Icine edilmis evlilik.

Benim amcamda aynı şekilde boşandı 17 yıldır evlililerdi, hatta maddi olarak daha fazlasını bırakarak, ama o yüce gönüllülüğünden değil sevgilisi ile hemen evlenebilmek için yaptı, inanılmayacak bir olay değil yani.

Konuya gelince eşiniz boşanmak isteyince kıymete binmiş sadece ,hırsınıza yenik düşmeyin, ikinizin için de böylesi daha iyi sanki .

İkinci baharımda böyle harika bir adam diliyorum. Demek ki umut var, iyi adamlar var.
Var var bacım.Dayanamayıp övücem yine Eşim de bu profilde bir insan.Evliliğin ilk zamanları uyum sağlamakta zorluk çektim.Eşimin sabrından alttan almasından şımarıp biraz sıkıntı yaşattım Neyseki ben erken uyandım daha fazla sarpasarmadan toparladım.İyi adamlar çok var.Rabbim yolunuzu onlardan birine çıkarsın inşallah

Adami annesi yüzünden neden suçladığınizi anlamadım. Adam zaten baştan açık açık söylemiş umursamayalim demiş. Kendisi de uzakmış. Burda adamin suçu ne? Adam elinden geleni yapmış çaba harcamış ama hiç bir karşılığını alamamış. Devamlı aynı tavırlarla karşılaşan bir insan ki yıllarca sürmüş kusura bakmayında bi yerde s.ktiri ceker artık. Kimse evliya değil herkesin bir tane hayatı var.

Adamın yanlıs tek bi sözü hareketi yok.
Ekonomik durumu böylesine iyi ve eşiyle arası böylesine kötü başka hangi erkek olsa defalarca aldatırdı bence. Gerçekten düzgün bi adamla evlenip adamı perperişan etmeyi başarmışsınız, son ana kadar pişmanlık bile duymamışsınız ayrıca.
Adamda kusur bulamayınca annesini bahane edip kafaya takmışsınız resmen. Derdiniz ne sizin?
Adamcağızı rahat bırakın. O da size karşı kredisini tüketmiş ki artık sevmiyorum istemiyorum diyor. Buradan dönmez. Hala dert ettiğiniz tek şey velayet, kırdığınız kalp değil.

Büyük ihtimalle babanızın hastalığı ve ölümü sizi kötü bir psikolojik duruma sokunca, eşinize kötü davranır oldunuz sanırım.
Başka bir sıkıntı gözükmüyor.
Psikolojik tedavi alın, iyi gelecektir.

Hepsini okumaya üşendim. Chatgbtye sordum.

Anladım Amber O zaman sana başkasının anlattıklarını kısa ve net özet geçeyim:
• Görünüşte mükemmel bir evlilikleri var (iyi gelir, çocuk güvende, huzurlu ev).
• Kadın, evlilik boyunca kayınvalide sorunları, babasının hastalığı, cinsellikte isteksizlik ve kontrolcü davranışlarla evliliği yıpratıyor.
• Sürekli “seni sevmiyorum, boşanalım” çıkışları oluyor.
• Erkek yıllarca alttan alıyor, içine kapanıyor, sağlık sorunları yaşıyor ama sonradan toparlanıyor.
• Son noktada erkek “artık seni sevmiyorum, sadece kızımız için buradayım” diyor, boşanma dilekçesi masada.
• Kadın pişman, toparlamak istiyor ama eşinin duvarını kıramıyor.

Yani kısaca: Yıllarca kadının baskın tavırları evliliği çökertmiş, şimdi kadın toparlamak istiyor ama erkek bitmiş durumda.

Amin, benim mi kriterim çok fazla acaba diyorum ama ikinci evlilik için böyle oldum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş gerçekten.

Nankörlüğün kitabını yazmışsınız resmen.hakeden kadınlar da bekleyip dursun.yazık gerçekten....

Allah hep böylelerine veriyor zaten derler...

Cinsel hayatınız yoluna girdi mi?
Başından beri isteksiz olmanız da ilişkiyi yıpratan şeylerden bence. Gençliğinizi sekssiz geçirmişsiniz mesela. İkinize de yazık etmişsiniz
Bu nasıl adam arkadaş ben onu da anlamadım? ilişkin için mücadele edersin ama 20 yılını sekssiz geçirmek de ne bileyim.ne denir ki? insan kendine hiç mi acımaz? hayata bir defa geliyoruz.

Anlaşılan adam yine affedecek seni.hiç meraklanma.ben affetmemesini isterdim ama affedecek yani.allahın sevdiği kuluymuşsunuz eş konusunda.ne diyelim maşallah.

Affedecek... boşanma davası düşmüş, konuşmaya falan da başlamış.yakında cinsellik de gelir.eee ne diyelim herkes hakkettiği hayatı yaşıyor.boşuna üzülmeyin.

Haksız yere şöhret olup, aşırı zengin olan kişiler var ya.sonra da şöhreti kaldıramayıp kafayı yiyorlar.konu sahibi tam o hesap.şahane bir eş, yüksek maddi durum.eee kaldıracak kalite de yok.haketmiyor.sonuç bu olmuş.eee adam da haketmeyene vermeseymiş kendini ne yapalım?

Adamın hayatını karartmışsınız, hiç alınmayın gücenmeyin.

Varı yoğu size bırakıp boşanmak istediğine göre oldukça kararlı. Siz de sevmiyorsunuz belli ki, direnmeden boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…