- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
vayyy bu nee yaa ağzımın suyu aktı eline koluna sağlıkkkkk
ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
ayyy ilk cok severim icli kofeyi olsada yesem canim yaaaa ellerine saglik cok guzell gorunuyolar yarismadada basarilar diliyorum
Bayılırım , bayılırım, bayılırımmmm
Her öğün olsa yerim, o derece severim...
Migros sayemde içli köfteden iyi kazanıyor...
Hiç denemedim ama beceremem galiba
Mutfağa bi girsem neler yapacağım da, öyle işte
Ellerine sağlık....
Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık
bebekim ellerine saglik super gorunuyo hic yemedim denemek lazim ama
Ellerinize sağlık..
çok severim çook :) eline sağlık başarılar :)
eline sağlık, bayılırım içli köfteye, keşke ışık daha yeterli olsaymış canım fotolar için, malum insanın önce gözü boyanıyor oy verirken
Oy oy içli köfteye kimse hayır demez herhalde:) ellerine sağlık canım, nefis görünüyor, lezzetide nefistir mutlaka, sunumda hoş olmuş:)
Canım ellerine saglık..Bende dün akşam yaptım,tam fotografları yüklerken misafirim geldi yarım kaldı..Bugün bir baktımki içli köfte tarifi yayınlanmış..Maşallah bu ne hız
Ama tabi ilk önce çok üzüldüm.Çünkü bilirsin çok emek verilerek yapılan,zahmetli bir tariftir bu..Yapımında degişiklikler görünce bende kendi tarifimi paylaşmak istedim
Önemli olan paylaşımda bulunmak sonuçtaEllerine ve emegine saglık..Yarışmadada başarılar diliyorum sana canım.. (Bir ara benim tarifide mutlaka dene,çok begeneceksin eminim)
anladım canım ama ben birtek far patates olarak gördüm hemen hemen aynı lezzetler, tabiki eek verdin ama ben şahsen aynı tarifi eklemezdim, sanada başarılar.
ilk_ o şekli nasıl veriyorsun ya bende denicem tarifini ama o şekli veremeyeceğim dağılır diye korkuyorum
canım elinde önce yuvarla ama elin ıslak olsun içine harcı koy ağzını kapat elinde yumurta şeklinde yuvarla.
canım tam alayamadım önce hamurdan parça kopartıp elimde yassı şekilde yuvarlak açıp iç koyup yuvarlayıp kapatıcam sonra yumurta şekli vericem
doğru anlamış mıyım şekerim
canım hamurdan parça kopartacaksın elinde biraz oyuk açıp içini doldurup ağzını kapatıp şekil vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?