İçimi rahatlatır mısınız?

Çok yanlış bu. Ne isterlerse alırlar. Ben kendimi nerelere atsam acaba eşim bir alyans bir de bilezik aldı sadece. Set tektaş şu bu istemedim hiç lafını bile etmedim. Hala da etmem. Borçsuz evlendik eşim her şeyi kendi karşılamak zorunda kalmıştı. Nisanda 4 bilezik vardı kolumda sadece. Düğünde de milletin taktıkları. Hala da altın istemediğim için pişman degilim. Yapmayin böyle pazarlıklar. Mutlu olmaya bakın.

Hiç takmasalarda niye diye sorulmaz bence
Sonuçta hediye bu
Canını sıkacak birşey yok
Nişanlına ayıp etmişsin

Ne kavgalar dönüyor o altınlar için.

Şunu anlamiyosunuz sanirim.
Ben takilari belirlemedim
Kendileri belirledi. Sadece fiyat artmaksizin iceriğinde değisiklik olmasini istedim

İnan çok boş şeyler bunlar, yanlış anlama.
İçini sıkacak kadar büyük bişey değil yani.
Ne takarlarsa taksınlar çok mu mühim.
Bi de ekstra not düşeyim, kimsenin parasıyla plan yapma, herkesin kazandığı kendine. Yapmak zorunda bile değiller.

adamın içinden beşi bi yerde geçmiş, siz yok bilezik diyorsunuz. ikisi aynı para bile olsa bu pazarlık hoş değil.

kaldı ki bi sürü bişey alınıyor zaten, bunu dert etmeniz çok garip.

Düğünlerde takarim
bence bu çok yanlış bir düşünce neymiş altınmış paraymış düğünde bilezik takmanız nişanlınızı kırmaktan daha önemli o zaman daha zenginini bulun bence çok ayıp bizde nişanda bir bilezik düğünde set yapılır bu konuşulmaz bile gerçekten dert aranıyorsunuz Allah bunu unutturacak dert vermesin

Ben de istemedim zaten.
Bakin diyosunuz ki 4 bilezik vrdi sadece.
Bende 2 olucak.

Yok almıycaklar. Zaten ekstra istemedim. 5i 1 yerde olmasin dedim. Onum fiyati kadar bilezik olsun dedim
Ektsta birsey istememissiniz.
5 i biryerde yerine bilezik olsun demissiniz
Bunda bireey yok
Nisanliniz.tamam oyle olsun.diyebilirdi

Allah mesut etsin

Taki pazarlığı bana hiç hoş gelmiyor ..beğenmediğini evlendikten sonra beğendiğinle değiştirirsin .ayrıca nişanlınin ailesinden birşey beklemek de ayıp bence ..ikiniz birlikte neyi ne kadar yapabiliyorsanız ..

Şunu anlamiyosunuz sanirim.
Ben takilari belirlemedim
Kendileri belirledi. Sadece fiyat artmaksizin iceriğinde değisiklik olmasini istedim
Ben çok iyi anladım.
Ama siz anlamamışsınız.
Hediye içeriği değiştirilmez,çok istiyorsanız kendi paranızla istediğinizi alırsınız,takarsınız.
Çok zor değil ya.

tamam ama ben şunu şunu takın demedim ki.
yine yapacakları masraf aynı
kendi belirlediklerini alıyorlar zaten. sadece yerine başa bir şey dedim

kendi belirledikleri kendi içlerinden gelen sen kalkar da bir fikir beyan edersen sen istedin de alındı olur. o sebeple bırak ne yaparlarsa yapsınlar. yaptıklarına şükret bitsin gitsin.

hatalısın
gönülden ne gelirse o takılır

ban asormadılar bıle düğünümde
kv aldıgı en uyduruk seti almıs ve taktı
takmadan bır gün evvel de ne dedi biliyor musun

setin küpesini görümcen takar
bilekliğini kayınpederin kolyesini de ben takarım dedi

Ayıp etmişsiniz bence.
O nişanlım ve de ailesinin bana öngördüğüdür.
Neden bu konuda pazarlığa oturayım ki ?
Herkesin bütçesi yada takmak istediği ne varsa onu yapar onu takar.
Tamam bunun farkinda olduğum icin ekstra masraf yaptirmadim. 5i 1 yerde istemedim. Bilezik istedim onun yerine

Ben de istemedim zaten.
Bakin diyosunuz ki 4 bilezik vrdi sadece.
Bende 2 olucak.
İyi de onlari akraba takti. Benim de iki olacaktı. Planlanmış bir şey değildi. Zaten bilezik hiç sevmem gittiğimiz yerlerde birkaç kez taktım ama işte. Hemen evlendikten sonra altınları bankaya yatirdik çok rahatladım. Altın ve onun sorumluluğunu hiç sevmem hiç. Tercih sizin ama nisnaliniza demeyin öyle yanlış anlaşılırsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…