Köfteler İçli Köfte (Reis Köftelik Bulgur İle)

Ellerinize sağlık

çok nefis görünüyor
başarılar

Ay yeme de yanında yat
Harika görünüyor... Eline saglık...

Oy oy oy kalbimden vurdun beni Ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor

Herkese başarılar dilerim

çok teşekkürler kızlar.

Dur bekle ben geliyorum anadolu yakası çamıcaya yakınım

tam benim beğendiğim renk de olmuş

gel canım ben Avrupa yakasındayım ama,

ee sımdık bız oy vercez mı ? verceksek nereye vercez???

pazar günü oylama başlayacak canım.

cok severim icli köfteyi ama yapmasini bilmiyorum emek verilen menü olmus ellerine saglik

içli köfteyi görünce sunuma dikkat etmemiştim o da harika olmuş

teşekkür ederim arkadaşlar

Bende bunu yapmayı düşünüyordum ellinize emeğinize saglık ben hamuruna çiğköftelik çekilmiş kıyma ekliyorum bol şanslar

Son düzenleme:
ilkcim ellerine sağlık tatlım biliyosun bizim herifler accuk hemşo sayılırlar senden bekliyordum yapmasaydın benim 3 taneden biriydi buda

Bende bunu yapmayı düşünüyordum ellinize emeğinize saglık ben hamuruna çiğköftelik çekilmiş kıyma ekliyorum bol şanslar

teşekkür ederim, tavuk kıyması ekleyenlerde oluyor bende bazen dediğiniz şekilde yapıyorum ama biraz daha ağır olduğu için bu şekilde tercih ediyorum.

ilkcim ellerine sağlık tatlım biliyosun bizim herifler accuk hemşo sayılırlar senden bekliyordum yapmasaydın benim 3 taneden biriydi buda

aa evet canım ikiside Urfalıydı dimi bir şey daha var kafamda onuda yarın yapmayı planlıyorum

muhteşemmm yaaa.... bayılırım içli köfteye off olsa da yesek
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor köfteler
ye beni ye beni diyorlar

hakikatende ilk oldun canım ben bu yarısmaya katılmıycam ama katılsaydım buydu benim secenegimde eline saglık cok güzel görünüyor..

anlaşıldı sen benim ağzımı sulandırmaya çalışıyon
benimde favorımdir içli köfte
ama yapmasını bilmem,çevremde yapanda yokki mübarek
marketten hazır alıyorum,yada restorantta yiyebiliyorum anca
bende çamlıcadayım buraya servis varmı canım? :)
ellerine sağlık...

canım aşk olsun al kızınıda gel yaparım ben size
teşekkürler.

ay ben çok seviyom bu içli köfteyi. ama keşke köfteyi açma kısımınında fotosunu çekseydin. ben gibi becermeyen varsa görürdük. zahmetli bir öğün ve en zor kısımda onu incecik açıp içine harcını koymak, denedim kalın düştü elimden maalesef. ama seninkler çok hoş görünüyor, ellerine sağlık.

canım düşünmedim değil aslında ama ıslak ve elim hamurluyken bir yandan açarken zor olacaktı çekmek bu yüzden çekemedim

canım düşünmedim değil aslında ama ıslak ve elim hamurluyken bir yandan açarken zor olacaktı çekmek bu yüzden çekemedim

belki birine çektirirsin diye söylemiştim canım ama olsun ellerine sağlık tekrardan.

ayyy ilk cok severim icli kofeyi olsada yesem canim yaaaa ellerine saglik cok guzell gorunuyolar yarismadada basarilar diliyorum

Bayılırım , bayılırım, bayılırımmmm
Her öğün olsa yerim, o derece severim...

Migros sayemde içli köfteden iyi kazanıyor...
Hiç denemedim ama beceremem galiba
Mutfağa bi girsem neler yapacağım da, öyle işte

Ellerine sağlık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…