İçimi rahatlatın kızlar.. Kadın resmen ele geçirdi..

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Ben 22 yaşındayım. 2 yıl önce ailemden 500 km uzak bir şehre evlendim. Eşimle çok alakasız bir yerde tanıştık ve o zaten gelin geldiğim şehirde yaşıyordu ve burada çalışıyor. Eşimi severek evlendim ama ailevi sorunlar da bir etkendi şimdi düşünüyorum da. Ben evlenmeden yaklaşık 1 sene önce babam evden ayrıldı. Ve evlendikten 8 ay sonra babamın başka biriyle evli ve iki çocuğu olduğunu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım. Zaten o zamana kadar çok kötü bir ilişkimiz vardı düğünüm kınam her şeyim zehir oldu bana ama babamdan dolayı değil annem ve babam Arasında bitmek bilmez atışmalardan dolayı. Annem onun tarafını istemiyor düğünde babam onun. Gel Zaman git Zaman ben bu negatif şeylerden bıktım ve ne olursa olsun herkesi olduğu gibi kabullenicem dedim. Babamın evli olduğunu öğrendiğimde ona karşı çok değiştim ama hiçbir şey olmamış gibi davrandım. İlişkimizi bozmak istemedim çünkü bu o kadının yararına olacaktı. Ama artık yapamıyorum bu kadın babamı günden güne ele geçirdi..
Yaklaşık 3 aydır babamı görmedim en son ben gittim onlara. Ve defalarca ona onu özlediğimi söyledim yaklaşık 3 saftadır beni otamıyor gelicem diye. Geçen eşi beni aradı onun gelemeyeceğini annesiyle kavga ettiklerini çocukları bırakamayacağını 2 çocukla da yol yapmak istemediğini söyledi sen bilirsin dedim. Dedim ama bana gelince ya çocukları bırakamıyor babam tek gideyim dediğinde surat asıyor ya da çocuklarla geliyorlar bu sefer biz rahat oturamıyoruz hiçbir şey anlamıyorum hasret gideremiyorım( biri 1 biri 2.5 yaşında)
Neyse ama kadın başka bir yere gitmek olunca anında bırakabiliyor. Şöyle söyleyeyim bu üç ay içinde 10 gün Singapur turuna 4 gün Balkan'lar turuna 3 gün Kapadokya turuna ve sayısız yerlere yemeklere gittiler..fotoğraflarını da paylaştıklar.. Ben zaten bana has olduğunu anlıyordum ki..
Babam bugün beni aradı cumartesi günü uçakla geleceklerini araba kiralayacaklarını gündüz benimle görüşeceklerini akşam Çeşmeye gidip pazar gününü orda geçirip akşam uçakla döneceklerini anlattı
- gözümden bir damla yaş süzüldü görüntülü konuşuyorduk 'sana 3 ayda 3 saat yetiyorsa ben sana bir şey demiyorum' dedim ağlamaya başladı ben de kapattım
Eşi beni aradı ve babamın bunları hak etmediğini çok ağladığını aslında Çeşmeye gitmeyeceklerini ama benim yanlış anladığımı söyledi. Yemedim tabi bir sürü laf söyledim benim senle hiçbir bağım yok sen ne karışıyorsun dedim
Annesinin babamın benle görüşmesinden hoşlanmadığını o nedenle olay çıkardığını söyledi. Banane senin annenden banane diye bağırdım kapattım telefonu
Hepsini engelledim her yerden
Annemle küçüklükten beri şiddet gösterdiği için zaten tam bağımız yoktu ve görüşmüyoruz
Kendimi çok çok çok yalnız hissediyorum.. Şimdi oğlumu uyutucam eşim daha eve gelmedi.. Artık çok bunaldım

gercekten resmen ele gecirmis
tabi babanda da hata varne diyim allah sabir versin ..yalnoz hissetmen normal ..annen bari yaninda destekcin olsaydi..umarim.esin onlarin yokluklarini tamamlayabilir biraz da olsa

Çok üzüldüm durumuna. ALLAH yardımcın olsun. Bunları düşünme. Herkezi hayatından ele. Artık sen evlisin ve çocugun var. Kendi yaşamını hayatını evliligini yuvanı düşün.

Sakin olun, annenize ya da babanıza ihtiyacınız yok. Geçmişteki yükleri şimdiki hayatınıza taşımayın. Babanız isterse gelir istemezse gelmez, kendisi kaybeder. Ne güzel evlenip bi yuva kurmuşsunuz, bebişiniz de varmış. Yeni kurduğunuz yuvaya odaklanın. Siz yalnızlıktan bunalmışsınız anladığım kadarıyla. Yeni bi şehire adapte olmak zordur. Oğlunuzla parka filan gidin mesela, hava alın. Biraz dikkatinizi başka yöne çekecek meşgaleler bulun.

Uff, uzuldum inan, bu kadar sorumluluk icin cok kucuksun sen.
Baban da cok yasli degil diye tahmin ediyorum. Agladigina gore insallah biseyler dank etmistir ve iliskiniz daha kaliteli bir hal alir.

Sakin olun, annenize ya da babanıza ihtiyacınız yok. Geçmişteki yükleri şimdiki hayatınıza taşımayın. Babanız isterse gelir istemezse gelmez, kendisi kaybeder. Ne güzel evlenip bi yuva kurmuşsunuz, bebişiniz de varmış. Yeni kurduğunuz yuvaya odaklanın. Siz yalnızlıktan bunalmışsınız anladığım kadarıyla. Yeni bi şehire adapte olmak zordur. Oğlunuzla parka filan gidin mesela, hava alın. Biraz dikkatinizi başka yöne çekecek meşgaleler bulun.
Çıkarıyorum hemen her gün. Yarım gün bakıcımız var ben o sırada ders çalışıyorum sonra Bebek'le uğraşıyorum parka götürüyorum tüm günüm kimseyle konuşmadan geçiyor artık insan gördüm mü gereksiz saçmalar oldum.. İnsanlarla konuşmayı unuttum

Çok üzücü bi durum ama artık senin de bir yuvan var tüm sevgini çocuğuna eşine ver baban için de zor bi durum demek ki bazı şeyler kisitliyor adami

Uff, uzuldum inan, bu kadar sorumluluk icin cok kucuksun sen.
Baban da cok yasli degil diye tahmin ediyorum. Agladigina gore insallah biseyler dank etmistir ve iliskiniz daha kaliteli bir hal alir.
Babam sıkıştı mı ağlar.
69 doğumlu babam 47 yaşında

Size katılıyorum. Bencede çevre edinin bulundugunuz yerde dikiş nakış yemek kurları vardır. O kurslara katılsanız?

Size katılıyorum. Bencede çevre edinin bulundugunuz yerde dikiş nakış yemek kurları vardır. O kurslara katılsanız?
Okuyorum devlet üniversitesinde hukuk fakültesinde. Bebeğim küçük evim okula uzak yol 1.5 saat sürüyor git gel 3 saat o yorgunlukla çalışamıyorum en iyisi gitmeyeyim diyorum yarım gün bakıcı tuttum o ilgileniyor Bebek'le ben çalışıyorum ama tamamen asosyal bir insan oldum sonra evin işi ütüsü yemeği

Bu arada 12 yaşında bir kardeşim var. Onlarla yaşıyor. Onun da ergenliğe girdiğini artık onla aynı evre kalmak istemediğini rahatsız olduğunu söyledi geçen

Esinle çocuğunla mutlu olmaya bak sen. Bu saatten sonra ne yapacaksın babani. İsteseydi seni o kadına söz hakkı bile tanimazdi bu olanlara izin veriyorsa demekki o da halinden memnun.

Uvey annenin annesi kim oluyormusta babanizin sizinle horusmesini istemiyormus..eger babanizda kv sinin akliyla hareket ediyorsa bir engelde ona koyun

Okuyorum devlet üniversitesinde hukuk fakültesinde. Bebeğim küçük evim okula uzak yol 1.5 saat sürüyor git gel 3 saat o yorgunlukla çalışamıyorum en iyisi gitmeyeyim diyorum yarım gün bakıcı tuttum o ilgileniyor Bebek'le ben çalışıyorum ama tamamen asosyal bir insan oldum sonra evin işi ütüsü yemeği
Sakın bırakma. Okumaya devam. Her zorlugun sonunda bir kolaylık verir Allah. Sende sabret herşey düzelir. Geçmişi geçmişte bırak. Unutulmaz tabi ama hayat devam ediyor cnm. Okulun bitince iş güç sahibi olucaksın güzel günlere odaklan

Şimdi durumunuz zor, Allah yardımcınız olsun. Çok da gençsiniz ama bu kadar umutsuz olmayın. Moraliniz bozuk ama şükredin ki yavrunuz var sağlınız yerinde...
Ama düşününce, ben de çocuklarımı eşimin eski eşinden olan çocuğunu ziyaret etmek için anneme bırakmazdım gibi geliyor. Kızmayın bana ama hayatımda bu ziyaretin pek önemli bir yer tutabileceğini sanmıyorum, hatta zaruri bir durum olmadığı sürece görüşmezdim.
Tabii siz baba kızsınız, o ayrı. Demiyorum ki yeni eşi ve çocukları var diye sizi unutsun. Öyle bir şey tabii ki olamaz. Ama burda kadını suçlamak yerine babanızda arayın suçu. "Sen istemiyor olabilirsin, ama unutma ki bu ikisi nasıl benim çocuğumsa o da benim çocuğum" diyip sağlam durmalı. "Her gün bu iki çocuğumlayım, benim diğer kızım bir haftasonunu beraber geçirmeyi haketmiyor mu?" diye sorduğunda kadının "evet haketmiyor" diyeceğini sanmıyorum.
Daha önceden evlenmiş ve çocuğu olan bir adamla evlenmeyi kendisi seçmiş sonuçta.

Back
X