- 19 Mayıs 2020
- 48.272
- 217.411
- 598
Var böyleleri.
Arkadaşım aynısını yaptı belasını buldu
Şimdi pişman hatta eski eşinin evlendigi kadından çocugu olunca iyice mahvoldu ama yapacak bir şey yok.
Zamanında uyardık o benden gidemez derdi.
Öyle bir gitti ki adam, çocuk bile yaptı.
kendiniz için tedaviyi bırakmayınVar var.
Gecenlerde tatile gittik. Cocugumuz uyuduktan sonra balkonda baya bir konustuk. Hic bir sekilde taviz vermiyor. Ister imzayi atar insan gibi bosaniriz. Istegimde bu iyi kotu yillarimiz gecti ozel hayatimizi ulu orta sacmayiz. Ayip bir sey bu ayni yatagi paylastigim kisiyle olanlar bizi ilgilendirir baskasini degil. Imzayi atmazsan da ben gidicem evi ayiricam. Benim icin bitti sana karsi hic ama hic bir sey hissetmiyorum. Ben boyle bir hayati istemiyorum ve surdurmeyecegim.
Neden bosanmadin yillardir diye sordugumda ise hep gecistiriyordu. Ilk defa alkolun etkisiyle dogru duzgun cevap verdi. Eninde sonunda bu noktaya gelecegimizi biliyordum. Benim icin bazi seyler oyun degil. Hic bir zaman tez canli olmadim. Bu cok ciddi bir karardi benim icin.
Iki neden vardi birincisi cocugumuz. Velayeti bu nedenlerden alamayacagimi hep biliyordum. Yasindan dolayi mumkun de degildi. Onu da heder etmeni istemedim. Baba olmak hayalimdi. Istedigim oldu. Oyle kafama gore cekip gidemezdim.
Ikinci nedende sana karsi hep bir sevgim vardi. Ama artik hic ama hic bir sey hissetmiyorum. ( burda kisa kesiyorum cok cok daha agir seyler soyledi)
Kisaca bosa zorluyorum. Attim imzayi. Benden bir hafta istedi dogru duzgun ev bulup tutabilmek icin. Kisaca bitti.
Birinin olma ihtimali var mı onca yıl çekmiş boşanmamışta şimdi çok net olması bana garip geldiVar var.
Gecenlerde tatile gittik. Cocugumuz uyuduktan sonra balkonda baya bir konustuk. Hic bir sekilde taviz vermiyor. Ister imzayi atar insan gibi bosaniriz. Istegimde bu iyi kotu yillarimiz gecti ozel hayatimizi ulu orta sacmayiz. Ayip bir sey bu ayni yatagi paylastigim kisiyle olanlar bizi ilgilendirir baskasini degil. Imzayi atmazsan da ben gidicem evi ayiricam. Benim icin bitti sana karsi hic ama hic bir sey hissetmiyorum. Ben boyle bir hayati istemiyorum ve surdurmeyecegim.
Neden bosanmadin yillardir diye sordugumda ise hep gecistiriyordu. Ilk defa alkolun etkisiyle dogru duzgun cevap verdi. Eninde sonunda bu noktaya gelecegimizi biliyordum. Benim icin bazi seyler oyun degil. Hic bir zaman tez canli olmadim. Bu cok ciddi bir karardi benim icin.
Iki neden vardi birincisi cocugumuz. Velayeti bu nedenlerden alamayacagimi hep biliyordum. Yasindan dolayi mumkun de degildi. Onu da heder etmeni istemedim. Baba olmak hayalimdi. Istedigim oldu. Oyle kafama gore cekip gidemezdim.
Ikinci nedende sana karsi hep bir sevgim vardi. Ama artik hic ama hic bir sey hissetmiyorum. ( burda kisa kesiyorum cok cok daha agir seyler soyledi)
Kisaca bosa zorluyorum. Attim imzayi. Benden bir hafta istedi dogru duzgun ev bulup tutabilmek icin. Kisaca bitti.
Ben bu mesajı okuduktan sonra psikolojim bozuldu gece rüyamda beni asla aldatmaz diye düşündüğüm kocam öyle bir aldatıyordu ki ben şok artık hiç kimseye güvenim kalmadıVar böyleleri.
Arkadaşım aynısını yaptı belasını buldu
Şimdi pişman hatta eski eşinin evlendigi kadından çocugu olunca iyice mahvoldu ama yapacak bir şey yok.
Zamanında uyardık o benden gidemez derdi.
Öyle bir gitti ki adam, çocuk bile yaptı.
Bende uzuldum ne olursa olsun oyle yada boyle gecmis bir genclik ve omur var iki taraf icin de olumlu olumsuz yasanmisliklar var. kolaylikla atlatilir umarim ili taraf icin de..Ben yine de üzüldüm ya. Hayırlısı olsun hakkınızda.Siz nasıl hidssediyorsunuz?
adamın hayatı bitmiş hala akrabalarım benle konuşmuyor diyor allahım sen sabır ver.Aci olan ne biliyormusun. Akrabalatimin bir kismi benle artik konusmuyor.
Yok cokda umrumda artik konusup konusmamalari, son uc yildir bu durum boyle. Ama iste kendini aptal gibi hissetmek. Veya daha dogrusu aptal oldugunu anlamak aci veriyor.adamın hayatı bitmiş hala akrabalarım benle konuşmuyor diyor allahım sen sabır ver.
ohhhh çok şükürVar var.
sizin rahatlık seviyesi beni benden aldı. adama niye böyle davrandığınızı da asla anlamadım cevap da vermiyorsunuz. amaç neydi??Yok cokda umrumda artik konusup konusmamalari, son uc yildir bu durum boyle. Ama iste kendini aptal gibi hissetmek. Veya daha dogrusu aptal oldugunu anlamak aci veriyor.
Bosanmalik bir durum kalmadi. Evini tuttu, abonelikleri yapti. Ufak tefek eksiklerini tamamliyor. Iki haftaya dava var.
sizin rahatlık seviyesi beni benden aldı. adama niye böyle davrandığınızı da asla anlamadım cevap da vermiyorsunuz. amaç neydi??
Peki eşinizi sevdiniz mi? Yani sevdiğinizi düşündüğünüz bi an oldu mu?Rahatik degil ki. Bagirip cagirsam, kendimi de parcalasam da bir sey degismeyecek. Onla ilgili en iyi bildigim sey bir konuda karar verdiyse ve bu kararindan eminse yapar, sonuclarin iyi veya kotu olmasiyla ilgilenmez. Onun kararidir sonuclarina katlanir.
Ben annemden boyle gormustum. Ayni evde iki farkli hayat vardi. Normali buydu bana gore. Cocuktan once bir kere uyarmisti beni yeni evliyken, ben koca adamim davranislarina dikkat et diye. Ciddiye alip duzelmistim. Cocuktan sonrada aslinda uyardi ama ciddiye almadim.
İyi ki birileri travma bahanesini ortaya atmış ne kadar bencil, saygısız, egoist,ben merkezci ,kendini düşünen ,zihniyeti kötü varsa hepsi Melek aslında ,çocukluk travması olmasa kanatlanıp uçacaklar.....“Ailemden böyle görmüştüm” bahane benim için. Bir tek sizin mi aile hayatınız kötü? Bir tek sizin mi çocukluk travmanız var? Benim annem hastalığında fenalaşıp yere yığılıp kaldığında babam sadece izlemişti uzaktan. Ameliyatında hastaneye bile gelmemişti babam. Ben eşim grip olsa dört dönüyorum etrafında. Annemle babam yıllardır ayrı uyuyor, ben bir kere yatakları ayırmadım evliliğimde.
Yetişkin insanlarız, “aile travmam var” sonucunu keşfetmek için başka hayatları mahvetmenize gerek yoktu. Terapi ulaşılabilir bir sağlık hizmeti, hele ki sizin gibi sosyoekonomik düzeyi gelişmiş bir çevrede çok daha kolay.
Herkesin yarası var, herkes sahip olduğu yaralarla sıfırdan bir aile kuruyor. Önemli olan o yaraları tertemiz bir sayfaya sahip olan aileye taşımamak. Siz aile olamamışsınız, boşanmanız en doğrusu olmuş.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım siz de kızınız da eski eşiniz de hayatlarınızda mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?