- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.343
- 1.123
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bimden alıyoruz biz artık bayagi fark ediyor güzel de temizliyor.Carrefour,migros,A101 hepsini dolasiyorum oyle marka takintim yok ama iyi almaya calisiyorum cunku oteki turlu icime sinmiyor.
Bilemedim mesela domestos 5 lira guldal marka 1'95 gibi bi fiyat sanki pahali iyiymis gibi geliyor ama o da zorluyor iste
Bimden alıyoruz biz artık bayagi fark ediyor güzel de temizliyor.
Ya ben bişey sorucam mesala ben önceleri atıyorum temizlik malzemelerini hep tanınmış marka falan alırdım .Sonra baktım ciddi bir bütçe gidiyor şimdi mesala marketlerin kendi markası olan temizlik eşyalarını falan kullanıyorum ve fiyatları yarı yariya,yinede bazende içime sinmiyor iyi temizliyorum falan diye bilmiyorum ama geçim zor .
Merhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Su an issizim is ariyorum bilenler icin soyluyorum yurda dondum iki hafta oldu..
Is bulana kadar elimdeki paralarla idare etmem gerekiyor.Ama ben bunu beceremiyorum mesela her gun o eksik bu eksik diye markete giriyorum 15_20 Allah ne verdiyse gidiyor..
Mesela 1 kilo kiyma aliyorum haftasi dolmadan bitiyo
Sebze yemiyorum cok fazla pazara gitsem aldiklarim curuyor ben yiyene kadar.
Evde bi seyler var mutlaka ama ben ne pisirecegimi bilmiyorum
Bu yuzden aperatif oluyor eeee para cik gidiyor malum
Bi yol gosterin gozunuzu seveyim ya
Sadece mutfak degil mesela para biriktiriyorum hop bisey cikiyo bu sefer biriktirdiklerim de kalmiyor
Dun 70 lira gitmis nereye gitti derseniz bilmiyorum elimde A101 den aldigim guvec disinda bi sey yok
Tesekkur ederim
Canım yaa nasılsın.
Çok merak ettim seni.
İnşallah iyisindir...
Iyiyim tesekkur ederim
Olay soguklugunu kaybetti
bende korkmuyorum artik
Kim ne dusunuyor bilemem
Ama insallah kotuluk dusunen kotulukle iyilik dusunen iyilikle karsilasir
Baska ne diyim
Boyle iste
witch hunt ne yapıyorsun iş bulabildin mi?
Merhaba ,sizlere bir sey sormak istiyorum ..
Su an issizim is ariyorum bilenler icin soyluyorum yurda dondum iki hafta oldu..
Is bulana kadar elimdeki paralarla idare etmem gerekiyor.Ama ben bunu beceremiyorum mesela her gun o eksik bu eksik diye markete giriyorum 15_20 Allah ne verdiyse gidiyor..
Mesela 1 kilo kiyma aliyorum haftasi dolmadan bitiyo
Sebze yemiyorum cok fazla pazara gitsem aldiklarim curuyor ben yiyene kadar.
Evde bi seyler var mutlaka ama ben ne pisirecegimi bilmiyorum
Bu yuzden aperatif oluyor eeee para cik gidiyor malum
Bi yol gosterin gozunuzu seveyim ya
Sadece mutfak degil mesela para biriktiriyorum hop bisey cikiyo bu sefer biriktirdiklerim de kalmiyor
Dun 70 lira gitmis nereye gitti derseniz bilmiyorum elimde A101 den aldigim guvec disinda bi sey yok
Tesekkur ederim
Bekliyorum canim hala ..
Su siralar var bir seyler ama insallah olur ..
Kpss ye calisiyorum..
Bugune de sukur
ayy annem bu konuda muhteşem ötesi bir kadın evimde bir hafta kalmıştı markete yollamadı beni bulup buluşturup bişiler yaptı.oysaki aynı durumda ben o evde yemeklik çöp çıkaramazdım.bende öleyim nerdeyse günlük marketteyim yaa ne pişecek deyince önce markete koşuyorum.Yani ben o zaman eeee aksama ne yencek diye markette buluyorum kendimi
Hayat pahali yapacak bisey yok, ben de bugun markete uğradım sampuan, ped, tavuk, bikac parca sebze aldim 100 lira tuttu fisi tekrar tekrar okudum
aslında ben de çok güzel idare ediyorum diyemem ama fena da değilim.
misal 400 gram parça eti 3 parçaya bölüyorum. nohut yemeği, fasulye yemeği ve patates yemeği yapıyorum yapıyorum. 2 kişiyiz bir de 2 yaşında oğlum var 2 şer gün gidiyor. yanınada bulgur pilavı yapıyorum. tabi her hafta birini yapıyorum.
sonra 750 gr kıyma alıyorum 3 e bölüyorum sebzeli kıymalı fırın yemeği yapıyorum, patlıcan kebap yapıyorum kıymalı yumurta yapıyorum. bunları da 3 hafta da birer gün yapıyorum.
sonra 1 tavuk parçalatıyorum. göğsünü sote yapıyorum. butlardan tavuklu çorba yapıyorum geri kalan parçalardan fırında tavuk yapıyorum.
bu kadar eti sanırım 60 liraya falan alıyorum. aylık alıp bölüp bölüp koyuyorum.
hafta da bir makarna çorba yapıyorum. haftada bir zeytinyağlı sebze pilav yapıyorum. aylık ortalama 350 liraya mutfak işini hallediyorum.
sabah kahvaltı ve akşam yemeği evde öğlen mecbur dışarda. o da kamu görevlisiyim yemekhane de 4 liraya halloluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?