Icine edilmis evlilik.

Adamın 16 yılını ziyan etmişsiniz bir şeyleri düzeltmek için çok çok çok geç kaldığınız belli . Bundan sonrası imzayı atmanız ve adamı rahat bırakmanız zaten açık açık sizi sevmediğini istemediğini söylemiş sizin gibi blöf yapmadığı çok açık

İnşallah yeni eşi krallar gibi davranıyordur. O da ona kraliçeler gibi. Huzur içindedir. Bir insan evladına bile isteye böyle davranan azap içinde çürüsün.

Allah tüm kadınları ve erkekleri sizin gibi sorunlu kisiliklerden korusun . Okurken eşinize çok üzüldüm ki erkeklere zerre acımam. Size çok sabırlı ve hakkaniyetli davranmis hak etmediginiz kadar .Bu saatten sonra o adama kendini mutlu edecek bir ilişki ve bir kadın anasının ak sütü gibi helaldir . Bitmiş bu iş haklarınızı alin bari bosanirken zorluk yaratmayin.

İnşallah yeni eşi krallar gibi davranıyordur. O da ona kraliçeler gibi. Huzur içindedir. Bir insan evladına bile isteye böyle davranan azap içinde çürüsün.
Valla adamın çocugu oldu instagram üzerinden sürekli onları stalklıyor.
Dedigine göre mutlularmış ve buna çok üzülüyor.
Döner gelir umudu vardı ama çocuk olunca kahroldu.
Hakikaten anlattıgında hep aglardı
Yoluna bakmasını söylesek de vicdanen sanırım kendim ettim kendim buldum durumunu kabullenmiyor.

Sadece vicdan değil bir daha sevilmeyecegi için köpek gibi pişman

Sadece vicdan değil bir daha sevilmeyecegi için köpek gibi pişman
Tabi ki o da var.
Çocuklu kadınım nasıl evlenirim hangi adam oglumu kabul eder diyordu.
Oglu da über yaramaz bir çocuk hala da öyle.
8 yıl oldu boşanalı, 8 yıldır aradıgını da bulamadıkça daha da üzüldü ama işte kendisi etti.
Çok dedik ona yapma bak, güvenme kendine.
Öyle bir gider ki mumla ararsın

Geçmiş olsun artık, keyiften dört köşe oldum.

İçimin yağları eriyor varya böyle kötülerin sonunu okuyunca ohh olsun diyorum .

adamin hayatinin icine etmissiniz neyin özürü? hastasiniz. adami zaten hasta etmissiniz bu gidisle cocugunuzu da hasta edersiniz. bosanin birazcik vicdaniniz varsa. gidin kendinizi dag evine falan kapatin topluma da karismayin bu kafayla ya

Valla ben yine de üzülüyorum haline.
Babası böyleymiş.
Sandım ki öyle olunca annem gibi ezilmem dedi ama büyük yanıldı işte.
Erkekler kadın gibi degil.
Ama bazı konularda karşı tarafa taviz vermemek farklı, hayatı dar etmek farklı. İkisi çok uç şeyler. Ezilmemek için ezmezsin.

Bazı insanlar böyledir. Hayatlarında iyi giden güzel şeyleri sabote etmekte üstlerine yoktur. Halk arasında rahat battı derler böyleleri için. Sizinki de o misal, bu sizdeki aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor. Ve bence eşinizle çok severek evlenmemişsiniz, onun şartlarını makul bulmuşsunuz ama sevmemişsiniz. O yüzden cinsellik yaşamakta zorlanmışsınız. Bu saatten sonra evliliğin kurtulması çok zor, artık eski heyecanlar hevesler solmuş gitmiş. Ama en azından hayatınızın geri kalanını iç huzurla geçirmek ve çocuğunuzu sağlıklı büyütmek yetiştirmek istiyorsanız(hiç konusu geçmemiş ama burası çok önemli bence) kendi psikolojiniz için ciddi bir tedavi almanız şart.

Siz adamın yerinde olsanız kendinizle evli kalır mıydınız ya? Önce bi bunu sorun kendinize.
Adamın hayatını zehir zıkkım etmişsiniz. Baba olmak istiyorum ama borcumuz bitsin dedi diye bile 6 ay yüzüne bakmamışsınız. Adam sizi bin yıldır uyarmasına ve sizi ezdirmemesine rağmen anasını bahane edip durduk yere bilenip tavırlara girmişsiniz. Eve girip çıkmadığınız yetmezmiş gibi adamı yatağından odasından etmişsiniz.
Boşanalım, seni sevmiyorum lafları günlük herhangi bir cümle olmuş sizin için, e hadi olmuş dediğiniz ne şimdi bu tıkandım ne yapacağım paniği?
Adamı sevmiyorsunuz, adamla sevişmek istemiyorsunuz, adam evde köşe yastığı gibi dursun hiç sesi soluğu çıkmasın istiyorsunuz ama boşanmaya gelince ay napicam.
Adamı rahat bırakın, sevip sevileceği, insan gibi muamele göreceği, yüzünün güleceği bir kadın bulsun. Sizde iş batıran kuzenlerinize para transferi yapıp annenizle akşam dizi izlersiniz

Ne adamlar var ya, böyle bir kaç konu var cidden şaşırıyorum böyle adamları nasıl zorbalıyorsunuz ?
Bu saatten sonra döner mi bilmiyorum adamın en güzel yılları cinsellik bile yaşayamadan geçmiş gitmiş size baya kızgın bu yüzden. Ne yapacak bu saatten sonra adam tekrar aynı zamanlar gelmeyecek. Ben her gün isteyen eşime hayır dediğim için kavga çıkıyor adam yıllarca beklemiş. Cidden böyle adamları da delirtiyorsunuz ya anlamıyorum sizin gibileri.

Ya ben konu sahibinin eşininde psikolojik bi hastalığı olduğunu düşünmeye başladım. Ay ne iyi adammış ne kadar sabırlıymış dedim ilk okuyunca ama Normal bi adam bu kadar yıl buna katlanamaz. Olmaz yani. Konu sahibi ezdikçe ezilmiş, kurban rolünü benimsemişte benimsemiş kadına resmen bağımlılık geliştirmiş. Adam Psikoloğa gitmeseydi belkide kurtulamayacaktı bu döngüden ve bu evlilik böyle devam edip gidecekti...

Ikimizinde gelirler cok cok iyi. Benimde hic katkim olmadi degil. Para konusunda bana en buyuk kizginligi salak sacma ne saciyorsun. Harcayacaksan kendine, kizina harca.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Siz neden evliliğe devam etmek istiyorsunuz?
Sizin de adama düşkünlüğünüz sevginiz yok. Olsa kaybetme korkunuz olur adama böyle sevmiyorum diyemezsiniz. Kırmaktan çekinirsiniz. Sevmek böyle bir şey değil. Siz asla sevmiyorsunuz bu adamı. Cinsellikten zaten hoşlanmıyorsunuz. Maddi açıdan da adama bir zorunluluğunuz yok. Hani maddi açıdan devam etmek zorunda desem değilsiniz.
Evlilik size göre değil belli ki. Cinselliğin olmayacağı sürekli annenize gideceğiniz bir şey istiyorsanız bu evlilik değildir. Maddi gücünüz de var. İki tarafa da daha fazla cehennemi yaşatmayın bence.
Siz kızınızla tek başınıza yaşarsınız hem geceleri cinsellik bekleyen biri olmaz annenize doyasıya gidersiniz, paranızı özgür harcarsınız. Adam sevgiyi bulur istediği gibi yaşar sever sevişir. İki tarafa da zulüm olacağına en güzel seçenek ayrılmak. Neden peki istemiyorsunuz.
İkinizin de aradığı şey başka ayrı hayatlar arzuluyorsunuz. Ayrılıp kendi dünyanızda mutlu olmayı neden seçmiyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum.

Evlilik toplumda bir sosyal statü çünkü bundan vazgeçmek istemiyor. Hala bu toplumdaki kadınların bilincalti kodlamalarinda evliliğin bir zafer olduğu , sosyal sınıf atlattığı, boşanmanın başarısızlık olduğu kodu var istediğin kadar eğitimli kültürlü okumuş on tane lisans bitirmiş ol bu coğrafya böyle. Ha birde kaçan balık büyük olur psikolojisi en çok.

Anlattığınıza göre karşınızda en başlarda dünya tatlısı bir adam varmış. Allahtan belanı mı istiyordun diye sorarlar insana. Bu ilişki bitmiş, siz bitirmişsiniz. Artık karşılıklı bir sevgi saygı yok, siz sonuna kadar tüketmişsiniz. Psikolojik sorunlarınız var. Artık yapılacak şey belli, boşanın, tedavi olun, yeni bir sayfa açın

Tutucu bir ailede buyuyen farkli cocuk olmanin dezavantajlarini dibine kadar yasamis. Ailesindeki tek okuyan olmasa da tek farkli olan. Bir seyleri tek basina halletme veya saklama konusunda cok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…