- Konu Sahibi witch hunt
-
yalnız her iki öğün menüsüne de bayıldım,afiyet olsun
64 kiloyum şu an. 70tim önceden:)
Benimki yemek düşkünlüğü değil ki. Mutfakta olmayı sevmek. Bir çeşit hobi:))Oo bu yemek düşkünlüğüne çok iyiymiş kilonuz,bende en az 80-90 diceksiniz diye düşündüm..Demek aynı zamanda da yakıyorsunuz
Benimki yemek düşkünlüğü değil ki. Mutfakta olmayı sevmek. Bir çeşit hobi:))
Yiyorum tabii yemez miyim. Yemeseydim 54 ten 64e çıkmazdım:) ama tek başıma değil tabii ki. Komşularla, arkadaşlarla, komşuların çocuklarıyla falanYaptıklarınızı yemiyormusunuz?
Yiyorum tabii yemez miyim. Yemeseydim 54 ten 64e çıkmazdım:) ama tek başıma değil tabii ki. Komşularla, arkadaşlarla, komşuların çocuklarıyla falan
Çok teşekkür ederim. Ankara'ya uğrarsanız misafir olarak ağırlamaktan mutluluk duyarım:)Ah sizin komşunuz olmak vardı valla
Çocuk vRsa dediğinden olmuyorPek eksik yok bir ugrayayim desen markete 50 tl gidiyor zaten. Gerçekten geçim çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Tavsiyem markete gitmemek elinde olanlarla bir şey çıkarip yemek ☺
hayat pahalı.Yapcak bisey yok. Bende öğrenciyim bir markete giriyorum hic bise almıyorum nerdeyse 50-60 TL. Napalımm.
Hangi markete gidiyorsun. Bulaşık makinesi deterjanı toz bim de çok ucuz parlaticida ucuz hem de çok güzel yıkıyor pahali deterjanlara o kadar para vermeye gerek yok.Uzun bi sure yurtdisinda yasadigim icin buzlugumda bir sey yok ,et cesitlerinden baska ama suna karar verdim evde ne kadar malzeme varsa onlari kalem kalem yazicam .
Sonra fasulye nohut haslicam .
Onlari buzluga kaldiricam
Haftalik liste yapip onun disina cikmicam
Haftanin uc gunu sebze
1 gunu balik
1 gunu corba salata
Kalan bir gun kahvalti
Bir gunde et pisiricem
Malzemeleri aylik olarak alip markete liste ile gidicem
Aklina baska fikir gelen soylesin lutfen
Dun gene markete gittim
1 lt sut
Bir paket tavuk cigeri
Iki paket makarna
Bir cig kofte
Bir bulasik makinesi deterjani
Parlaticisi aldim 49 gitti gene
Az önce markete gittim.
Patlıcan muz kahve çöp poşeti yufka alacaktım. 5 kalem.
Aldım ve çıktım. Marketin başka reyonlarımda dolaşmadım bile. Ohoooo dolaşsam neler alırdım.
Topiğin geçmişinde vardır belki ama tam okuyamadım. Evli misiniz
Çocuk var mı
Hangi markete gidiyorsun. Bulaşık makinesi deterjanı toz bim de çok ucuz parlaticida ucuz hem de çok güzel yıkıyor pahali deterjanlara o kadar para vermeye gerek yok.
Süt makarna bunlarda ucuz.
Ben az önce yazdığınız haftalık yemek listesini görünce öyle sanmıştım. Tek kişi için fazla değil mi?Ikisi de yok ama ben keyfine duskunum galiba ama idare etmek zorundayim su an isim yok elimde bi miktar para var o da her gecen gun suyunu cekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?