- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi derdime derman
-
Oldu olacak evlerine giren maaşa kadar öğrenip bi hesapla bakalım gelirlerine göre takı miktarını artırırsın.durumlarına göre beklentiye giriyorum sanırım
Ne alaka??Oldu olacak evlerine giren maaşa kadar öğrenip bi hesapla bakalım gelirlerine göre takı miktarını artırırsın.
Evlendikten sonraki konularını çok merak ediyorum beklemedeyim.
3 taneSizin aileniz kaç bilezik takıyor?
Benim sorumu cevaplamamışsınız nerdeyse herkese cevap vermişsiniz. Sizin ailenizin ne kadar bilezik takacağını sormuştum daNe alaka??
Benim nişanlım yapmiyor çunku ailesi yapiyor her şeyi..
Taki sayisi bile vermedim ben. Arttirma değil yani bu.
Burda çok gördük şu kadar bilezik şu kadar bilmem ne diyeni
Tamam bunun farkinda olduğum icin ekstra masraf yaptirmadim. 5i 1 yerde istemedim. Bilezik istedim onun yerine
Bak kendin diyorsun nişanlım yapmıyor ailesi yapıyor diye.Ne alaka??
Benim nişanlım yapmiyor çunku ailesi yapiyor her şeyi..
Taki sayisi bile vermedim ben. Arttirma değil yani bu.
Burda çok gördük şu kadar bilezik şu kadar bilmem ne diyeni
Cevapladim 3 tane diyeBenim sorumu cevaplamamışsınız nerdeyse herkese cevap vermişsiniz. Sizin ailenizin ne kadar bilezik takacağını sormuştum da
Simdi cevaplamışsınız.3 tane
Bizim gelinimiz aşırı masraflar yaptırdı bize.altiniydi eşyaların en iyisi pahalısiydi.ne kadar masraf ettirirsen o kadar kıymetin olur demişti.kardesimin hatırına yaptık.gercektende annem babam prensesler gibi davrandı.ama kendi kıymet bilmedi.simdi annemler yaptıklarına pişman.o gelininde kum tanesi kadar değeri yok ailede.hos şeyler degil
Sabahlara kadar oyun oynamayinca mi kenara para atiliyomusBak kendin diyorsun nişanlım yapmıyor ailesi yapıyor diye.
Durumları nasıl elveriyorsa o kadarını yapar insanlar.
Sen dedin durumlarına göre beklentiye giriyorum diye.
Nişanlın da kenara para atıp takıya yardımcı olsaydı sabahlara kadar oyun oynayacağına.
Tüm konuların ofsayt yani burda millet uyardı evlenme diye onları dinlemiyorsun ama burada şu kadar takı istedim diyenleri dinliyorsun hayret:)
Fazla mi takin dedim?Simdi cevaplamışsınız.
Evlilik iki insanın hayatını birleştirmesi demek. Bunda erkek tarafının herşeyi yapması ne kadar adil olabilir ki ?
Bütün masrafları karşılayıp bir de takı beğenmiyorsunuz.
Ailenize 3ten fazla takın diyebiliyor musunuz peki ?
Bırakın insanlar için göstermelik şeyler yapmayı. Ne güzel evleniyorsunuz. Zaten çok stresli bi süreç neden böyle saçma sapan şeyler e takılıp daha da zorlastiriyorsunuz?
Bana sorsalar haddim değil siz nasıl uygun görürseniz derdim. Umrumda da olmazdı 1miş 5miş.
Öyle zaten çeyiz getirmedi.ben anneme babama kizdim.tek erkek yapacaz dedi hem oğlan hem kiz evlendirmiş olduk.sonralari öğrendik ki getirdiği iki üç kumaş parçasında abime kakalamış.ama hata annemde.evladimin hatırına dedi ne derse yaptı.gelinde anneme etmediğini birakmadi.kendi kaybetti amaKusura bakma tatlım bir de bu tipler baba kapısında bir şey görmemiş insanlar oluyor.Sana gelince herşeyin en iyisi diyor ben buna kızıyorum. Damat tarafını enayi yerine koyan insanlardan nefret ediyorum.
Tebrikler valla tüm dediklerimden anladığın buysa hayırlı olsun sonra da biz gülerizSabahlara kadar oyun oynamayinca mi kenara para atiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?