İçimi döktüm

Kardeş hala Mune Mune hanıma seslenip konunu neden kapattırmıyorsun ? 600 küsür mesaj olmuş görende içeride hayat memat meselesi var sanar . :KK45:

Dalga geçilmek hoşuna mı gidiyor ?

Burada herkes sana kibar davranmaya çalıştıkça sen sinirleri tahrik ediyorsun . Onlarda haklı olarak böyle mesajlar yazıyor .

E muradına da ermişsin kapmışsın yakışıklı adamı daha ne ? Milleti banlatmaya mı niyetin var ? Yoksa mazoşist misin ?
Coktan yazdım zaten

Hayır madem fake olduğunu düşünüyorsunuz kibleyin geçin, siz yazdıkça konu daha çok üste çıkıyor. Konu fake ise siz daha çok prim veriyorsunuz. Siz sürekli böyle yazmasanız konu altta kalır konu sahibi de hikayesinden sıkılır,bırakır. Sonra konu popüler oldu diyorsunuz. İyide sizin yüzünüzden. Konu gerçek veya değil bilemem, lakin bütün konularda olan bu. İnsanları direkt suçlayıp çete olup dalga geçiyorsunuz. İnsanlar ya konu kapatıyor ya üyelik iptal ediyor. Ne olursa olsun bu zorbalık.

Mune Mune Kazen Kazen daha önce de Peacenin konusunda böyle davranan arkadaşlar vardı, diğer üyelerin konusunu da sabote ediyorlardı. Üyelikleri silinmişti. Tamam fake diyenler banlansın ama sürekli her konuda böyle yapanlara bir yaptırım olması gerekiyor artık diye düşünüyorum.

Hayır madem fake olduğunu düşünüyorsunuz kibleyin geçin, siz yazdıkça konu daha çok üste çıkıyor. Konu fake ise siz daha çok prim veriyorsunuz. Siz sürekli böyle yazmasanız konu altta kalır konu sahibi de hikayesinden sıkılır,bırakır. Sonra konu popüler oldu diyorsunuz. İyide sizin yüzünüzden. Konu gerçek veya değil bilemem, lakin bütün konularda olan bu. İnsanları direkt suçlayıp çete olup dalga geçiyorsunuz. İnsanlar ya konu kapatıyor ya üyelik iptal ediyor. Ne olursa olsun bu zorbalık.

Mune Mune Kazen Kazen daha önce de Peacenin konusunda böyle davranan arkadaşlar vardı, diğer üyelerin konusunu da sabote ediyorlardı. Üyelikleri silinmişti. Tamam fake diyenler banlansın ama sürekli her konuda böyle yapanlara bir yaptırım olması gerekiyor artık diye düşünüyorum.
Teşekkürler anlatmak istedigim buydu

Yeter artık ! Bu fake deyişleriniz yüzünden daha kaç üye üyelik iptali yapacak.Heleki aylar önce bir konu vardı hatırladıkça o kadar üzülüyorum ki o kıza.Kız 17 yaşındaydı öğretmeninden bahsediyordu ama ısrarla hoşlantı değil diyordu ve burdaki bazı kendini bilmezler kıza ayartıyor musun demedi utanmaz mı demedi kızı perişan ettiler mune abla bile demişti yazık ki bir genç kızımız bu yüzden üyelik iptal etti diye.

Bu akşam olanlar fake olup olmaması değildi ki.. biz yardım etmeye çalıştıkça hata yapmasın diye uğraştıkça bizi ti ye alması kırıcı konuşmasıydı. Konu sahibi olayın başından beri yazdıklarımı okusa fake ya da değil ben ona yardımcı olmaya çalışıyorum dedim ama sonra noldu laubali nankör konuşmalarla karşılaşıldı!

Bu akşam olanlar fake olup olmaması değildi ki.. biz yardım etmeye çalıştıkça hata yapmasın diye uğraştıkça bizi ti ye alması kırıcı konuşmasıydı. Konu sahibi olayın başından beri yazdıklarımı okusa fake ya da değil ben ona yardımcı olmaya çalışıyorum dedim ama sonra noldu laubali nankör konuşmalarla karşılaşıldı!
Ben kırıcı konusmadım ta ki siz beni biseyle suclayana kadar Allah biliyorki o bayana art niyetle birsey yazmadım kaldı ki bayan bile tepki vermedi ne demek istedigimi anladi bence.
siz direk biseyle sucladınız onun dısında dedikledirinizi uygulamasam da dinledim

Ben neyi kastettin sen anlamında demedim onu o hanımefendi size bak benim kızım böyle düşünüyordu dedikçe sen dalga geçer gibi konuştun. Fesatlığa çekecek olsam çok yanlış sözlerin vardı onları çekerdim.
Ben kırıcı konusmadım ta ki siz beni biseyle suclayana kadar Allah biliyorki o bayana art niyetle birsey yazmadım kaldı ki bayan bile tepki vermedi ne demek istedigimi anladi bence siz direk biseyle sucladınız onun dısında dedikledirinizi uygulamasam da dinledim

İ
Ben neyi kastettin sen anlamında demedim onu o hanımefendi size bak benim kızım böyle düşünüyordu dedikçe sen dalga geçer gibi konuştun. Fesatlığa çekecek olsam çok yanlış sözlerin vardı onları çekerdim.
İşte dalga gecitigmden neden bu kadar eminsiniz burdaki tepki gösterenlerin her biri sırf konu fake diye tepki göstermiyor böyle ufacık seylerden bir art niyet arandıgını icinde tepki gösteriyor haklılarda

Bak dalga geçer gibi konuştun dedim öyle bir izlenim yarattın. Ben öğretmenim ve senin gibi öğrencilerim var öyle bir hissiyat yarattın ben de seni onların yerine koyup davrandım. Neyse kaçak olmuş olmamak için yazdım. Konuşmamam daha hayırlı benim.
İ

İşte dalga gecitigmden neden bu kadar eminsiniz burdaki tepki gösterenlerin her biri sırf konu fake diye tepki göstermiyor böyle ufacık seylerden bir art niyet arandıgını icinde tepki gösteriyor haklılarda

Bak dalga geçer gibi konuştun dedim öyle bir izlenim yarattın. Ben öğretmenim ve senin gibi öğrencilerim var öyle bir hissiyat yarattın ben de seni onların yerine koyup davrandım. Neyse kaçak olmuş olmamak için yazdım. Konuşmamam daha hayırlı benim.
Burasi internt ortamı onları görüp yargılayabilirssiniz ama beni görmeden ne amacla hangi tavırla söledigimi emin olmadan yargılamak yanlış

Burasi internt ortamı onları görüp yargılayabilirssiniz ama beni görmeden ne amacla hangi tavırla söledigimi emin olmadan yargılamak yanlış
Bak hala anlaşamıyoruz. Ben sana kesin dille konuşmadım. Öyle izlenim yaratıyosun dikkat et diye uyardım. Ayrıca benim kızdığım neden o kadar uyarıyı dikkate almıyosun oldu. Hala anlaşamıyoruz. Gençsin. Umarım büyük hatalar yapmazsın. Bu da son mesajım olsun.

Bak hala anlaşamıyoruz. Ben sana kesin dille konuşmadım. Öyle izlenim yaratıyosun dikkat et diye uyardım. Ayrıca benim kızdığım neden o kadar uyarıyı dikkate almıyosun oldu. Hala anlaşamıyoruz. Gençsin. Umarım büyük hatalar yapmazsın. Bu da son mesajım olsun.
Bu nasıl bir cevaptir böyle!! Msjnıza istinaden yazdim burda beni kesin net olarak yanlış anladıgınız barizdi

Hanımlar,
konu colorful2000'in talebi üzerine kapatılmıştır, yine talebi üzerine üyeliği de iptal edilecektir.

benim üzerinden örnek vermen hoşuma gitmedi ama canın sağolsun çünkü bu durumla aynı şey değildi benim durumum. yine söylüyorum hep söyledim ben beni fake olmakla suçlayan herkesin kendi hayatlarıyla yaptıkları kıyaslar sonucu böyle davrandığını düşündüm,bu yüzden araştırabilirsiniz de dedim. yine söylüyorum istediğiniz gibi araştırın ama benim bana fake diyenler ile dalga geçtiğim bir mesaj bile bulamazsınız. ki bu konu sahibi ile aynı kefeye koyulmayı bile hakaret kabul ederim. hayata bakış açılarımız farklı çünkü.

Konuyu ve üyeliği colorful2000'im talebiyle kapadım ama size cevap vermek istedim, fake üyelik ithamlarıyla ilgili yazdıklarım sosyal statüleriniz, eğitim/ kültür, hayat felsefelerinizin kıyaslaması değildi, üyeler bu kriterlere göre fake ithamıyla karşı karşıya kalmıyor zaten, konuları inandırıcı gelmediği için fake deniyor.

Sizin konularınız da inandırıcı gelmemişti, bu üyeliğin konuları da inandırıcı gelmedi fake dediler, siz diyorsunuz ki beni suçlayanlar kendi hayatlarıyla kıyaslandıkları için fake dediler, bu üyelik de üyelerin kendi 18 yaşlarıyla kıyaslandığı için fake diye itham edildi, herkes kendi 18 yaşındaki haliyle bu kızınkini karşılaştırıp ben 18 yaşındayken diye söze başlandı, oysa herkesin 18 yaşı birbiriyle aynı olmak zorunda değil, bu siteye 16-17 yaşında üye olup o yaşlarda yazdıklarıyla şimdi yazdıkları arasında dağlar kadar fark olan üyelikler de var, bazen sizlerin olgunluğuna, hayat görüşüne sahip olabilmeleri için zaman geçmesi gerekebiliyor, konu sahibesi eğitimini kulak ardı edip kendinden yaşça büyük biriyle aşk yaşamak istemekle hata ediyor ama sizin olmadıysa bile üyelerden bir kısmının öğretmenine, işyerindeki mesai arkadaşına, belki abisinin arkadaşına, belki komşu oğluna platonik hisleri olmuştur, ortaokuldayken kız arkadaşlarımın neredeyse yarısı fen hocamıza aşıktı, adam nişanlandığında okuldaki kızlar mateme girmiş, içinde büyük aşk besleyenler ağlamaktan helak olmuştu, bence komik ve anlamsızdı ama onlar için o ilk aşk önemliydi.

Belki bu kız içinde ilk aşkı önemli, herkesin önem sıralaması değişir, herkesin 18 yaşı bir olmayabilir, üye fake'dir değildir orası için yine garanti veremem ama kıyaslamaksa bu üyelik de kıyaslamalara maruz kaldı, zamanın da fake denen her konusu trollenen bir kısım üye de sitede ama artık aktif olarak konu açmıyor, çünkü yönetimle irtibata geçip kendilerini teyit ettirmelerine rağmen fake denmeye devam edildi, ki hep diyorum alenen fake olduğu belli hiçbir üyeliği biz zaten site de tutmuyoruz ama inanılmayan her konunun da fake ithamlarıyla son bulması, konu açıp akıl danışacak birçok üyeyi konu açmaktan alıkoyuyor bunun da altını çizmek isterim, zira üzülerek belirtmek isterim ki, lütfen herkes üstüne alınmasın lakin bazı üyeler fake denebilecek bir konu yakalasak da eğlensek modunda, bakınız bu konunun sayfa sayısından da belli, konuyu konu sahibesinden çok üyeler trend yapar, fake denip denip trend konu yapılan birçok topik örneği var, amaç bezdirip gitmesini sağlamak mı? Bu bezdirme poltikasıyla gerçek kişiler de konu açtığına bin pişman olup gidiyor maalesef.

Back
X