- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
onun yerine dedim ama. 5 i 1 yerdeyi kullanamayacağım bir daha kenarda duracakÇok ayıp etmişsiniz bence.
Nişanlım benimle takı pazarlığı yapsa nişanı bozardım açıkçası.
Takı hediyedir arkadaşım.onun yerine dedim ama. 5 i 1 yerdeyi kullanamayacağım bir daha kenarda duracak
durumlarına göre beklentiye giriyorum sanırımNişanlınızın ailesinden çok şey bekliyorsunuz maddiyatla ilgili. Ev konusu da sizindi yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar beklenti sizi yorar ve mutsuz eder.
Niye ki?durumlarına göre beklentiye giriyorum sanırım
onların çocuğuyla evlendiğim içindir herhaldeNiye ki?
Onların durumu sizi niye ilgilendiriyor?
Merhaba,
düğünüme çok az kalmışken içten içe üzülmeme sebep olan bir durum oldu.
benim ailem takı konusunda karşı taraftan hiçbir şey talep etmedi.
nişanlımın ailesi de benim aileme bu konuyu açmadı.
sadece nişanlım bana, gerdanlık seti, tektaş, saat.bilezik ve 5i 1 yerde takcaklarını söyledi.
2 tane bilezik 1 tane de kelepçe alınmıştı. ben düğünde de bilezik takılır diye düşünmüştüm.
2 bilezik bana çok çok az geldi. hem nişan hem düğün için. ve nişanlımım ailesi variyetli.
evet evleniyoruz masrafımız çok, onların da ödeme yaptığı bir yer vardı. yeni bitti. çok bolda olmayabilirler.
ama burda sadece nişanda 2 bilezik takılır.
nişanlımı dedim. 5i 1 yerde yerine bilezik takılsın o zaman. kolumda dursun dedim.
o da 5i 1 yerde de merağı olduğunu söylüyor ve bileziği az bulduğum için kırıldı..
ama yine de bilezik yaparız o zaman dedi.
şimdi ben bu konuya biraz taktım ve üzüldüm.
bu konular dile geldiği için de utanıyorum açıkçası. ama ekstra bir şey istemedim. onun yerine bilezik olsun dedim.
hatalı mıyım sizce?
tamam ama ben şunu şunu takın demedim ki.siz mal değil insansınız. bu zihniyetlere nasıl ve nereden kapılıyorsunuz bilmiyorum ama ne kadar çok takı o kadar çok metalaşmak demektir. hem bu konular dile geldiği için üzülüyorum diyorsunuz hem istiyorum da istiyorum diyorsunuz.
ben çöp dahi istemedim. iki teneke bilezik taktılar kv kp, ev eşyasını da kendimiz aldık ohhh sefam olsun benden özgürü yok... dünya üzerinde bir kulun da hayatım hakkında 1 katre söz hakkı yok bu sayede. ne kadar çok takı o kadar çok söz hakkı bunu yaz bir kenara.
Bilezikleri takacak mısınızonun yerine dedim ama. 5 i 1 yerdeyi kullanamayacağım bir daha kenarda duracak
Yok almıycaklar. Zaten ekstra istemedim. 5i 1 yerde olmasin dedim. Onum fiyati kadar bilezik olsun dedimYarın evlendikten üç sonra elinden alınacağına bırazkaz olsun var sende kalsın inanın boş bu işlet siz mutlu olmaya bakın gerisi hiç mi hiç önemli değil
Merhaba,
düğünüme çok az kalmışken içten içe üzülmeme sebep olan bir durum oldu.
benim ailem takı konusunda karşı taraftan hiçbir şey talep etmedi.
nişanlımın ailesi de benim aileme bu konuyu açmadı.
sadece nişanlım bana, gerdanlık seti, tektaş, saat.bilezik ve 5i 1 yerde takcaklarını söyledi.
2 tane bilezik 1 tane de kelepçe alınmıştı. ben düğünde de bilezik takılır diye düşünmüştüm.
2 bilezik bana çok çok az geldi. hem nişan hem düğün için. ve nişanlımım ailesi variyetli.
evet evleniyoruz masrafımız çok, onların da ödeme yaptığı bir yer vardı. yeni bitti. çok bolda olmayabilirler.
ama burda sadece nişanda 2 bilezik takılır.
nişanlımı dedim. 5i 1 yerde yerine bilezik takılsın o zaman. kolumda dursun dedim.
o da 5i 1 yerde de merağı olduğunu söylüyor ve bileziği az bulduğum için kırıldı..
ama yine de bilezik yaparız o zaman dedi.
şimdi ben bu konuya biraz taktım ve üzüldüm.
bu konular dile geldiği için de utanıyorum açıkçası. ama ekstra bir şey istemedim. onun yerine bilezik olsun dedim.
hatalı mıyım sizce?
Bu işi siz çok yanlış anlamışsınız.onların çocuğuyla evlendiğim içindir herhalde
Düğünlerde takarimBilezikleri takacak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?