İçimi dökmeye ihtiyacım var.

vallahi ben bu konuyu görmemişim bile kapatalım gitsin derken tekrar üst köşeye taşındı :)
ama kadın bir içini döktü pir döktü nasıl karıştı ortalık böyle

2 seneden fazladır kk'ya üyedim ve bu bdv'ye yazdıgım ikinci yorum,tutamadım kendimi yeminlen ben küçükken heyecanla yalan rüzgarı dizisi izlenirdi,,şimdi elimde sanki çekirdeğim ve ben de yalan rüzgarını izliyorum entrika,olay,kıskançlık,dalavere gel arkadaş gellll bu olayın sonu nasıl bitecek çok merak ediyorum..tek üzüldüğüm ise malesef kuzular oldu

bazen bir eltim olaydı da az ekşınım olaydı demiyor değilim..o değilde TR deki elti nerde onu göremedik
birazdan mune kalabalığa gelir

Onda da geyikten ban yemeyiz inşallah. :)

cidden anlamadım, biricik kim olduğunu iddia ediyor şimdi?

Simdi biricik buyuk sefin kizi oldugunu ,melek2222 inin de buyuk sefin kizini cekemeyen herhangi biri oldugunu iddia ediyor.

Cakal seni. Yalniz plan tutmadı be biricik. Bak daha popüler oldu konun. Simdi tutasacagina onlari yazmadan az dusunmen yeterliydi

Site yoneticileri bizi de bilgilendirsin nolur aksam aksam cekirdegimi citleyip konunun akibetini bekliyorum

eltiler gerçektende pişti oldu.
diğer konu ne bu konu ne kafam karıştı açıkçası.yoruma kapandı diğer konu.burayı takipte kalıcam.
birşey anladıysam arap olayım.
herkes bu konuya toplaşmış diğer taraftan atıldığımız için.gözler bu sayfada.heyecan dorukta.kalbimiz küt küt atıyor.sonu nereye gidecek çok merakkkk ediyorummm.ahh iş olmasa sabaha kadar burda olmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…