Simdi biricik buyuk sefin kizi oldugunu ,melek2222 inin de buyuk sefin kizini cekemeyen herhangi biri oldugunu iddia ediyor.
Cakal seni. Yalniz plan tutmadı be biricik. Bak daha popüler oldu konun. Simdi tutasacagina onlari yazmadan az dusunmen yeterliydi
o anlamda demedim canım yanlış anlama demek ki uzun süredir üye ve senide tanıyor buda 2.üyeliği falan diye düşündüm
Sana sus dememişlermiydibazen bir eltim olaydı da az ekşınım olaydı demiyor değilim..o değilde TR deki elti nerde onu göremedik
birazdan mune kalabalığa gelir
İz sürmek bizim işimiz
bu aralar üzerime sıçrayan bir kaç kişi var şimdi onların üzerine mi yoğunlaşalım...
Elti pismanliktir!Bunları da mı görecektikolayı eşime anlattım karşılıklı gülüyoruz
kk başınıza iş açabilir kızlareltileri kk dan uzak tutalım
Kızlar ikinize de birer kuzu kescem ben söz . niye olay çıkarıp rezil ettiniz ailemizi?
Kaynananız
mualllaktaki elti dediydi evet şimdi ben bi susayım mı yani bi kuzulu eltiye yiycek mi beni kkSana sus dememişlermiydi
Yalniz biricik kendisinin reelde melek2222 olduugunu idda ediyoben melek2222 tarftarıyım...
biricik kızı çok hor görmüşsün
al başına iş açtı :)
uuu abi kardeşte içeri alınıyor amirim temamkaynanada olay mahaline ulaştı
Evet abla ayni kisi bence de ama burdan destek goremeyince degil bence elti bir sekilde farketti bu da esinden paparayi yiyince degistirmek istedi.bana göre biricikle,melek aynı kişi,buradan destek görmeyince, konuyu değiştirdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?