Elbette. Şimdi 16. yılı çalışıyorum. Sınıf yönetimini, ölçme değerlendirmeyi, kanunsuz iş yapmamayı, ilkokul ortaokul lise her birinde çalışmayı, bekar çalışmayı ve çocuklu çalışmayı hepsini tecrübe ettim. Üç yıllık halimle bir değilimAynen üniversite bitirince hemen o meslekte olmuyorsun. Içine girip pişince anlıyorsunuz ne nasılmış.
Özel eğitimde çalışıyorum ben bize hiç uzaktan eğitim olmadi hiç de olsun demedim. Diplomasi olan her meslektaşımı ben tecrübeli sayarım. Ayrıca ben hala lafimin arkasındayım okula gitmeyin evden çalışmayın ama maaşınız ve ekdersiniz tam yatsın. Süper mantık.Öğretmen olup da sadece diploman var sürecin içinde değilmişsin çocuğun yok... yani şu başlıklara sadece bilenlerin yazması sağlansa keşke
Evet, bende nerede görülüyor merak ediyorum. Öylesi varsa zaten öğretmenliğini sorgulasın o ayrı. Ama ben hiç denk gelmedim. Uzaktan eğitim sürecinde tüm dersleri yapıp, çocukları sınava hazırlamak için "gönüllü" olarak harici ders yapan birçok öğretmen var.Ben kaç okulda kaç öğretmenle çalıştım. Bir tane bile yatan, hicbir iş yapmayip maaşını da tam almak isteyeneni görmedim. siz nerelerde görüyorsunuz anlamıyorum
O sadece bilgi öğrenmiş oluyor diplomayle tecrübe ne alakaDiplomasi olan her meslektaşımı ben tecrübeli sayarım. A
Sağlık personellerinin küçük çocukları yok mu? Birde yüksek risk altında çalışıyorlar değil mi?İyi de bu çocuklara kim eğitim verecek o zaman ? Bana saçma geliyor açıkçası. Hiçbir iş yapmayayim mesleğimin sorumluluklarını yerine getirmeyeyim ama maaşımı alayım. O zaman neden öğretmen oldun derler insana
İyi de bu çocuklara kim eğitim verecek o zaman ? Bana saçma geliyor açıkçası. Hiçbir iş yapmayayim mesleğimin sorumluluklarını yerine getirmeyeyim ama maaşımı alayım. O zaman neden öğretmen oldun derler insana
Aynen ben de anlamadım nerde görüyorlar. Herhalde sosyal medyada öğretmen olduğundan emin bile olmadıkları yorumculardan okuyorlar. Mesela 8 ve 12. Sınıf devam ediyor dün ılkokullar kapandı ve öğretmenlere asi çıktı. bize yok değişik bir şekilde. Tabii herkes olsun isterim anlatmak istediğim o. Biz devam edeceğiz. Izin de istemiyorum ama herkes bir değil bazılarının ihtiyacı olabilir.Evet, bende nerede görülüyor merak ediyorum. Öylesi varsa zaten öğretmenliğini sorgulasın o ayrı. Ama ben hiç denk gelmedim. Uzaktan eğitim sürecinde tüm dersleri yapıp, çocukları sınava hazırlamak için "gönüllü" olarak harici ders yapan birçok öğretmen var.
Okula gidilmesi yönünde karar alındığında okula gidiliyor.
Şuan 10 yaş altı çocuğu olanlae izinli sayılırken, anaokulu, 8 ve 12. Sınıf öğretmenleri görevine devam ediyor.
Ve hala öğretmen eleştiriliyor.
Anlamam mümkün değil
Hocam uzaktan eğitim sürecinde aktif olmadığınız için tüm öğretmenler yatıyor sanıyorsunuz sanırımÖzel eğitimde çalışıyorum ben bize hiç uzaktan eğitim olmadi hiç de olsun demedim. Diplomasi olan her meslektaşımı ben tecrübeli sayarım. Ayrıca ben hala lafimin arkasındayım okula gitmeyin evden çalışmayın ama maaşınız ve ekdersiniz tam yatsın. Süper mantık.
Kesinlikle.. Ama öğretmene karşı bir öfke var insanı çileden çıkaran.Aynen ben de anlamadım nerde görüyorlar. Herhalde sosyal medyada öğretmen olduğundan emin bile olmadıkları yorumculardan okuyorlar. Mesela 8 ve 12. Sınıf devam ediyor dün ılkokullar kapandı ve öğretmenlere asi çıktı. bize yok değişik bir şekilde. Tabii herkes olsun isterim anlatmak istediğim o. Biz devam edeceğiz. Izin de istemiyorum ama herkes bir değil bazılarının ihtiyacı olabilir.
Benim kardeşim de eşi de öğretmen. Iki çocukları var. Biri 2 yaşında biri 5. Gerçekten zorlanıyorlar. Neyse ki dersleri çok çakışmayacak şekilde ayarlanmış ama hepsi mümkün olmamış. O saatlerde zorlanıyorlar. Bazen erteliyorlar. Teki okula gidiyor 1,5 aydır. Eee her türlü zor yani. Kim nasıl durumda çalışıyor bilemeyiz evin içinde.karamel bir yönden haklısın yüz yüze yok, online yok eğitim nasıl olacak diyorsun velilerin isyanı da bu yönde zaten
online derse çocuk nasıl engel olsun diyorsun, burada hatalısın
sende özel çocuklar var, düşün şimdi birini evde herhangi bir odada ya da yanında tutup online ders anlatabilir misin
mesela 4 yaş çocuğunu kaç dakika sensiz eğleyebilirsin
evde anne yokken çocuk babası ile, bakıcısı ile hatta hiç tanımadığı birisi ile durabilir ama anne varken anneye gitmek ister
yanına gitmese kapıya gider, evin içinde pıtı pıtı koşturur vs vs
okul öncesi çağda çocuğu durdurmak zor
evet bu demek değil ki bütün derslere küçük çocuğu olmayanlar girsin
evde 2 haftalık çocuk bakıcısı bulmak sıkıntı
çocuğu kreşe götürsün denilecek belki ama ulaşım sıkıntı zaten amaç kalabalıklara girmemek
ilkokul çocuğunu korurken öğretmene sen kendininkini kreşe götür demek de haksızlık
kasım da oğlumun öğretmeni evde online ders yaparken evden bir ağlama kopmuş
babası bilgisayar ile online ders yaptığı için çocuğa ders girsin diye telefonu vermiş o da çalmış kapatamamış, dersten kopmuş ağlamış
ilkokul çocuğu muhtemelen o da ağlamış, babası yapıp sonra derse dönmüş kusura bakmayın yalnızım demiş
şimdi bunlar ve benzeri tavan yapacak
evde iki çocuk iki öğretmen olsa mesela internet de deliye bağlar teknolojik alet kavgası da çıkar :)))
Çocuklarım 10 yas altı. E nabizdan idari izin raporum çıkıyor. Süt izni kullanıyor olacaktim su an 1 yasindan küçük bebeğim de var. Idareye böyle anlatıyorum bize öyle bir yazi gelmedi diyor. Su an uzaktan devam eden gruptayım. Açıldığında da hic orali olmayacaklar ben de buna sinir oluyorum. Illaki her şartı zorlamak gerek.
esnek calismalarda da kapsam disi olan kuumlar varmi ?kapsam dışı olan kurumlar varmış
Kendinizin de öğretmen olması ne güzelBen kendim de öğretmenim laflarimin arasından çekip almayın duyar yapmayın. Hem okula gitmeyeyim hem evde eğitim vermeyeyim hem maaşım yatsın
Evden çalışmayan ek ders almaz öyle diyen var mı bilmiyorum da şu sözünüz bile sizin öğretmen olamadiginizi gösteriyor. Çalışmayan ek ders alamaz.Özel eğitimde çalışıyorum ben bize hiç uzaktan eğitim olmadi hiç de olsun demedim. Diplomasi olan her meslektaşımı ben tecrübeli sayarım. Ayrıca ben hala lafimin arkasındayım okula gitmeyin evden çalışmayın ama maaşınız ve ekdersiniz tam yatsın. Süper mantık.
İdari izinde kapsam dışı var. Esnekte duymadımesnek calismalarda da kapsam disi olan kuumlar varmi ?
Ben alabilir mi dedim ? Mübalağa diye bir şey duymadınız herhaldeKendinizin de öğretmen olması ne güzel
Evden çalışmayan ek ders almaz öyle diyen var mı bilmiyorum da şu sözünüz bile sizin öğretmen olmadiginizi gösteriyor. Çalışmayan ek ders alamaz.
komikler arkadaşBen de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?