İçten edilen ah tutar mı??

Ah etmediniz bile çocuğunuzun ahi yeter rabbim yardımcınız olsun üzülmeyin

bilemem ama halinize çok üzüldüm. Yazık yavruma kuzuma.aile olamadın be adam çocuğuna baba ol bari.o çocuğun babanın desteğine de ihtiyacı varöyle oluyor ne hikmetse ilk eşe bişey yakıştıramıyorlar ikinci eşe ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Iyi ki de kurtulmuşsunuz.

Allahından bulsun inşallah hatasını anlar oğlunuza Allahım şifa versin sadece bedensel engeli mi var zihinsel engeli var mı .Babasını falan biliyor mu üzülüyor mu idrak edebiliyormu yani.

Allahından bulsun inşallah hatasını anlar oğlunuza Allahım şifa versin sadece bedensel engeli mi var zihinsel engeli var mı .Babasını falan biliyor mu üzülüyor mu idrak edebiliyormu yani.
Zihinsel hiçbir sıkımtımız yok sadece fiziksel fazlasıyla. Herşeyi anlıyor ama bu durumdan haberi yok söylemedi çünkü çocuğa. Vicdanına yediremediğinden.

Bence tutar, ama boşverin, onu düşünmeyin artık kendi yolunuza bakın.. çocuğunuz için sizin ruh sağlığınız, kafanızın onda olmaması daha sağlıklı diye düşünüyorum. Söylemek kolay biliyorum, Allah yardımcınız olsun

Hanımefendi çok şükür kurtulmuşsunuz Ekonomik özgürlüğünüzün olması en büyük avantaj kimsenin boyunduruğu altında kalmayıp güçlü durmuşsunuz tebrik ederim. Ben ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyorum. Allah bu dünyada da göstersin o kişilerin akıbetini. Size evladınızla huzurlu mutlu bir hayat diliyorum

Zihinsel hiçbir sıkımtımız yok sadece fiziksel fazlasıyla. Herşeyi anlıyor ama bu durumdan haberi yok söylemedi çünkü çocuğa. Vicdanına yediremediğinden.
Vicdan varmıymışki bence bilsin çocuk babasının ne halt olduğunu. Zor gününde yanında olmadığını .Baba bu ya dayanak... Hele sizin iki kat birbirinize sarılmanız lâzımdı engelli çocuğunuz için . ilerde belki anlar hatasını ama gidip elalemin çocuklarına babalık yapacağına keşke kendi çocuğuna yapsaydı

Ben genelde bu ah vah işlerine inanmam ama üniversitede okurken uzun bir süre beş parasız kaldım. Okumak için çalışmam gerekiyordu ama Avrupa'da okuyordum ve dil konusu sıkıntıydı. Neyse zorlukla iş buldum garson yardımcısı olarak ama beni öyle köpek gibi çalıştırdılar ki anlatamam. Yanında çalıştığım garson 55 yaşında bir yunandi ve bana resmen zulmetti. 2,5 yıl gece gündüz çalışmak zorunda kaldım diyebilirim çünkü çıksam iş bulamam. Okuldan koşa koşa işe gider, gece 2 gibi işden çıkar sabah da 8 gibi okulda olurdum. Canımı çıkarırdı pis adam. Neyse bu adam sürekli salak, gerizekalı tarzında hakaretler de ederdi bana susmak zorunda kalırdım, bir gün çok haksız yere beni işten kovdu hem de çok kötü hakaretler ederek ama nasıl ağladım, okul harcımı biriktirmem lazımdı 1 ay içinde. Tam 6 saat sokaklarda şuursuz gezdim, yaptığı pisikolojik baskı ve haksızlıktan ama dilimde sadece inşallah kanser olursun Sergio, öl Sergio...
Sergio da yurtdışında tatillere giden, haftasonu arkadaşlarıyla balık tutan, kız arkadaşıyla yaşayan müthiş dinç bir adam. 3 hafta sonra çalıştığım yerin önünden geçerken başka bir çalışan arkadaşla konuştum ve dedi ki Sergio kanserden öldü.
Demem o ki kimsenin ahı kimsede kalmıyor.

Ah ah. Tabi ki çıkar acısı. Sizin ahınızın olmasa bile o yavrunun ahı elbet çıkar. Kendi yavrusunun o kadar babaya ihtiyacı var iken gidip başka çocukları babalık etsin. Hiç mi vicdanı sızlamıyor acaba...

Ah be bacım Allah yardımcın olsun hiç üzülme senin abim tutmasa bile yarın o bebenin ahı elbet tutacak. Allah bunu onun yanına bırakmayacak. Rabbim evladına can sağlığı sanada sabır versin

Sizin ahiniza gerek bile yok. Sorumlu olduğu kişi oğlu, onun hakkına girmiş, Allah'in adaletine güvenin. Bir de her şey göründüğü gibi değildir. Onun sizin hayatınızda olmasi size muhtemel zararlar getireceği için kader ağlarını bu şekilde örmüş olabilir. Yani zarar gördüm sandığınız şey hayrinizadir muhtemelen

İnşallah. Diyorum ah etme boşver ama oğluma yaptığını kaldıramıyorum dilimden sussamda içim yine hep ahhhlarla doluyor....

çok üzüldüm özellikle o masum yavrunuz adına.
Ah etmenize bile gerek yok o insan müsvettesinin burnundan fitil fitil gelecek herşey inanın. Umarım sizde şahit olursunuz. O masum yavruya yapmadığı babalık için en başta yapayalnız kalsın dilerim. Bir lokma ekmeğe bir selama muhtaç olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…