Icine edilmis evlilik.

Çok uzun ama özeti şu bazı kadınlar gerçekten saf

Annesine para verir
Kuzenlerine yeğenlerine

Kocayı boşlar sallamaz ben hayret ederim
Koca ile her şeyi paylaşmak ondan korkmak değildir sevdiğin için yapılır

Öncelik her zaman çekirdek aile olmalıdır
Eşinize çok haksızlık yapmışsınız bence başka bir kadın bulmuş o artık

Saf yanlış bir ifade olmuş ilginç değişik filan diyim

Su ilk paragraf bende hep oldu. Hep bir onaylanmaya ihtiyacim var. Bir sey benim kontrolumde degilse, sorun yasiyorum. Onay mekanizmasi calismasi gerekiyor.
Direktorluge terfi ettigimde ilk yaptigim sey annemi arayip onaylatmam gerekmisti gibi gibi.
Böyle kadınlar direktör bize terfi vermezlerbak sinirlendim
İşte kurumsal hayatın gerçek yüzü biraz linç atayım size

Adam sonuna kadar haklı. Atın imzayı herkes kendı hayatına baksın. Sızın şımarıklıgınızı kımse cekmek zorunda değil.

Siz gerçek bir ruh hastasısınız bu net. Buradaki kadınların bir çoğu gibi bende kocanıza üzüldüm ve şunu söyleyeyim adam size iyi sabretmiş senelerce ,şahsen ben olsam sizi yüz kere kapıya koyardım. Narsistsiniz.

Ayhh bir de hiç çabalamadım şimdiye kadar, şimdi gönlünü kazanmaya çalışacağım,hatalarımı telafi edeceğim minvalinde söylemleriniz yok mu.
Hayır efendim siz olacak şeyi yine sadece kendinizi düşünerek tüm empatiden yoksunluğunuz ve aman başkasına kaptırırım mutlu olur veya tek başına mutlu olur düşüncesi ile erteleme düşüncesindesiniz.
Bir gram ders aldığınızı veya eşinizi sevdiğinizi hatta bir nebze eşinizi düşündüğünüzü sanmıyorum.
Adam da kendi istiyor-o da ayrı bir vaka bence- bir beş yıl daha sizin birden aydınlanmış yörüngenizde yaşamaya devam eder.
Sonra iki yıl da boşanma ile geçer derken bir bakmışsınız gelmiş kaç yaşına bırakmak için uygun zaman gelir.
Umarım ordan sonra gelen ferahlama ikinize de yeter.
En azından çocuğunuz kendini uzaklaştıracak yaşa gelmiş olur kendi kendini çekip alacak dirayete sahip olur.

Valla okurken eşinize üzüldüm.Bu neyin şımarıklığı bu kadar adama yazık ya.Cinselliği istemiyorsanız niye evlisiniz adsmın karısından talebi olması kadar doğal ne olabilir.Dışarıda halledecekse neden evli.Sabırlıymış valla size katlanmış.Üzgünüm sizin için olumlu hiçbirsey geçmedi bana.Iyi bir eş olamamışsınız iyi bir anne olmaya odaklanın derim.

Böyle kadınlar direktör bize terfi vermezlerbak sinirlendim
İşte kurumsal hayatın gerçek yüzü biraz linç atayım size

Gerçekten anlamıyorum, Türkiyede neden bariz şekilde hasta olan tipler yönetici yapılıyor Devamında, bu tip hasta insanlar neden ille de yönetip millete hayatlarını dar etmek istiyor

Direktörlük çarpmış. Kendinizi rolünüze baya kaptırmışınız. Eşinizden geçmiş kızınız adına endişeliyim.

Konuyu görmüştüm ama yeni okudum. Size o kadar çok sinirlendim ve eşinize o kadar üzüldümki anlatamam. İlk kez bir erkeğe üzülüyorum kkde. Bu kadar anlayışlı,nazik, libidosu yüksek, sevgisini, ilgisini gösteren, ailesiyle mesafeli olan, eşini ailesine karşı ezdirmeyen, her şeyi alttan alan, sabırlı , kendi kendine psikoloğa ve ürolojiye gidip sorunlarını çözmeye çalışan, tam bir aile adamına 10 sene zorbalık yaparak psikolojisini mahvetmişsiniz. Her cinsellik istediğinde reddetmiş , sürekli annesiyle ilgili onu suçlamışsınız Sizin yüzünüzden depresyona girmiş kilo almış. Sabır taşı gerçekten, bir erkeğin bu kadar anlayışlı, sabırlı olmasına hayran kaldım. Peygamber sabrı varmış. Taş olsa çatlardı. Böyle iyi adamlar da sizin gibi zorba kadınlara denk geliyor ya ona üzülüyorum. Umarım bir an önce boşanır da kurtulur, kendine yeni bir hayat kurar. Adam geç bile kalmış size s.ktir git demek için.

Eğer anlattığınız gibiyse gerçekten durum,kendinize gereksiz yüklenmiyorsanız ben eşinize bayıldım.boşanırsanız alırım şahsen.böyle eş zor bu devirde haberin olsun.
İroni elbette.beğenmeyenler şaşıranlar olmuş

Kendisi cevaplamis ama ben soyleyim asil sebebini, cunku ilk kez bir savasi kaybedecek bosanma evraklarini imzalarsa ve egosu agir yara alacak.

Birde bosanirsa adam mutlu olacak ama onun yorungesinde olmayacak.

Ben bosanmazsa olacagi soyleyim, 6 ay bilemedin 1 sene duzelmis taklidi yapacak sonra yavas yavas direktör moduna gececek, adamda suya atilmis kurbaga gibi yine alisacak bi 10 senesini daha kaybedecek, hep adami elinden kacirmaya yakin düzelmiş taklidi yapacak.

Ikisi icinde en hayirlisi bosanmalari.

adamda yalnız ne sabır varmış

hala düzelsek diyorsunuz adamın iyiliği için aranız düzelmemeli.. üzgünüm
kana kana sevişememiş adam yaa gençliğinde.... yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…