Icine edilmis evlilik.

en basta hamilelik olayında sizdeki ağrıyı çözdüm ben. Siz istedikleriniz olmayınca takıyosunuz yani illa sizin istedikleriniz olacak hiç karşıdaki insan ne düşünüyor o hazırmı vb. Gibi bir empati yeteneginiz yok buda eski yıllarınızdaki travmatik aile yapısına dayanıyor olabilir. Esiniz baba olmaya hazır degilse bunu saygıyla karşılamak zorundasınız o da size aynı sekilde. Ki bence esiniz size baya iyi dayanmıs sabretmis helal olsun Peygamber sabrı resmen… umarım bir an önce bosanırsınız böyle cinsellik sevmeyen nir kadınsınız madem keske evlenmeseydiniz, adamında içindek bütün sevgiyi arzuyu yıkmışsınız 10 yıl içinde helal olsun valla

şu yaptıklarınızın sadece birini bir erkek yapmış olsa nasıl söverdik
olmaz ya adam sizi affetse yine aynı şeyleri hatta beterini yaparsınız
sizin gibi modeller hep aynı örüntüde narsist bu kadar basit
eğer telafi etmek istiyorsanız, iyi bir şey yapmak istiyorsanız boşanın ve terapiye gidin

Çocukla yatılmaz, eşler yatağı hiçbir zaman ayıramaz. Doğduğundan beri ayrı yatırılan çocukların evebeynleri asla uyku ve kopma sorunu yaşamadılar.

Sen narsist berbat bir kadınsın inşallah boşanır ördüğün o duvarın altında kalırsın.. çünkü seninki gibi egoist manyaklar tekrar başa sarar

Sen narsist berbat bir kadınsın inşallah boşanır ördüğün o duvarın altında kalırsın.. çünkü seninki gibi egoist manyaklar tekrar başa sarar
Valla benim bir suçum yok, şimdi beni niye boşadın Evde oturmuş kendi halimde bebek emziriyorum

İnanamıyorum bir kadının eşine böyle davranmasına. Yazıklar olsun size eşinizin yıllarını mahvetmişsiniz.

Eşinize üzüldüm, size ise hak verecek tek satır malesef bulamıyorum. Görebildiğim tek sorun müdahaleci anne, e ona da zaten eşinizin duruşu net. Hiç anlamadım sorunu. Burdan döner mi bilmiyorum ama ben bu hikayedeki koca ile aynı durumda gibiyim. Haksızlığa uğrama bakımından...Yıllarca her türlü aile müdahelesini yaşayan, eşten manevi destek alamayan, büyük maddi bataklara ve ticari başarısızlıklara, yanlış kararlar sonucu gelen zararlara rağmen anlayışla destek olan, yıllarca iki çocuk sorumluluğuyla yanlız bırakılan kişiyim. (şehir dışında ekmek kazanmak adı altında) 20 yıldır büyük ticaret çevirip hala bir ev alamamış ve hala borcu bitmeyen bir adamla evliyim. Bakın net söylüyorum şu saatten sonra cenneti önüme serse çok anlamlı değil. Soğudum artık. O aramız iyi zannedebilir ama bende asla eski duygular yok. Umarım eşiniz benim gibi olmaz.

Ben bitişi kabul etmenizi öneriyorum .Buradan dönmez diyen üyelere katılıyorum iki kere okudum.10 senenin acısını öyle hafizadan silmez eşiniz .Zaten gitmiş fiziki olarak kalmasına dikkat etmeyin.İliskiniz normale döner çünkü pes etmiş sizinle artık kavga bile etmek istemiyor farkına varmanız geteken bu .O çoktan gitmiş üzgünüm bu yorumu yapmak istemezdim

İmza atmayarak tutamazsiniz ilişki içinde gene gider bunun farklı yolları var son kalan saygıda kaybedecek size çocuk bile tutamaz boşuna uğraşıyorsunuz sevmediginiz bir adam için sadece evli olmak imajı için.Ki artık bir evlilik yok gönlüne sahio olamadığımız yani gönlünde kalabadigimix insanların soyadinda kalmanın hiçbir manası yok.Anlayacaksiniz.Esiniz belkide bir şeylerin başlangıcında .Yani yazmak istemedim fakat niye olmasın sizde farketmişsinizdir belkide çünkü hep böyle olur .İmza atıp atmamaniz önemsiz bence gönlündeki yere imza atan önemli bu durumlarda .Üzüleceksiniz keşke inat etmeseniz sevmediginiz biri için hırs bu sadece.Herseyi açık açık yazmanızı taktir ettim çoğu insan yapamaz bunu orası ayrı fakat ben eşiniz için biri olabilir diyen üyelere katılıyorum.Sureci uzatır ama engelleyemez siniz

Adam çok karakterli biriymiş çok çektirmişsin ve oldukça toxic bir kadınsın ya ben bile 3 .4 kez baygınlık geçirdim okurken adamda peygamber sabrı var. Şımarıksın bence abla. Bulmusta bulmuş buldumcuk gibisin pek haklı taraflarını göremedim zaten toleranslı taraf eşinmiş ve dolmuş taşmış şimdi düzeltmek istiyorsun ama erkekler soğuyunca pek mümkün olmuyor.
Birde laçkalaşmış yeni mi aklına geldi bir evlilik içinde olduğun hiç sevgi görmemiş ki adam istersen altın sarayda otur mutsuzsan koca bir hiç.
Bence adamın daha fazla ömrünü yeme.Gençliğini kurutmuşsun kalan ömrünü mutlu geçirsin bari.

Konu sahibi gelişme var mı ne yaptınız?
Var var.

Gecenlerde tatile gittik. Cocugumuz uyuduktan sonra balkonda baya bir konustuk. Hic bir sekilde taviz vermiyor. Ister imzayi atar insan gibi bosaniriz. Istegimde bu iyi kotu yillarimiz gecti ozel hayatimizi ulu orta sacmayiz. Ayip bir sey bu ayni yatagi paylastigim kisiyle olanlar bizi ilgilendirir baskasini degil. Imzayi atmazsan da ben gidicem evi ayiricam. Benim icin bitti sana karsi hic ama hic bir sey hissetmiyorum. Ben boyle bir hayati istemiyorum ve surdurmeyecegim.

Neden bosanmadin yillardir diye sordugumda ise hep gecistiriyordu. Ilk defa alkolun etkisiyle dogru duzgun cevap verdi. Eninde sonunda bu noktaya gelecegimizi biliyordum. Benim icin bazi seyler oyun degil. Hic bir zaman tez canli olmadim. Bu cok ciddi bir karardi benim icin.
Iki neden vardi birincisi cocugumuz. Velayeti bu nedenlerden alamayacagimi hep biliyordum. Yasindan dolayi mumkun de degildi. Onu da heder etmeni istemedim. Baba olmak hayalimdi. Istedigim oldu. Oyle kafama gore cekip gidemezdim.

Ikinci nedende sana karsi hep bir sevgim vardi. Ama artik hic ama hic bir sey hissetmiyorum. ( burda kisa kesiyorum cok cok daha agir seyler soyledi)
Kisaca bosa zorluyorum. Attim imzayi. Benden bir hafta istedi dogru duzgun ev bulup tutabilmek icin. Kisaca bitti.

Ben yine de üzüldüm ya. Hayırlısı olsun hakkınızda. Siz nasıl hidssediyorsunuz?

Bilmiyorum ne hissettigimi. Daha cok da bir sey anlayamadim. Sonucta ayni evdeyiz. Daha tek kalmadim. Cocukla konusma onu alistirma vs. Okullar basliyor. Gitmesi bir haftadan uzun surer gibi. Cokda sorun degil benim icin ayni evde olmak. Kavga, dovus siddet vs hic bir zaman imasi bile olmadi.

Bildigim tek bir sey varsa hellallik almam gerektigi, yatacak yerim yok.

Adam ikiniz içinde en doğru kararı vermiş. İkinizin de yolu açık olsun.
Kızınızla güzel bir hayat kurum, eski hatalarınızı bilerek bundan sonrasında dikkat edersiniz

Sonucu merak ediyordum.
Ne yazık ki kurtarabileceğiniz zamanı kaçırmışsınız. Üzüldüm ama kızınızla mutlu olmak için adımlar atın. Hayat devam edecek bir şekilde

Çift terapisine gidin acilen aile terapistleri oluyır ya anca onlar toparlar bu ilişkiyi en azından deneyin sonra keşkeler kalmasın aklınızda ama biraz narsistlik duygularda var sizde kocada empat rolünde

Kendinizi yokluğu düşüncesine alıştırın olmuş artık dönüşü yok hayat devam ediyor mecburen. Helallik alın tabi

Ev içinde yürümesine, ses çıkarmasına bile tahammülün yokmuş sürekli uyarıyormuşsun. Cinsel anlamda da kendini yetersiz hissettirmişsin hatta yanlış hatırlamıyorsam aynı yatağa bile girmediğini söylemiştin. Yıllarca yok saydın, ona kendini kötü, yetersiz, istenmeyen biri gibi hissettirdin. Kim bilir yıllarca nasıl üzüldü kendini nasıl sorguladı neler düşündü. Helallik alsan bile içine siner mi bilmiyorum çünkü yıllardır psikolojik şddet uygulamışsın. Vebal ve hakka girmek diye bir şey var bunları biliyorsan o imzayı o teklif etmeden senin atıp boşaman gerekirdi. Neyse ki kendisi teklif etmiş. Ama onda açtığınız izler uzun yıllar silinemeyecek. Onun hayatını kendinizi düşünerek mahvetmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…