Icine edilmis evlilik.

Ben de adamın boşanmayacağını düşünenlerdenim. Nasıl bir akıl tutulmasıysa bu zamana kadar dank etmemiş hiç.
Konu sahibi değişmiş gibi yapıp ikna edecek gibime geliyor
Adam zaten istediği gibi takılıyordur senelerdir kendini red eden bir kadına sadık mı kalacak sence? Ki red etmeyenleride biliyoruz

Bilmem hafif salaklık sezdim o yüzden pek ihtimal vermedim gibi ama şimdi sn böyle diyince de kendimi salak hissettim
En salako tr erkekleri bile o konuda cin oluyorlar bide adamın başından beri derdi o e sevişmeyen ve bu konuda uzak dursunda naparsa yapsın tavrında da bir kadın var karşında adam sporda yapıyor değişmiş falan bunlar boşuna mı :)

Bilmem hafif salaklık sezdim o yüzden pek ihtimal vermedim gibi ama şimdi sn böyle diyince de kendimi salak hissettim
Bence değil. Kadın çocuk uyuyunca gidiyor sabaha karşı gelip dış alıp işe geçiyor demiş. Bir haltlar karıştırıyor ama kadın soramayacağı için de rahat. On sene sıfır seksle devam etmez maddi durumu da iyi bir adam

Son düzenleme:
Ben de adamın boşanmayacağını düşünenlerdenim. Nasıl bir akıl tutulmasıysa bu zamana kadar dank etmemiş hiç.
Konu sahibi değişmiş gibi yapıp ikna edecek gibime geliyor

Bence boşanma taraftarı değil zaten. Büyük ihtimalle en başta çocuk için sabretti.Evi otel gibi kullanıyor kadın ,en başından beri adamla alakası yok. Adamın hayatından bi haber. Şimdi de kafasına göre eve geliyormuş adam,gece çıkıyormuş falan.Başka ilişkisi bile olabilir. Açıkçası kadının da başka ilişkiyi sorun etmediğini düşünüyorum. Soruluyor hatta burda çok sakin cevap veriyor.Bir dönem depresyona girmiş ama şu an dirilmiş adam. Kendine bakması yani zayıflaması vs. Kadına gene bile şans tanıyor aslında.

Ya esasında bende böyle düşünüyorum da neden bu zamana kadar bi hamle yapmadı onu anlamıyorum. Hani desek ki evde hazır hizmeti görülüyor neden boşansın e oda yok. Adamın ses çıkarması bile yasak. Neden en başında sert çıkmadı boşanmak istemedi de şimdi? Bi burası oturmadı bende

Çocuk ufakken erkekler daha çekmeye meyilli oluyor. Velayet alma ihtimalleri yok. Göze alamıyorlar. Ama 10 yaştan sonra velayet alma ihtimali var, çocuğun aklı erdiği için daha sık görüşebiliyor.
Belki de aşık oldu başkası var. Ondan istiyor.
Bin tane ihtimal olabilir yani.
Ama bu evlilik her türlü biter.

bence kesinlikle psikolojik sorunlarınız var. adam giderken bile sizi düşünmüş ve psikoloğa gitmenizi istemiş. sizinki pişmanlık değil bence sizinki kaybetmeye verdiğiniz tepki. ya da istediğiniz adamın pes etmesiydi, üste çıkması değil de kuzu gibi yalvarmasıydı ondan zevk alıyordunuz ve bunlar kesilince ters etki yaptı sizde ama kesinlikle pişman değilsiniz. bence daha fazla yorulmayın ve yormayın. bırakın mutlu olsun siz de boşandıktan sonra psikiyatriste gidersiniz. böylece hem eski kocanız sevdiği ve sevildiği bir ilişkiyi bulmuş olur. siz de eğer çabalarsanız, düzelip önünüze bakarsınız. o zaman da yalnız kalmak isterseniz kalırsınız, biriyle tanışmak isterseniz tanışırsınız ama sağlam bir psikolojiyle ve ilk kocanızda yaptıgınız hataları yapmadan. sonuçta hiçbir şey bitmiş değil ömürde tek gün bile kalsa onu gönlünce geçirmek her insanın hakkı. ikinizin de gençliği tükenmiş telafisi yok ama gelecek günlerin telafisi var. çocuğunuzla kocanızın ilişkisi bitmeyecek hatta bu şekilde daha sağlıklı bir şekilde büyüyebilir o çocuk. yıllarca sevgisiz bir evde büyümek eminim ki onu da çok etkilemiştir.
ve şöyle ki aldatma olaylarına hiç girmeyeceğim böyle bir durumda bu adamın aldatması çok da imkansız değil ama adam çabalamış ben bu adama klasik aldatan adam gözüyle bakamıyorum kusura bakmayın.

Hmmm bak olabilir velayet konusunda bilgim yoktu teşekkür ederim.

Valla keşke bitse.
Adamın en azından şu saatten sonra mutlu bir ilişki yapmasını isterim.

Eşine çok hak verdim umarım kararından dönmez. Bir ilişkiyi mahvetmek için elinizden geleni yapmışsınız ve artık orada bir yuva kalmamış. Biraz saygınız varsa en azından adamı bu boşanma sürecinde rahat bırakın ve kararına saygı duyun.

Çok seven-alışan-bağımlılık seviyesine gelen bir kişi için bırakmak oldukça zor ayrıca sizde zorlaştırmayın. Bence bu kişiler kesin karar vermiş olsa bile bazen son bir şans, son bir umut veya bir kez daha deneyeyim diyerek yada alışkanlıktan devam ediyor. Ancak dışardan bakanlar çok net sonucun aynı olacağını, hatanın değişmeyeceğini görüyor. Size diyeceğim şu ki adam boşanmaya karar vermiş, bunca sene katlanan kişinin hatrına kararına saygı duyun, ha hiç değilse gerçekten çabalamayacak ve değişmeyecekseniz ne kendinizi ne de onu kandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…