ailenin durumu ne de etin.... Bunlarla içindekiler mi döküldü....

Aynen ya sorma, adakla mangal partisi
Birbirlerinin etlerini yiyerek adak kurallarini yerine getirmisler, tam körler sağırlar birbirini ağırlar durumu söz konusu

Konu sahibi zengin ama ruhu fakir bence. Zengin insan mangal partisi der mi yaa, barbekü partisi demeliydi. Hiç yakıştıramadım

ben anlamadim kuzu adakliksa niye mangal yapilip yeniyo.benim bildigim adaklik eve sokmadan fakir fukara garip gurebaya dagitilir.keyfiye mangal yapilip yenmez.yada biz fakirler oyle yapiyoz
valla ben de öyle biliyorum, hatta kurban etini bile nerdeyse tamamı dağılır biz de... ayyyy amaannnn amma çok et muhabbeti döndü ama yaaaa ben ki eti çok sevmem, valla aşerdim gözümün önünden mangalda pişen etler uçusuyor resmen..

Sana bir güzellik yaptım zor olsa da sonuna kadar okudum.
Bir güzellik daha yapıp tavsiyelerde bulunacağım..

1) Kendini bu kadar üstün görme ve kimseye karşı övme, haklı olsan bile evet.
2) Babanın zenginliğinin önemi yok, diline alman çok çirkin. Gönlünün zenginliği ile şaşırt herkesi.
Kuzu için mi bunlar diye kendini dile düşürme..
3)Adı üstünde elti, elti ile çok iyi olunulmaz. Saygılı, mesafeli bir ilişkin olsun yeter.
Fazla samimiyet zaten gereksiz.

Benim annem ne der biliyor musun?

Kuma bile kumayı çekmiş ama elti eltiyi çekememiş..
Demiştim merak edip neden peki anne?
Çünkü kumaların kesesi bir, para durumu aynı yeri gelir birbirleri ile ortak hareket ederler ama eltilerin kesesi ayrı cebi ayrıdır ve çekememezlik olur.

Bunu asla unutma.

Bence ikiniz de birbirinizi kıskanıyorsunuz elti olarak,bu kadar basit.

Konu sahibi arkadaşım senin haklı olduğun iki konu var.

Birincisi madem senden hazetmiyormuş çocuğunu bırakmasaymış o zaman kocanın bakmayacağı aşikar o çocuğa sen bakacaksın. Madem sen bakıyorsun seninle de muhatap olabilirdi etti mi bilmiyorum ama bir teşekkür edebilirdi çocuğunu bırakacak kadar samimiyse bunu da yapmayı bilecek.

İkincisi iki ayrı kişi kurban kesiyor ve eltin ikisinin de üzerine yatıyor. Doğru anladıysam eğer bu yaptığı terbiyesizlik evet. Kayınvalidenin ki onu ilgilendirir ancak sırf onun misafirlerini ağırlamak için sizin kurbanı toptan aldıysa burada büyük bir saygısızlık var demektir üstelik sizin davet ettiğiniz misafirleri kendi evine alarak yapmış bunu.

Ancaaak

Sen eltinin arkasından burada saydırdığın gibi onun yüzüne de saydırıyorsan eşi de kendi de seni evinde istemez bu çok normal. Kendini bu kadar övme baban zengin olabilir sen çok güzel olabilirsin bi laf var bilir misin? Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter demişler. Kibirlenerek hiçbir yere varamazsın. Bunları cebine koy öyle çözüm ara sorunlarına.

Anlatim tarziniza bayildim hele o kuzulari anlattiginiz yerde cok guldummm ya cok yaşayinn. Bencede o elti sizi cekemiyor fazla yanasmamakta fayda var ama esinizede cok baski yapmayin o zaten farkibdadir her seyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…