Icine edilmis evlilik.

Kendi yapmadığı şeyleri başkalarına tavsiye veren kişiler oluyor ben konuya inandım. Şimdi de sanırım nasıl benden gider, benden sonra ne yapar diyerek hırs yaptığınız için boşanmak istemiyorsunuz. Diğer türlü boşanmak istemesi canınıza minnet olması lazımdı zaten ayrı odada uyuyan, evde yürümesine bile tahammül edemeyen cinsellik istemeyen sizsiniz.

Duygusal ve cinsel olarak istenmemek aşırı onur kırıcıdır ne bekliyordunuz yani. Siz yıllarca böyle davranmışsınız. Şimdi de kendine gelmesini hazmedemiyorsunuz bu döngü yıllarca devam etse gözü açılmasa size göre daha iyiydi galiba. Boşanın adamın hakkına daha fazla girmeyin

Benzer bir soruyu bende sormustum. Neden? Neden daha once degilde simdi.
Iki konu vardi birinci ve en onemlisi cocuk. Velayeti alabilme ihtimalim yok. Kizimi sevsemde, onu senden koparamam, sorunlar olsada bu bizim sorunlarimiz, sende bende cok yansitmamak icin elimizden geleni yaptik.

Ikinci noktaysa Bana hic bir sey altin tepside sunulmadi, bir sekilde yapabildigim oldu yapamadigim oldu, ama cabaladim, ben elimden geleni yaptim rahatligini istedim hep. Bunu diyemedim dedigim an davranislar degismeye basladi zaten.

Ben neden atmiyorum o imzayi. Ben hic bir sey icin cabalamadim ki. Hep kolaya kactim.

Cevap çok saçma farkında mısın ?
Açıklayıcı bir cevap degil ki bu.
Ne alaka ben kolaya kaçtım zart zurt.

Eğer anlattığınız gibiyse gerçekten durum,kendinize gereksiz yüklenmiyorsanız ben eşinize bayıldım.boşanırsanız alırım şahsen.böyle eş zor bu devirde haberin olsun.

Ne diyosunuz hiç birşey anlaşılmıyor.
Çok büyük bi hüsran yaşıyorsunuz bence iç aleminizde.. bütün benliğiniz, doğru bildikleriniz tamamen yıkıldı.. belkide hayatınız da ilk defa haksız oluğunuzu anladınız..
Kafanıza dank etti.. büyük bi şok içindesiniz..
Şuan bugün kalkıp en iyi Psikoloğa gitmeniz lazımdı...

Hayat çok garip ya.. kk okudukça ne psikolojiler ne hayatlar var diyorum...

Ay evet cidden etmişsiniz içine daha da diretip tüy dikmeyin ya,
kadın erkek farketmez hiç bir insan sizin gibi insanlarla sınanmasın, gerçekten siz ne istiyorsunuz tam olarak?
Gerçi ne istediğinizin de bir önemi kalmamış adam açmış gözünü şükür, o da nasıl adamsa anlamadım sabır taşı heralde,neyse çocuğun hatırına gidin tedavi olun siz de zahmet olmazsa.

Yani 10 yıl bir erkeğin buna katlanması mucize. Burda erkek kişisi seni istemiyorum boşanalım dediğinde hemen adliyeye git diyoruz. 10 yıl boyunca bu şekilde yaşamış adam. Sonra da adam artık dayanamayınca kıymete binmiş. Ben adamın yerinde olsaydım psikolog falan dinlemezdim ya açardım davayı

Eşinize yaşadığı hayata çok üzüldüm ben okuyunca. Size olan öfkesini çocuğa yansıtmadıysa ve hala akinde bir an önce terapiye başlayın bence. Size de sadece su konuda üzüldüm, hadi her şeyi göz ardı ettiniz umursamadınız ama anneni, ne bileyim arkadasınız da mı yoktu ya sizi düşünen. Yaptığınız her şey fiyasko bir evliliği ve bir eşi hayata küstürmek üzerine kurulu. Kendimi düşünüyorum, annem eşime böyle davrandığımızı farketse veya onda bu kadar uzun zamanlar geçirsem beni kırmadan bir evim olduğunu hatırlatır bana bunu babasını kaybetmiş tek çocuk olarak söylüyorum size. Eğer sizi uyarmadılarsa hiç, çevrenizdeki insanlarda yanlış, onlardan da uzaklaşın kendinizi evinize çocukunuza verin.

Adama helal olsun 10 yil aldatmadan beklemis
Hani esinin kadinsal sorunu olur normal aralari iyi olur da cinsellik olmaz es sabreder falan filan anlarim da sizin gibi 10 yil zorbalik yapan birine iyi katlanmis sabir tasi adam resmen
Azcik akli kaldiysa sizden kacar kurtulur
Sizde vicdan yapiyorsaniz salin adami kendi hayatini yasasin
Duvar yikmak falan sacmalamayin adami fino gibi baglamissiniz kapiya resmen
Az akil fikir diliyorum

Adam boşansın ve hayatına baksın umarım karşısına kendisini mutlu edecek bir kadın çıkar. Eşinizi sevmiyorsunuz, çıkarınız için evliliği devam ettirme peşindesiniz. Okurken 9 aylık hamileyken bile kapı cam sildiğim, annesi yüzünden bir ton hakaret işittiğim saçma evliliğim geldi, mutlu evliliğinizin kıymetini bilseydiniz keşke…

Konudan bağimsız, eğitimliyim, kariyerliyim suyum buyum diyen insanlarin bile Türkçesi korkunçKonunun içinde hayvan gibi yedim yazmış mesela konu sahibesi, nedir hayvan gibi yemek, çok yemek, aşırı miktarlarda temek vb yazamıyor musunuzEğitimli insanların hali buysa dilimize gerçekten yazık.

Bırak artık adamı, adamın ömrünü yemişsin düş yakasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…